sual

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Morsus_Thermobex
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Morsus_Thermobex »

www.raistland.com da raist in yaptığı büyülerin sözlerini çıkarmışlar oraya bak istersen.

ayrıca burock a katılıyorum, eğer oyuncu büyü sözlerini söylemek (veya dua okumak, şarkı söylemek, hikaye anlatmak) isterse yapar. ama "eski bir kralla ilgili bir efsane anlatıyorum" da benim için yeterlidir. sonuçta perform skill i oyuncuya değil karaktere ait. grubun fighter ı da masanın üzerine çıkıp savaşmıyor...
That is not dead which can eternal lie;
And with strange aeons even death may die.
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Büyü sözlerini bende ööle bi ara arıodum ezberlerim şekil olur diye ama yok sadece raistlininkileri bulabilmiştim onlarda 10'u geçmez dragonlance kitaplarında yazılmış büyü sözleri işte zati biraz kasıyo bööle işler yaws ben bu büyü sözlerini aradığım hırsla bi arada elfce öğrenmeye çalışıodum oda çok kasıyo ama harbi büyü sözlerini ezberleyip oyun içindeki büyüyü öyle yapmak feci güzel olurdu.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Walla bizim oyunlarda şunu atıyorum dedirtmiyor Dm.Hepimiz Baldur's Gate oynadık.İşte büyülerin nasıl olabileceğini biliyoruz.Betimleye bildiğimiz kadar betimliyoruz:Anlamazsa sadece Dm'in duyabileceği şekilde fısıldıyoruz napalım başka.
Post Reply