DENİZ FACİASI VE KURTARMA OPERASYONU(BİR FRP OYUNU)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Hahaha bi de koskoca konuşma yapmış adamlar ya. Lan kızdan ne istediniz ölcekti valla :D
şu pis cüce varya şu pis cüce :P
Herşeyde onun parmağı var ya. Adam saatlerce konuştu abi ya susmadı :D
Lan diyorum bi konuşma bitsede 2 kelime söylesem. Yok abi!! Adam sanki plak gibi takır takır konuşuyo ya :D
Ã?ekecektim palaları kelleyi göçertecektim. Ama baktım adam şirin :D
Masum masum baktı bana bende bişey yapamadım :P
Oyundaki en iyi karakterde benimdi ayıptır söylemesi :P
Çok yanlış karakterlerle oynadı diğer arkadaşlar. Özellikle bir paladinin olması en büyük hataydı. Bir paladin langır lungur nasıl gircek gizli gizli ya :D
Eh Arcuna sen valla yaktın başımızı ya neyse heheheh
Baya güzel bi gündü ama RP olarak bi zevk alamadım...
Bu konuda fazla söylenecek birşey kalmadı galiba...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Abi o sarmaşık büyüsünü yapmadın ya içimde kaldı. Diyorum abi bak adamlar geliyor şunlara sarmaşık büyüsünü yap. Yok diyor ben ok atıcam :? Kesinlikle faciasın abi. O ne ok atışı öle. Bir ara ok adamın önüne düştü fark etmedi adam. Salaktı herhalde :D Abi harbi o büyüyü göremedim içimde kaldı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Adam gaza geldi napsın baktım atmaya başladı 20 liği :) Bizim paladin yok ortalıkta bu arada naptı ben merak ediyorum kendine silah yapıyo heralde kendisi blacksmith dir aynı zamanda kendini bu faciadan sonra işine verdi :D
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Abi adam çok yavaş ya. İki buçuk saatte zırhını çıkarıyor ayrıca bunu yalnız yapamadığı için yanında sürekli birni gezdirmesi gerekli :D Bence biran önce evlenip eşini alsın yanına. Yoksa millet onun derdi ile uğraşamaz. Oyunda ben bıkmıştım zırhı çıkar giy yaptırmaktan :?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

iyiki giy çıkar ha...sadece 1 kez giydim sizler sağolun bir kez bile çıkramadım zaten kayık faciası sizin yüzünüzden oldu.Diyorum adamlara yardım edin tekneyi batıracam diye adamlar "atla atla biz dengeyi sağlarız" dediler.Birde demeseler ne olacaktı.Bana full plate ile iskeleden kayığa atlatan ve bir paladin i hapisaneye zorla adam kaçırmaya gönderen zihniyet utansın.Bu ara orada ben niye çekmedim onuda açıklayayım zaten hapishaneye kaçak gelmişim pişmanım birde orada muhafıza silah mı çekecektim pes doğrusu size...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Squan sen bence gelmeye karşı çıkıcaktın yani ben öyle şey yapmam falan dicektin. Full plate ile kayığa atlama olayıda tam geyikti yani :D Ama senin sette çok zahmetli be şimdi 1.5 saat çıkar sonra 1.5 saat giy :) :p
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Post Reply