>ÖATLAK KAZAN<

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Elf kızı gülümsedi....

"o zaman sizi kasabada bekliyor olacağım...kutsal şovalyeler...
ama gelmezseniz de ben tamirata başlamak zorundayım...."
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

Parlak zırhlı paladin uzun bir süre sonra şarabını kafasına dikiti ve Elf kızının peşine takıldı.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Efla ve erantele baktı.
-Arkadaşlar sanırım ufak bir işim çıktı gördüğünüz gibi. Fırsat buldukça yanınıza geleceğim.
Efla'ya dönerek,
-Kalkanım odamda.Odayı kimseye vermezsen sevinirim dostum. dedi
Tuniğine sarınıp arkadaşlarına son bir bakış atarak hanın kapısından çıktı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

parlak zırhlı paladin tekrar içeri girer ve bir şarap ister barmen şaşırır bu kadar çabuk döndüğüne ama sonra şarabı doldurur ve bir oda ister parlak zırhlı paladin "adım SORGRAD"der yüksek sesle
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sorgrad'ın aniden cevap vermeden gidişini ve bir süre sonra geriye dönmesini garipsemişti. "Oda tabii ki dedi" beklediği cevapları alamamıştı
Üst katta bir oda verdi kutsal savaşıya.
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

twi galiba sen Marvel'ı seviyosun X man'in fiklmleri fena değildi ama en son filminde Jean ölmedi o geri kesin(kesin demeyimde)phoenix(anka kuşu değil) olarak geri gelicek
sandmen
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

:oops: çok pardon ya yanlış yere attım bu msj. silebilirmisiniz
sandmen
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero hanın kapısından içeri girdi. Biraz sarsılmıştı. Lord azalinin böyle bir amaç için yardımda bulunması ona garip gelmişti. Hanın holüne baktı. Bir kaç kişi içeride biralarını yudumluyordu. Artık vakit öğleni geçmişte olsa andero gibi içki içmeyen birine bu garip göründü. Sonra erantelin koşuşturuşu ve eflanın mutfaktan gelen seslerini duydu. Gülümsedi. Belli ki biraz zorlanıyorlardı. Han fazla dolu olmadığından bu ona komik geldi. Görünmeden odasına çıktı. Tuniğini ve zırhını çıkarttı. Belden üstü çıplaktı. Kasları aşırı olmasa da belirgindi. altında deri pantolonu vardı. Tekrar hole indi. Erantelde ortada yoktu. "Mutfakta olmalı" diye düşündü. Mutfağın kapısına yaklaştı. İçeriye başını uzatarak,
-Yardıma ihtiyacınız var mı? diye sordu.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

ELis susamıştı ve yorulmuştu... onca işi tek başına yapmak oldukça yorucu olmuştu..

hana girdi ve bir masaya sığabildiğince oturdu...

"içecek serin birşeyler alabilirmiyim??"
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bir kupanın içine soğuk biradan doldurdu. Ve yarım meleğe götürdü. İlginçti. Ben büyücü efla diye kendini tanıttı. Aynı zamanda hanın ortaklarından biriyim. Uygun olduğunuz zamanda hikayenizi dinlemekten mutluluk duyarım.
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Han kapısından içeri sessizce girmek, bir kaç dosta selam vermek ve yeni müşterilere servis yapmak istiyordu.Ama, eğer içeri arkasında bir orduyla bile girmiş olsaydı bile kimsenin fark etmeyeceğini düşündü. han kalabalıklaşmıştı, hayal edebileceğinden de fazla hem de...

Ortağı Eflayı bulmak için etrafa kalabalığa bakındı...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

işte kapıdan gerçek bir yardım meleği girdi diye düşündü. Ortağını görmek onu çok sevindirdi. Yanına gitti.
"Nerelerdeydin özlemek bir yana merak etmeye başladım seni. Ayrıca menak etme minik arkadaşına da baktım sanırım anlaşmayı becerdik başlarda zor olduğunu iltiraf etmelirim" bunları söylerken yüzüne sırıtmaya benzer bir gülümseme yayılmıştı.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Efla wrote:Bir kupanın içine soğuk biradan doldurdu. Ve yarım meleğe götürdü. İlginçti. Ben büyücü efla diye kendini tanıttı. Aynı zamanda hanın ortaklarından biriyim. Uygun olduğunuz zamanda hikayenizi dinlemekten mutluluk duyarım.

benim hikayem gereksiz bir ayrıntı bayım :)

eski bir savaşcı yeni bir yardım eli...
önceki hayatımı amacsızca savaşarak harcadım..ancak melekler henüz zamanımın dolmadığına karar vermiş olmalılar ki bana bu ikinci şansı verdiler..
aslında sormuyor değilim bunu hakedebilmek için ne yapmış olabilirim...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

rp dışı bu kouşmaların Hight gelmeden önce yapıldığını varsayıyorum zira yarıda bölmek istemem

de bundan sonra hakedeceğiniz için verilmiştir. İkinci bir şans için de sebebe ihtiyaç olmayabilir. Kendiniz bile bilmediğiniz yönlerinizi biliyorlardı belkide. İlginç bir hikayeniz var. Umalım ki mutlu sonla bitsin
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero efla'nın koşuşturuşu sırasında kendini duymadığını varsaydı. Mutfaktan efla'nın ardından çıktı ve hole baktı. Hanın bu kadar kısa sürede dolması ona garip gelmişti. Starfall'ı da handa oturanlar arasında gördü. Yanından geçerken başıyla hafifçe selam verdi. Sonra efla'nın biriyle konuştuğunu gördü. Yanlarına ilerledi.
Post Reply