astarte wrote:bir kız olarak...övünmek mi lazım bilmiyorum,sevgillilerimden hep ben ayrıldım..bi tanesini çook pis aldattım,ayrıldım sonra,haberi yok aldattığımdan,bnm yüzümden üniversteyi kazanamamış salak..onu aldttığım kişiyle birz daa çıktım,ondn da ayrıldım,baya ağladı...
hakediyosunuz çünkü..kızı sadece beden olark gören tiplersiniz çoğunuz..aşık olduğunuz kızın güzelliği..kendisii diil asla..herkez yanında düzgün birini taşımak ister,tamam,sizin yaptığınız düzgün olduu için sevmek...bu bi gerçek..hiç pişman diilim ii ki yapmışım wla keşke daa beterini yapsydım
Yazık
Arkadaşlar eğer terkettiği çocuğun yerinde ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım demişler. Zaten aralarından bir kaçı tanıyabildiğim kadarıyla böyle bir hataya düşmez. Ben de yapmam -fakat yaptığımı varsayalım- sonrasında kaba kuvvete başvurmak zavallılıktan başka bir şey olmaz. Hatalardan ders almalı ve de onları maziye gömmeli insan; onlardan intikam almaya çalışmamalı. 'Yanına kar mı kalsın' diyeceksiniz; merak etmeyin onun bir kazancı değil aksine kaybı var.