Ufak bi Öadır
-
hocam_salya
- Kullanıcı

"işmi bunu iş olarak görmeyin lütfen dragonfire bağlılığınızı kabul edecektir lordumuzun bir paladini olmak istiyorsanız zamanın karargahında bir takım eğitimlerden geçmelisiniz dini eğitiminizide size rahip just_win veya ben verebilirim umarım sözde bir inançla kalmaz ruhunuzdada hissedersiniz dragonfire sizinle olsun sayın şovalye "
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
hocam_salya
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya buz mavisi gözleriyle Just_Wine baktı..
-Rahip,her kimden duyduysanız,yanlış duymussunuz ben bir savaşçı değilim,olmadım,olmayacağımı umuyorum..Her zaman Assasindim her ne kadar kurtulmak istesemde,bana uyan bu...Kendimi bazılarının önünde küçük düşürmemek için savaşçı derim bazen olur bu da..,
Freya aniden dönüş yaparak Rahibenin yanına yaklaştı,:
-Bu da kim rahibe,yine kulaklarım beni yanıltmıyorsa,bir paladin adayı..
-Rahip,her kimden duyduysanız,yanlış duymussunuz ben bir savaşçı değilim,olmadım,olmayacağımı umuyorum..Her zaman Assasindim her ne kadar kurtulmak istesemde,bana uyan bu...Kendimi bazılarının önünde küçük düşürmemek için savaşçı derim bazen olur bu da..,
Freya aniden dönüş yaparak Rahibenin yanına yaklaştı,:
-Bu da kim rahibe,yine kulaklarım beni yanıltmıyorsa,bir paladin adayı..
Jacta alea est.
tekrar çadıra gelen meleğe yöneldi bakışları sonra tekrar gözlerini kısarak Solgrad a baktı " yetimhane çalışmalarında starfalla a yardım etmen çok hoş ama sen bir paladin adayısın iyiliği para karşılığındamı yapıyorsun şovalye" .
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
keşke freya diye iç geçirdi başrahip sen bana böyle bir cewap wermeseydin zira artık daha karamsar olmamı sağladın yine de senin hareketlerini eleştirip yargılamak istemiyorum bunun yanında eğer ki wazgeçmek istediğin bişeyv warsa sana yardım etmek isterim eğer sen de karşı çıkmazsan...
çok zaman geçti çok şey değişti...
" oh öylemi bu konuda yanlış anlamama sevindim " tekrar göz ucuyla solgrad a baktı " tapınağa bağışta bulunmanız büyük incelik starfall ama bu altınlara tapınaktan çok sizin açtığınız yetimhanenin daha çok ihtiyacı olabilir " sonra tekrar şovalyeye döndü "zamanın karagahına git solgrad komutan squan sana eğitim vercek olan kişidir dragonfire ın kutsaması üstünde olsun" freya kendisine soru sormuştu ama cevaplama fırsatı bulamamıştı " ah keskin kulaklı freya yanılmadın bir paladin adayı lordumuzun yeni inananlarından biri" yüzünde içten bir gülümseme oluşmuştu.
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Kulaklarım?Hımmm evet kulaklarım..Elf kulağı*kulaklarına dokunur gülümser*...Ama çok güzel dedi Freya...Çok güzel...Her gün çoğalıyoruz..Hergün daha fazla inananımız oluyor..Her gün...Duraksadı,Just'a döndü "Yeteneklerimin bunun için iyi olduğuna inanıyorum rahip,değişmek istemiyorum gerekirse burda kalırım ama..Saldırılar çoğalıyor rahip,gerekirse yardım için hazır olacağım,gerçek kimliğimle..şimdilik bana Savaşçı deyin isterseniz..Benim için farketmez...Hoşunuza gidiyorsa...Bu arada gidip yaralının durumuna bakmak aklına geldi,ona doğru gitmeye başladı..
Jacta alea est.
"Çok naziksiniz. Madem öyle hiç değilse yaralıya bakmama izin verin.."
Lysana ile yaralının yanına giden Elis
yaralının uzandığı yerin yanına diz çöktü ve ellerini yarasının üzerine koydu..
gözlerinde bir ışık parladı ve o ışık sönerken elleri ile yaranın arası aydınlanmaya başladı...
Bu mucizesi için meleklere ve Maun Celeste ye (cennete) sükranlarını sunan yarımelek doğruldu...
Lysana ile yaralının yanına giden Elis
yaralının uzandığı yerin yanına diz çöktü ve ellerini yarasının üzerine koydu..
gözlerinde bir ışık parladı ve o ışık sönerken elleri ile yaranın arası aydınlanmaya başladı...
Bu mucizesi için meleklere ve Maun Celeste ye (cennete) sükranlarını sunan yarımelek doğruldu...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Yaralıya gitmekte olan Freya,yaralıyla ilgilenen başkalarının olduğunu görünce geri döndü..Etrafına bakındı,küçük çapta bir şenlik vardı ama onu ilgilendirmiyordu...Freya çıkışa doğru yöneldi,aslında nereye gideceğini bilmiyordu...Rahip ve Rahibeye baktı,ona çok yardımcı olmuşlardı gülümsedi içinden "Belki bana değer veren birileri var,ve de olabilir"dedi.Ve çadırdan çıktı..
Jacta alea est.
starfall ın ellerinden çıkan ışığı görünce gözlerini kıstı " iyileştirme gücünüz çok etkiliyici böyle bir armağana sahip olmak çok hoş yarıelfi iyileştirdiğin için teşşekür ederim zamanın da etkisiyle kendine gelir"
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
bütün karmaşanın içinde başrahibin kafasında tek düşünce sürekli dönüp duruyordu ama artık bu soruya karşı yeteri kadar karşı durmuş düşünmemenin cewap olabileceğini aklından geçirmmişti ama artık merak had safhadaydı uzun adımlarla yaralıya gitti bir yarı meleğin yaralıya iyileştirme büyüsü yaptığı daha kapıya yaklaşmadan sezilmişti daha girerken teşekkürlerini sunarken lysanayı gördü we ona hitaben:
rahibe zannedersem önce bu yaralıyı arındırmamız ardından da wücudunu temizlememiz uygun olacaktır böylece aklımdaki birkaç soru da cewabını bulabilir diye düşünüyorum mümkünse kutsal suyu we zaman kumlarını bana getirir misiniz diye sorusunun ardından yaralının sargılarını çıkarmaya başladı arınma işleminde mümkün olduğu kadar sadelik şarttı ardından yaralarının tamamının neredeyse kapanmış olduğunu görüp gülümsedi ardından lysananın getirdiği zaman kumlarını yaralının üstüne serperken kadim kutsama we arındırma dualarını ederken hareketleriyle seremonisini güçlendiriyor duaları duvarlarda çınlıyordu sertiği kumların üstüne eliyle aldığı kutsal sudan serperek güçlendirdiği arındırmanın bitmesine çok az kalmıştı başrahip artık küçük ter damlacıklarıyla kaplanmıştı üzerindeki cübbesi hafiften ıslanmıştı we oda arındırmanın sebep olduğu açık mavi bir ışıkla kaplanmıştı en sonunda ruhban işini bitirdiğinde tüm wücudu terden ıslanmış ama yaralı küçük bir ışkla parlamaya başlamıştı başardığı işin mutluluğuyla rahip şimdi de sıra bedensel temizlikte derken yaralarını temizleyen rahip kapanmak üzere olan bütün yaraları kutsal suyla temizleyip ardından da saçını kesmeye başladı artık çok uzun we bakımsız kalmış olan saçları kestikten sonra temizlerken çeşitli haşeratla küçük bir büyüyle ilgilendi en sonunda sakallarını da tıraş ettikten sonra çok iyi tanıdığını düşündüğü birinin karşısında olduğunu farketti
Paldyneey the paladin...
rahibe zannedersem önce bu yaralıyı arındırmamız ardından da wücudunu temizlememiz uygun olacaktır böylece aklımdaki birkaç soru da cewabını bulabilir diye düşünüyorum mümkünse kutsal suyu we zaman kumlarını bana getirir misiniz diye sorusunun ardından yaralının sargılarını çıkarmaya başladı arınma işleminde mümkün olduğu kadar sadelik şarttı ardından yaralarının tamamının neredeyse kapanmış olduğunu görüp gülümsedi ardından lysananın getirdiği zaman kumlarını yaralının üstüne serperken kadim kutsama we arındırma dualarını ederken hareketleriyle seremonisini güçlendiriyor duaları duvarlarda çınlıyordu sertiği kumların üstüne eliyle aldığı kutsal sudan serperek güçlendirdiği arındırmanın bitmesine çok az kalmıştı başrahip artık küçük ter damlacıklarıyla kaplanmıştı üzerindeki cübbesi hafiften ıslanmıştı we oda arındırmanın sebep olduğu açık mavi bir ışıkla kaplanmıştı en sonunda ruhban işini bitirdiğinde tüm wücudu terden ıslanmış ama yaralı küçük bir ışkla parlamaya başlamıştı başardığı işin mutluluğuyla rahip şimdi de sıra bedensel temizlikte derken yaralarını temizleyen rahip kapanmak üzere olan bütün yaraları kutsal suyla temizleyip ardından da saçını kesmeye başladı artık çok uzun we bakımsız kalmış olan saçları kestikten sonra temizlerken çeşitli haşeratla küçük bir büyüyle ilgilendi en sonunda sakallarını da tıraş ettikten sonra çok iyi tanıdığını düşündüğü birinin karşısında olduğunu farketti
Paldyneey the paladin...
çok zaman geçti çok şey değişti...
rahip hareketlerini tek tek takip etti rahip dua ederken oda tanrısına dua edip rahip e eşlik etti arındırma bittiğinde rahip in bakışlarını takip etti rahip onu çok önceden tanıyormuş gibi bakıyordu ne olabilirdiki rahip in şaşırmış yüzüne baktı " rahip aklınızdaki sorulara bir cevap bulabildinizmi bu kişiyi tanıyormusunuz kim bu rahip?"
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..