Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer iki büyücüden de duyduklarından memnun olmuştu.. onların basit birer çırak olmadıklarını.. aynı zamanda kendisine yardımcı olabilecek ortaklar olduğunu iyi biliyordu..

"Sen de Findor... evet sen de benimle çalışacaksın... Kelede görebileceğiniz her kitap emrinizdedir" dedi Yeminer.. bu ses onlara göremeyeceklerti birçok kitabın olduğunu müjdeliyodu ve bu onlara biraz daha axzim veriyordu...

"Yükselme.. güçlenme hırsı..." diye düşündğ Yeminer " asl ahafife alınmaması gereken birşeydir...

"Dinlenmeye çekilebilirsiniz... "dedi Yeminer ve biraz tiksintiyle ekledi..
"Ölümlü vücutlar buna ihtiyaç duyar... " ve Yeminer odadan uzaklaştı.. İki Büyücüde bir anda rahatladılar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor sınavı geçmenin verdiği huzurla artık dahada rahatlamıştı ve kendini daha yüce bir büyücü gibi hissediyordu...

ve dinlnmeye çekildi....

Rp dışı = bu başlığa yazdığım son yazı idi bundan sonra büyü konseyine yazıyorum..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Orman mı?Daha az önce ziyafet yapıyordu tabii ki bu faciaya dönüşmeden kabus görmüştü heryer hamam böcekleri ile kaplanmış ve pis kokuyordu şimdi ise buradaydı biran durdu ve olayları tartmayı başardı bu ne olabilirdi aslında biraz dışarı cıkıp kulenin cevresini dolaşmak istiyordu ama bukadar cabuk değil ayriyeten kulede ortalıkta görünmüyordu neredeydi?Etrafa daha fazla bakınmanın anlamı yoktu ve ilerlemye başladı nereye gittiğini bilmiyordu.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Ormanda ilerliyordu green,ne kadar zaman olmuştu bilmiyordu,zaman kavramını yitirmişti adeta...ona saatlerdir yürüyormuş gibi geliyordu,ama eğer öyle olsaydı hava çoktan kararmış olmalıydı,oysaki güneş hala tepesindeydi bu lanet ormanda ilk uyandığı zamanki gibi...biraz daha ilerledi green...biraz daha ve biraz daha çevresinde değişen hiçbirşey yoktu,sanki adımları bile boşuna atılıyordu...biraz dinlenmeye karar verdi ve gözüne iliştirdiği ilk ağacın dibine oturdu,birkaç dakika geçmiştiki arkasında hışırtılar duymaya başladı...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Yorulmuştu sanki olduğu yerde dönüyordu hiçbir değişiklik yoktu etrafta biran çin bir ses duydu arkasını döndü ve sesin ona gelmesini beklemeden sese doğru harekete geçti hemen aklında ona yardımcı olucak bir büyünün sözlerini hazırladı sesler calıların içinden geliyordu oradan daha önce geçmişti ama birşey dikkatini cekmemişti simdi ise sesler geliyodu neredeydi neresiydi bu lanetli yer biran önce cıkmalıydı bu yerden.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Sese doğru ilerledikçe orman sıklaştı,Green ilerlemeye devam etti,taki bitkiler ilerlemesini imkansız hale getirinceye kadar,daha kolay bir yol bulmak için çevresine bakındı ancak orman değişmişti sanki,geçtiği yollar tamamen dallarla kaplanmıştı,geçebileceği yollar tamamen dallarla kaplanmıştı....
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

green durdu ve saikn bir şekilde düşündü etrafta ne bir yol nede bir iz vard sesi birdaha duymadı şimdi ise etrafı dallarla kaplıydı dalları kırarak ilerlemeye çaılştı kuruları rahatlıkla kırdı biraz daha ilerledi sesin kaynağı sandığı saydığı yere biraz daha yaklaşmıştı şimdi biraz daha merak ve korku hissi içini doldurdu ve ilerlemaya devam etti dallar izin verdikce tabii.zanam iyice ilerlemiş olmalıydı ama güneş hala tepedeydi buda işini oldukca zora sokuyordu terden sılsıklam olmuştu.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Green durdu ve saikn bir şekilde düşündü etrafta ne bir yol nede bir iz vard sesi birdaha duymadı şimdi ise etrafı dallarla kaplıydı dalları kırarak ilerlemeye çaılştı kuruları rahatlıkla kırdı biraz daha ilerledi sesin kaynağı sandığı saydığı yere biraz daha yaklaşmıştı şimdi biraz daha merak ve korku hissi içini doldurdu ve ilerlemaya devam etti dallar izin verdikce tabii.zanam iyice ilerlemiş olmalıydı ama güneş hala tepedeydi buda işini oldukca zora sokuyordu terden sılsıklam olmuştu.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

ah bu ormanda ilerlemek gerçekten zorlaşmıştı,yarım saattir yürüyordu dalları kırarak ama aldığı yol 100 metreyi geçmezdi,başka bir şey vardı tolu bu olamazdı...bunları düşünürken yukarıdan bir kıkırdama sesi duydu green,"yukarıya bakmamanı salık veririm büyücü,ormanımda ne işin olduğunu açıklarsan sevinirim ama açıklamanın iyi olmasına dikkat et..." dedi melodik bir kadın sesi.
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

???

Post by Amras__Fefalas »

KONU DIşI:(PARDON MİLLET,TATİLDEYDİM UğRAYAMADIM AMA ARTIK DÃ?NDÃ?M.İnşallah kaldıımız yeri hatırlıosundur yeminer sf:4-5)

Amras kendini türlü çeşit yaratık ve güçlü düşmana hazırlamışken karşısına gelen iğrenç kokulu bataklığı görünce şaşırmıştı.İlk başta shalafisinin kendisiyle dalga geçtiğini sanmıştı fakat olmadığını görünce pek de şaşırmadı.Kokuya artık alışmıştı ama ne olursa olsun sınav bitince bu kokuyu bi türlü unutamayacağını düşünüyordu.Sonra tüm konsantrasyonunu yoğunlaştırarak bir yaratığın çıkmasını bekledi.Ve sonra aklında büyüleri-damarlarında akan tanıdık his onu kendine getirdi ve ilerlemeye zorladı.Artık hiçbir şey onu şaşırtamazdı ve her türlü tehlikeye hazırdı... :evil:
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Birden çevresi karardı Amras'ın daha sonra hissettiği şey kulakların yoğun bi uğuldama ve midesindeki keskin sancı idi...yere düştü Amras ahh... lanet acı dayanılmazdı mideside bulanmaya başlamıştı...derken hepsi bitti...Amras kalkıp kalkamıyacağından emin değildi,doğrulmaya çalıştı,sendeledi...ama kalkabilirdi...sadece biraz dinlenmeliydi...çevresine bakındı heryer karanlıktı,karanlığın ötesinde ise birşey olup olmadığı kuşkuluydu derken arkasından gelen bir ses işitti,bir ateş yanıyordu sanki ve derin gırtlaktan gelen bir soluk sesi...döndü amras...:
Yaratık siyah bir cübbe giymişti 3 metreye yakın bir boya sahipti,yaratık kollarını cübbesinin önünde birleştirmiş havada süzülüyordu ve insan kafatası şeklindeki başı bellirli bir boynun üzerinde durmasada havadaydı,sanki orada asılı gibi,cübbenin boyun bölgesinde yanan alevler dışarıya doğru kollarını uzatıyor bazen yaratığın boş göz çukurlarından ve burun deliklerinden dışarı fışkırıyordu,yaratık kollarını cübbesinin önünde birleştirmiş havada süzülüyordu...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

''Sizin ormanınız mı?Bunu bilmiyordum daha doğrusu buranın birine ait olduğu konusunda hiçbir bilgim yoktu ama yinede sorunu yanıtlayayım bende buraya nasıl geldiğimi bilmiyorum hanımefendi.İnanın bana bende burada olmaktan en az sizin kadar memnun değilim sadece yolumu fazlasıyla kaybettim ve işte buradayım.Peki ben size bir soru sorayım bu ormanı sizin yapan şeyde nedir?Ormanların bir sahibi yoktur varsa bile o sizdeğilsiniz tabiat ananın kendisidir yanılıyormuyum.Her neyse buradan birana önce cıkmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim vede ormanınıza bir zara verme niyetinde değilim bunuda bilmenizi isterim hanfendi.''Green ahh bundan sıkılmıştı onun adı green değildi bunu sadece yolculuk sırasında düşmanlarndan kaçmak için kullanıyordu ve burada güvendeydi onun adı Hrisskar'dı.Hrisskar kadınla oldukça kibar ve ölçülü konuşmuştu onun esrarengiz varlığını merak etmişti ormanda sadece elfler yaşardı hrisskar bir çokkere elf görmştü hatta en iyi dostları elflerdi bu nedenle bir elf hanımına nasıl davranıcağını iyi biliyordu.
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

?

Post by Amras__Fefalas »

Amras kendini toparlamıştı.Ayağa kalktı ve elf sezgilerinin bir işe yaraması umuduyla yaratığın ne olduunu anlamaya çalıştı.Yaratığı öldürmek istiordu ve bedenindeki nefretin gücünden korktu.Böyle bir nefret bütün insanlığı yok edebilirdi belkide...Gülümsedi,bu düşünce onu eğlendirdi.Sonra nerde olduunu hatırladı.Bu yaratığın işini bitirmek istiodu ama yanlış bi hamlenin hayatına mal olabilceğini biliodu.Büyücülükte af yoktur,hata yapan cezasını çeker! Bu yüzden doğru zamanı beklemeye başladı.Bu yaratığın ne olduunu anlamadan saldırmaya niyeti yoktu.Kollarını cüppesinde bunun bir çeşit büyücü olabilceğini düşünüodu ama sevimli bir kender de çıksa pek şaşırcağını sanmıodu.Zaten şu ana kadar gördüğü hiçbir şey normal diiildi ki.Bunun üzerine ağzında en güçlü counter-spell büyüleriyle hazır bekledi.Yaratığın açık vermesini diliordu.....
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

''Sizin ormanınız mı?Bunu bilmiyordum daha doğrusu buranın birine ait olduğu konusunda hiçbir bilgim yoktu ama yinede sorunu yanıtlayayım bende buraya nasıl geldiğimi bilmiyorum hanımefendi.İnanın bana bende burada olmaktan en az sizin kadar memnun değilim sadece yolumu fazlasıyla kaybettim ve işte buradayım.Peki ben size bir soru sorayım bu ormanı sizin yapan şeyde nedir?Ormanların bir sahibi yoktur varsa bile o sizdeğilsiniz tabiat ananın kendisidir yanılıyormuyum.Her neyse buradan birana önce cıkmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim vede ormanınıza bir zara verme niyetinde değilim bunuda bilmenizi isterim hanfendi.''Green ahh bundan sıkılmıştı onun adı green değildi bunu sadece yolculuk sırasında düşmanlarndan kaçmak için kullanıyordu ve burada güvendeydi onun adı Hrisskar'dı.Hrisskar kadınla oldukça kibar ve ölçülü konuşmuştu onun esrarengiz varlığını merak etmişti ormanda sadece elfler yaşardı hrisskar bir çokkere elf görmştü hatta en iyi dostları elflerdi bu nedenle bir elf hanımına nasıl davranıcağını iyi biliyordu.
Kıkırdadı varlık ağacın üzerindeki yerinden..."bu ormanı ben yarattım büyücü ona hayat verdim,oda bunu biliyor ve emirlerimi dinliyor,nasıl şu an benim isteğimle seni buraya hapsetmişse,yine benim isteğimle serbest bırakabilir,bu durumda orman benim olmuyormu genç büyücü...hımm ama senin eğlenceli bir arkadaş olacağını zannetmiyorum,git büyücü ve arkana bile bakma"...Hrisskar daha önce farketmediği bir patika gördü,az önce orda olmadığına yemin edebilirdi...
LuZaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LuZaX »

luzax kendını bır ormanın ortasında buluvermıstı ne nasıl geldını bılıyodu nede nasıl cıkıcanı...
CLOSE YOUR EYES AND FEEL REAL MAGİC ON THE AİR...
Locked