Ay Kasabası üzerine...(okumadan lütfen frp ye girme
Ay Kasabası üzerine...(okumadan lütfen frp ye girme
Sevgili dostları yeni bir rp ile tekrar bir araya gelicez sizden istedğim çok önemli bi durum lütfen buraya girmek isteyen herkes ilk önce buraya karakterini ve ufak bi özgeçmişini yazsınki rp de ona göre davranalım bu önemli ama ufak bi isteğim ben başladım oyuna gelick olanlar dediğim gibi buraya kendilerini tanıtırlarsa çok iyi olur umarım güzel ve başarılı bir rp olucak sizlerle beraber çok geniş ve uzun süreli bir oyun olucak nası anlatsam işte böle kendi kasabamımızı kurucaz yaşıyıcaz kabile olayları felan maceralar olucak avlara çıkıcaz orc kabilelerini basıcaz her şeyi barındırıcaz orda istiyen olursa kimi zaman evlilikler bile olabilir öyle geniş bir şey istiyorum istiyoruz işallah hepimiz hayırlısı olsdun çok güzel olucak buna eminim sizlerle beraber
saygılarımla....
saygılarımla....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
winterwolf
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

Sevgili gönül dostlarım gördüğüm kadrı ile ilgi artmaya başlamış bende buraya özellliklerimi yazsam iyi olcak galiba...
ad: Findor
ırk : Human ( insan )
class ( sınıfı ) : Druid
silah : Scimiter
gözler : mavi
saçlar : siyah
üzerinde hafif bi zırh ve elinde kalkan var orta boy bişi sırtında taşıyor genelde büyü ile ilgileniyor ve meditasyon yaptığında günde en az 7 tane büyü yapabiliyor bu onun doğasında var yanında bir kartalı var biraz devasa bişi ama çokta büyük değil yani nası desme bir orc u tuttumu alıp götürür tek başına o kadar....
yay taşıyor yönelimi neutral o yüzden güvenilir ve dengeli bi kişilik tir bu kadar yeterlidir şimdilik sorusu olan sorsun..
ad: Findor
ırk : Human ( insan )
class ( sınıfı ) : Druid
silah : Scimiter
gözler : mavi
saçlar : siyah
üzerinde hafif bi zırh ve elinde kalkan var orta boy bişi sırtında taşıyor genelde büyü ile ilgileniyor ve meditasyon yaptığında günde en az 7 tane büyü yapabiliyor bu onun doğasında var yanında bir kartalı var biraz devasa bişi ama çokta büyük değil yani nası desme bir orc u tuttumu alıp götürür tek başına o kadar....
yay taşıyor yönelimi neutral o yüzden güvenilir ve dengeli bi kişilik tir bu kadar yeterlidir şimdilik sorusu olan sorsun..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
wicked_one
- Kullanıcı

name: Elis Starfall
race: elf/half celestial
class: fighter
align: CG (chaotic good)
saç: gümüş
göz: mavi
boy:1.68
silah: Longsword-longbow
önceden bulunduğu elf kraliyeti korumalarından olan Elis bir savunma sırasında hayatını kaybeder..Ona aşık olan elf prensi onu diriltmesi için başbüyücüye götürür.. başbüyücü ilk başta kabul etmese de prensin tehtidi üzerine çaresiz kalır ancak..bunun için büyük bir güç kaynağına ihtiyaç olduğunu söyler.. prens işe "Meleklerin Kılıcı "adındaki uzunkılıcını feda eder ve Elis 2. yaşamına bir yarımelek olarak döner..
bu dönüşünün bir amacı olduğuna inanan ELis eğer huzur bulursa prense geri döneceğine söz vererek krallıktan ayrılır....
race: elf/half celestial
class: fighter
align: CG (chaotic good)
saç: gümüş
göz: mavi
boy:1.68
silah: Longsword-longbow
önceden bulunduğu elf kraliyeti korumalarından olan Elis bir savunma sırasında hayatını kaybeder..Ona aşık olan elf prensi onu diriltmesi için başbüyücüye götürür.. başbüyücü ilk başta kabul etmese de prensin tehtidi üzerine çaresiz kalır ancak..bunun için büyük bir güç kaynağına ihtiyaç olduğunu söyler.. prens işe "Meleklerin Kılıcı "adındaki uzunkılıcını feda eder ve Elis 2. yaşamına bir yarımelek olarak döner..
bu dönüşünün bir amacı olduğuna inanan ELis eğer huzur bulursa prense geri döneceğine söz vererek krallıktan ayrılır....
Qu"el"Saruk
Drow male
NEUTRAL
Ftr lvl. 7
Rog lvl. 5
Rgr lvl. 3
Silahlar : iki tane 80 cm lik düz rapier, 1 defender dagger ,2 throwing dagger
Kılıçların adı : Carcharoth ve Ahmanamra
Armor :işlemeli deri tunic
dış görünüm:
Boy : 1,78 kilo : 70
Saç :gümüş beyaz
Atletik ve çevik yapılı
Sert ve düzgün hatlı bir yüz
Koyu gri ten rengi
Göz rengi : siyah (göz bebekleri yok)
Diller :ortak lisan ,drow ve elf. Birazda orc
Geçmişi:
Genç yaşlarına kadar yer altındaki şehirlerinde kılıç konusunda eğitim almış zamanla aileler arası güç gösterilerinde zaferler kazanıp bir çok düşman kazanmış ve aile içi savaşlarda bir çok kez suikastlar yapmış.zamanla hızlı bir şekilde üne kavuşup bulunduğu evin silah uzmanı olmuştur.kendisine düzenlenmiş bir suikasttan canı pahasına kurtularak yer yüzüne kaçmıştır.yer yüzünde geçirdiği zorlu yıllar boyunca inançlarında çok fazla değişimler yaşamış ve evrenin sarsılmaz dengesine ve tanrılardan öte bir bilgeliğe inanmaya başlamıştır.kural tanımaz ve hiçbir uygarlıkta barınamayacak bir yapısı vardır.bu yüzden uzun yıllar boyunca yabanda gezip hazine peşinde koşup büyülü nesneler kazanmıştır.yüz yılın savaşında gören gözlere birkaç kez görünmüş ve kargaşa içinde bir gölge gibi gezinmişti.fakat kendisini görenlerin suratlarını halen hatırlamaktadır.kimbilir beklide bunlar için yaban elden yolculuğa çıkıp sahipsiz topraklara gelmiştir".
Yaa beyler çok mu abarttım ben
olsun birazda böle takılalım ha.
Drow male
NEUTRAL
Ftr lvl. 7
Rog lvl. 5
Rgr lvl. 3
Silahlar : iki tane 80 cm lik düz rapier, 1 defender dagger ,2 throwing dagger
Kılıçların adı : Carcharoth ve Ahmanamra
Armor :işlemeli deri tunic
dış görünüm:
Boy : 1,78 kilo : 70
Saç :gümüş beyaz
Atletik ve çevik yapılı
Sert ve düzgün hatlı bir yüz
Koyu gri ten rengi
Göz rengi : siyah (göz bebekleri yok)
Diller :ortak lisan ,drow ve elf. Birazda orc
Geçmişi:
Genç yaşlarına kadar yer altındaki şehirlerinde kılıç konusunda eğitim almış zamanla aileler arası güç gösterilerinde zaferler kazanıp bir çok düşman kazanmış ve aile içi savaşlarda bir çok kez suikastlar yapmış.zamanla hızlı bir şekilde üne kavuşup bulunduğu evin silah uzmanı olmuştur.kendisine düzenlenmiş bir suikasttan canı pahasına kurtularak yer yüzüne kaçmıştır.yer yüzünde geçirdiği zorlu yıllar boyunca inançlarında çok fazla değişimler yaşamış ve evrenin sarsılmaz dengesine ve tanrılardan öte bir bilgeliğe inanmaya başlamıştır.kural tanımaz ve hiçbir uygarlıkta barınamayacak bir yapısı vardır.bu yüzden uzun yıllar boyunca yabanda gezip hazine peşinde koşup büyülü nesneler kazanmıştır.yüz yılın savaşında gören gözlere birkaç kez görünmüş ve kargaşa içinde bir gölge gibi gezinmişti.fakat kendisini görenlerin suratlarını halen hatırlamaktadır.kimbilir beklide bunlar için yaban elden yolculuğa çıkıp sahipsiz topraklara gelmiştir".
Yaa beyler çok mu abarttım ben
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Forum dahilindeki karakterler (şu an için) en fazla 7 seviye (sınavı geçmişse 10) olabilir. Forum içinde böyle bir karakter kullamazsın çünkü toplamda 17. seviye...QuelSaruk wrote:Qu"el"Saruk
Drow male
NEUTRAL
Ftr lvl. 7
Rog lvl. 5
Rgr lvl. 3
Ayrıca yakın zamanda tüm karakter yeni kurallarla yeniden yapılacak.
Ayrıtılar için RP Karakter Kağıtları başlığına bakabilirsiniz.
"Lovefull Evil"
Gercek form / Illusion ( True seeingle dahi detect edilemez (Amulet of azalin) )
isim: Hellfire / Adonis
irk: Half-fiend / Human
sinif: (Berserker/Fighter/Barbarian) / (Dark Knight/Sorcerer)
(Onem sirasiyla belirtilmistir)
Inanc: Azalin / Oren
yonelim: CE (chaotic evil) / CG (chaotic good)
Not: (insan formundayken alignment detect edilemez (Amulet of azalin) )
Fakat yaklasanlara korkutucu bir aurasi var, kotu olabilecegine dair insani durtulerini harekete geciriyor. Adrenalin salgilatiyor bayagi... Auraya alisana kadar (ki asla tam olasarak alisilamaz) kisa sureli dil surcmeleri, kekelemeler, kalp carpintisi ya da nefes alirken zorluk cekme gibi roleplayleri onerebilirim...
yas: ??? / 35-40
saç: Uzun Kara kirmizi / Kisa mavimsi-siyah
göz: Kirmizi / Siyah
boy: 3.00 / 2.00
kilo: 500 / 140
silah: (Bite/Claw/Hellish sword of Azalin) / (Spiky gauntlet/Blacksword of Dawn)
Ekipman: Baya uzun bir zehir ve ufak silahlar listesi...
Zirh: Hellish Full plate / Simsiyah Full plate ve altin islemeli mor bir pelerin
Ses: Korkutucu derecede tok ve derin / Sert ve bariton bir ses
Diller: Infernal / Common / Draconic
Secilmisi oldugu tanriya ihanet eden Corax Tigerheart sonsuza dek cehennemin en alt katinda yanmaya mahkum edildi. "Isimsiz Olan" diye anilan garip bir varlik tarafindan Corax`in ruhu Dragonfire`a verildi ve Dragonfire tarafindan yeniden canlandirildi...
Corax kisa zamanda Dragonfire`in kontrolun cikti ve dunya uzerindeki butun insanoglunu (yasayan her canliyi) kendisine olanlardan sorumlu tutarak bir intikam hirsina yenildi. Ruhunu ve canini Intikam`in Tanrisi Azalin`e satip, onun kanindan icerek bir yaslanmayan bir yari-iblis oldu. Zaten delirmis olan adam kara kanin da etkisiyla tamamen bir manyaga donustu. Yalnizca kandirmak/suikast yapmak/oldurmek/aci cektirmek ve gunah isleyip insanligi bir mahvolusa suruklemeye calisan bir canavar oldu.
Su ana kadar onun gercekte kim oldugunu ogrenip hayatta kalan sadece Azalin'in inananlarindan Galadrilim var... Kimligini gizlemek ve blof yaparak/yalan soyleyerek, kandirmak/yanlis yonlendirmek konusunda cok basarili... Kendine cok guvenerek ve soyledigine inanarak konusur (deli) ...
DIP NOT: Hikayede cok aktif olacagimi zannetmiyorum ama belki tanisma ihtimalimiz var buraya gerekli bilgiyi simdiden yazayim dedim... Melekleri sevmem... bunu da belirtiyim dedim
isim: Hellfire / Adonis
irk: Half-fiend / Human
sinif: (Berserker/Fighter/Barbarian) / (Dark Knight/Sorcerer)
(Onem sirasiyla belirtilmistir)
Inanc: Azalin / Oren
yonelim: CE (chaotic evil) / CG (chaotic good)
Not: (insan formundayken alignment detect edilemez (Amulet of azalin) )
Fakat yaklasanlara korkutucu bir aurasi var, kotu olabilecegine dair insani durtulerini harekete geciriyor. Adrenalin salgilatiyor bayagi... Auraya alisana kadar (ki asla tam olasarak alisilamaz) kisa sureli dil surcmeleri, kekelemeler, kalp carpintisi ya da nefes alirken zorluk cekme gibi roleplayleri onerebilirim...
yas: ??? / 35-40
saç: Uzun Kara kirmizi / Kisa mavimsi-siyah
göz: Kirmizi / Siyah
boy: 3.00 / 2.00
kilo: 500 / 140
silah: (Bite/Claw/Hellish sword of Azalin) / (Spiky gauntlet/Blacksword of Dawn)
Ekipman: Baya uzun bir zehir ve ufak silahlar listesi...
Zirh: Hellish Full plate / Simsiyah Full plate ve altin islemeli mor bir pelerin
Ses: Korkutucu derecede tok ve derin / Sert ve bariton bir ses
Diller: Infernal / Common / Draconic
Secilmisi oldugu tanriya ihanet eden Corax Tigerheart sonsuza dek cehennemin en alt katinda yanmaya mahkum edildi. "Isimsiz Olan" diye anilan garip bir varlik tarafindan Corax`in ruhu Dragonfire`a verildi ve Dragonfire tarafindan yeniden canlandirildi...
Corax kisa zamanda Dragonfire`in kontrolun cikti ve dunya uzerindeki butun insanoglunu (yasayan her canliyi) kendisine olanlardan sorumlu tutarak bir intikam hirsina yenildi. Ruhunu ve canini Intikam`in Tanrisi Azalin`e satip, onun kanindan icerek bir yaslanmayan bir yari-iblis oldu. Zaten delirmis olan adam kara kanin da etkisiyla tamamen bir manyaga donustu. Yalnizca kandirmak/suikast yapmak/oldurmek/aci cektirmek ve gunah isleyip insanligi bir mahvolusa suruklemeye calisan bir canavar oldu.
Su ana kadar onun gercekte kim oldugunu ogrenip hayatta kalan sadece Azalin'in inananlarindan Galadrilim var... Kimligini gizlemek ve blof yaparak/yalan soyleyerek, kandirmak/yanlis yonlendirmek konusunda cok basarili... Kendine cok guvenerek ve soyledigine inanarak konusur (deli) ...
DIP NOT: Hikayede cok aktif olacagimi zannetmiyorum ama belki tanisma ihtimalimiz var buraya gerekli bilgiyi simdiden yazayim dedim... Melekleri sevmem... bunu da belirtiyim dedim
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
İsim: feryat
ırk: half elf
eşyalar: lavta, schimitar, ok/yay,deri zırh
özellikler: Ayyaş, gelecek masalı adlı deişik bir tütün bağımlısı, eğlenceyi sever...
Annesini terk ettiği zamandan beri bir pişmanlıkla yıkanmıştır ruhu... Bu yüzden içki ve kadın konusuna düşkğndür..Kumarı sewer, maceraya hayır diyemez...
ırk: half elf
eşyalar: lavta, schimitar, ok/yay,deri zırh
özellikler: Ayyaş, gelecek masalı adlı deişik bir tütün bağımlısı, eğlenceyi sever...
Annesini terk ettiği zamandan beri bir pişmanlıkla yıkanmıştır ruhu... Bu yüzden içki ve kadın konusuna düşkğndür..Kumarı sewer, maceraya hayır diyemez...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

İsim:Freya Imp'lancer
Irk:Elf
Sınıf:lvl 6 Rogue lvl 1 assasin
Silah:Mızrak yada hançer
Alignment:Natural
Dış Görünüş:
Gözler:Buz Mavisi
Saçlar:Sarı
Boy:1.70
Freya,doğduğu elf köyü saldırya uğrayınca yardımsever bir insan tarafından kaçırıldı.İnsan ona Freya ismini verdi ve elf soyunun soyadını ekledi.Freya 15 yaşına kadar bu insanın yanında yaşadıktan sonra yeni maceralar için evi terketti..Bu sırada yaşı küçük olması nedeniyle şehirdeki loncalardan biri onu kaçırıp kendileri için çalışan bir hırsız haline getirdiler.Freya loncadan fırsat bulduğu gibi ayrıldı..şimdi az biraz olan suikastçilik bilgilerini geliştirmek istiyor...
Irk:Elf
Sınıf:lvl 6 Rogue lvl 1 assasin
Silah:Mızrak yada hançer
Alignment:Natural
Dış Görünüş:
Gözler:Buz Mavisi
Saçlar:Sarı
Boy:1.70
Freya,doğduğu elf köyü saldırya uğrayınca yardımsever bir insan tarafından kaçırıldı.İnsan ona Freya ismini verdi ve elf soyunun soyadını ekledi.Freya 15 yaşına kadar bu insanın yanında yaşadıktan sonra yeni maceralar için evi terketti..Bu sırada yaşı küçük olması nedeniyle şehirdeki loncalardan biri onu kaçırıp kendileri için çalışan bir hırsız haline getirdiler.Freya loncadan fırsat bulduğu gibi ayrıldı..şimdi az biraz olan suikastçilik bilgilerini geliştirmek istiyor...
Jacta alea est.
-
winterwolf
- Kullanıcı

Maksimum 7.seviye sınırlaması burda da mı var. Ben burdakini forumdakinden ayrı bir RP zannettiydim. Neyse o vakit ben de Saorilbor'un özgeçmişini göndereyim...
Henüz, yüz yirmi yaşında yurdu dediği ormanını terk eden Saorilbor, o zamandan beri dünyada gezinmektedir. Yolculukları sıraasında rasladığı bir kahine, ona olması gereken bir şeyler gerçekleşmeden yurduna geri dönememesi gerektiğini söylemiş ve korucuya bu olayın gerçekleştiğini ruhunun derinliklerinde hissede kadar evine dönmemesini salık vermiştir. Gidebildiği her yerdeki ormanlarda bulunmuş, gerek havyan gerekse akıllı ırklardan bir yığın dost edinmiştir. Akıllı ırkarın arasından edindiği dostlardan birer yadigar almayı seven elfin en değer verdiği eşyaları, bir savaşta hayatını kurtaran insan dostu Findor'un oku ve yirmi yıl boyunca beraber yolculuk yaptığı ve orklarla olan bir çatışmada kaybettiği ozan arkadaşı Neod'dan aldığı kılıcı yolcudur.
Henüz, yüz yirmi yaşında yurdu dediği ormanını terk eden Saorilbor, o zamandan beri dünyada gezinmektedir. Yolculukları sıraasında rasladığı bir kahine, ona olması gereken bir şeyler gerçekleşmeden yurduna geri dönememesi gerektiğini söylemiş ve korucuya bu olayın gerçekleştiğini ruhunun derinliklerinde hissede kadar evine dönmemesini salık vermiştir. Gidebildiği her yerdeki ormanlarda bulunmuş, gerek havyan gerekse akıllı ırklardan bir yığın dost edinmiştir. Akıllı ırkarın arasından edindiği dostlardan birer yadigar almayı seven elfin en değer verdiği eşyaları, bir savaşta hayatını kurtaran insan dostu Findor'un oku ve yirmi yıl boyunca beraber yolculuk yaptığı ve orklarla olan bir çatışmada kaybettiği ozan arkadaşı Neod'dan aldığı kılıcı yolcudur.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
arkadaşlar kusura bakmayın pzartesi gününe kadar ist de bulunduğumdan dolayı oyuna devam edemicem bi ara verdim zorunlu olarak aramıza hoş geldiniz
saygılar...
saygılar...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...