eski sevgililerinizi...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

bir kız olarak...övünmek mi lazım bilmiyorum,sevgillilerimden hep ben ayrıldım..bi tanesini çook pis aldattım,ayrıldım sonra,haberi yok aldattığımdan,bnm yüzümden üniversteyi kazanamamış salak..onu aldttığım kişiyle birz daa çıktım,ondn da ayrıldım,baya ağladı...

hakediyosunuz çünkü..kızı sadece beden olark gören tiplersiniz çoğunuz..aşık olduğunuz kızın güzelliği..kendisii diil asla..herkez yanında düzgün birini taşımak ister,tamam,sizin yaptığınız düzgün olduu için sevmek...bu bi gerçek..hiç pişman diilim ii ki yapmışım wla keşke daa beterini yapsydım
<div>she belied her own words</div><br />
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

AZALIN wrote:eski sevgililerinizi...

unutun gitsin...mazide, karanlıkta, asla çıkmamacasına gömün onları....

belki bir gün onların yerini tutacak daha büyük bir karanlık bulursunuz...
galiba haklıyım....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

astarte wrote:bir kız olarak...övünmek mi lazım bilmiyorum,sevgillilerimden hep ben ayrıldım..bi tanesini çook pis aldattım,ayrıldım sonra,haberi yok aldattığımdan,bnm yüzümden üniversteyi kazanamamış salak..onu aldttığım kişiyle birz daa çıktım,ondn da ayrıldım,baya ağladı...
Pişman olman gerekmiyor zaten.Böyle şeylere mahal verdiği için haketmiş enayi.

"Tasmasını bırakırsan köpek kaçar ağacın dibine işer"gibi bir ingiliz atasözü düşünebiliriz.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Belki de olay haketmek değildir...Yani bende ilişki yaşadığım kızlara çok bağlanırım...Ayrılmayı ya da aldatmayı düşünemem...Ama sırf bu yüzden aptal gibi hissediyorum...Belki de bu yüzden aldatmak çok mantıksız gelio..Yani bir insan nie aldatsın ki,ne zevk alınabilir hiç anlamıyom
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

wicked_one wrote:Belki de olay haketmek değildir...Yani bende ilişki yaşadığım kızlara çok bağlanırım...Ayrılmayı ya da aldatmayı düşünemem...Ama sırf bu yüzden aptal gibi hissediyorum...Belki de bu yüzden aldatmak çok mantıksız gelio..Yani bir insan nie aldatsın ki,ne zevk alınabilir hiç anlamıyom
Eğerki seni sevmiyorsa başka birine gidecektir.Tabii bir yandan senden de vazgeçmek istemiyecektir.Belki o gideceği insanı daha iyi tanımak istiyordur karar vermeden önce.Belki ayrılmaya üşeniyordur.Belki birkaç engel vardır.
Böyle sebeplerdir.
Ayrıca zevk için yapan biri ruhhastasıdır bence.

Onun için seni sevmediğini hissediyorsan direkt yol ver.Kolaya kaçıp ilişkini zorlama.Yoksa yukarıdaki bayanın söylediklerine mahal vermiş olursun.Yani bir bakıma enayi olursun.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Yeni birşey söyle lütfen...Enayi olduğumu fazlasıyla biliyorum,ve ne kadar konuşursam konuşayım,yukarda konuşan bayanın söylediklerine mahal vereceğim...Bağlanıyorum ve bunun bana ne kadar acı vereceğini bilsemde,bağlanmak zorundayım,çünkü biliyorum ki bağlanmamam karşımdakine yapılmış bir saygısızlık olur
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Enayi falan değilsin bunu aklından çıkar.
Hepimizin bağlandığımız zamanlar olur.Elimizde değil.Sev tabii.Sevgi hayatını güzelleştirir.Ancak sevgini gizle.Karşındakine kalbini kırması için fırsat verme.Zamanı geldiğinde ve karşındakinin sevgine değecek biri olduğunu gördüğünde ise bütün kalbini aç ona,ruhen ve bedenen teslim ol ona.İşte bu aşktır.

Ve sevgin her önüne gelene sunucağın kadar değersiz değildir.
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

ne düşündümü sölim sana yine bi kız olarak....
onu neden sevdiğini anlasın önce..ne kdr sevdiğini ne beklediğini anlasın...eğer olmuyosa,seni sevmiyosa,bırak gitsin...asla ısrar etme..sevginle rezil olursun..hem daa neler olcak bi daha seversiiiiinn :wink:
<div>she belied her own words</div><br />
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

AZALIN wrote:
AZALIN wrote:eski sevgililerinizi...

unutun gitsin...mazide, karanlıkta, asla çıkmamacasına gömün onları....

belki bir gün onların yerini tutacak daha büyük bir karanlık bulursunuz...
galiba haklıyım....
hemde bayaaaaaaaaaaaaaa bi haklısın
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

astarte wrote:
onu aldttığım kişiyle birz daa çıktım,ondn da ayrıldım,baya ağladı...
Böyledir işte.Bize bile bunları anlatıyorsa arkadaşlarına neler anlatıp dalga geçiyordur.

Ona ne kadar sevdiğini söylersen seni parmağının ucunda oynatmaya başlıyacaktır.Ve bir süre sonra yere atıp üzerine basar.
Sana önerim sevdiklerinin ruhen kusurlarını bulmaya çalış.Seçici ol biraz.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

astarte wrote:bir kız olarak...övünmek mi lazım bilmiyorum,sevgillilerimden hep ben ayrıldım..bi tanesini çook pis aldattım,ayrıldım sonra,haberi yok aldattığımdan,bnm yüzümden üniversteyi kazanamamış salak..onu aldttığım kişiyle birz daa çıktım,ondn da ayrıldım,baya ağladı...

hakediyosunuz çünkü..kızı sadece beden olark gören tiplersiniz çoğunuz..aşık olduğunuz kızın güzelliği..kendisii diil asla..herkez yanında düzgün birini taşımak ister,tamam,sizin yaptığınız düzgün olduu için sevmek...bu bi gerçek..hiç pişman diilim ii ki yapmışım wla keşke daa beterini yapsydım
Sen inşaallah benim gibi birine rast gelmessin. Aksi taktirde dilin kopartılıp yedirilir, sonra derin yüzülür tuz basılır, ardından kellen gider...
Böyle birine rastlamamaya dikkat et :D
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

The_Exile wrote:
Ona ne kadar sevdiğini söylersen seni parmağının ucunda oynatmaya başlıyacaktır.Ve bir süre sonra yere atıp üzerine basar.
Sana önerim sevdiklerinin ruhen kusurlarını bulmaya çalış.Seçici ol biraz.
Bunları Wicked One'a söyledim bu arada yanlış anlaşılmasın.

Bu arada Levian çok güzel dedin abi.Ama bence kelleyi kesmekten çok kollarını açıp 3 metre boyunca tahta bir kazığa geçirmek daha iyi.Birde iyi yapılırsa kazığa geçmiş kurban hayatta kalıyormuş bir süre diye duydum.
Bir denemek lazım. :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ne diim, sen çetin cevize denk gelmemişin, öle dien çok kız diz çöktü sonunda, büyük lokma ye, büyük konuşma demiş atalarımız,
kızı bi obje olarak asla görmedim ama terside başıma gelmedi diil, bunu sadce erkeklere pay etmek saçma, aşk karşılklı bişeydir, iki tarafta memnunsa halinden kimse bişey diemez,
ama unutmmk lazım hayat uzun, daha yaşıcaımı çok şey var..

saygılarımla..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Vah seni gariban, bunu yaptığın için, habire sövüp durduğun insanlardan bi farkın kalmamış, aferin be sana..
Aklın sıra kadınlığın gururunu kurtarmışsın, ama kadınlarda dahil senin gibiler hakkında söylenen tek bir söz vardır ki, ö sözü burada söyleyemem...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

öhm öhm bana bak cocuk dua et benimle karsılasmadın...eger benim elime düsseydinki bunun için dua edebilirim her tarafının morarmasıyla tenin mor olurdu. sizin gibilerin bu salakca seyleri yüzünden bi cok insan acı cekio. arkadaslarına "heyy bugün de birisini aldattım yani bu 5.ci . rekora doru kosuuorum, böylece cehenneme gitmeyi garantiledim ve ödül olarak bi b.k kazanamadın işte bu heyoooooo" mı diosun . sahsen iii b.k yiyosun.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Post Reply