astartecimastarte wrote:scythe-haklısın kesinlikle aldatmak en iğrenç en berbat...yalanların en kötüsü..
fingolu bişey-sana yazımın sonunda döncem
theodorus ve levian-kaba kuvvet..vaaay
turkleader-her aşık olan aldatılıyomu sanıyosun?
exile-katılmıyorum düşüncelerine
aldattım ewet doru..ama hiç bi zaman bnn muhabbeti olmamıştır arkadaşlarımla..dalga falan olmadı yani..
aslında burda bilerek abarttım..saçmalıklarınızı görün de susun diye..
hepiniz aldatma karşısındaki tepkinizi dile getirdiniz..ve bana verdiğiniz cevaplar aslında neden aldatıldığınızın cevabı(hepiniz aldatıldınız demiyorum,eksikliğiniz bu yani)..kendi kusurlarınızdan dolayı aldatılırsınız..hiçbiriniz konuşmayı denemedi...aldatılınca direk gurur yaptınız hepiniz.kaba kuvvetler,aldatana kötü kız demeler falan..nie yaptın dien olmadı..herşeyin iyi kötü bi ndeni vardır die düşünemediniz demek,bazı şeyler üzerinde tartışmaya bile değmez diyenler haklı bi yerde ama hiç mi merak edilmez hiç mi sorulmaz NİYE diye??yaa seviyosu aşıksın fln boynuzlanıyosun ve neden niçin yok..ama fingolu arkadaş içinizde en güzel tepkiyi verdi bence..sormam ama o yoluna ben yoluma diyerek...
abarttığım kadar büyük bi durum yok,yani öle üniversite kazanamamalar ağlamalar falan..ama aldattım yani..pişmanlık meselesine gelince...kararsızım
1-)demekki sen en irenç insanlardan birisin(cunku aldatıosun)
2-)demekki sen en berbat insanlardan birisin(cunku aldatıosun)
3-)demekki sen en yalancı insanlardan birisin(cunku aldatıosun
4-)demekki sen s.l.k birisin(cunku sana deger veren bi insanı aldatmıssın)
5-)demekki sen adam olmassın(ben bu özelliklerinden bunu alıyorum)
//edit azalin