Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
War canım 1,2 ve 3nd edition'u var onunda. Biz 2'yi kullanıyoruz siz 3'ü kullanıyor olabilirsiniz. Pek bir fark yok zaten. Hem aramızda 3rd pek bilen yok...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Evet biz 3rd edition kullanıyormuşuz, peki "generation" olayının mantığını biliyor musun? Benim ilk oynadığım oyunda bana 9. jenerasyon bir vampir verdiler "aşırı" kuvvetliydi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sen doğma vampirmisin yoksa sonradan olmamı? Sonrada olma ise ozaman seni vampir yapanın 8 nesil öncesi ilk bilinçli olanlardan. Bukadar yani.
Ya vampirde sonlanıyor. Güle güle WoD. Aç kollarını Demon. Oynatabilen yokmu oynayalım yahu.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ben vampir yapılmıştım ama 10. jenerasyondum. Sonradan vampir avcılığı yaptım (ölüm emri verilenleri avladım, neydi o ölüm emirinin adı?) ve 9 jenerasyona yükselip güçlendim. 250 yıldır dünyayı dolaşıyorum serseri gibi(gangrel) ve koyu Mahmut taraftarıyım
şimdilik İzmir'de MİT ajanıyım
Raistlin wrote:Beni vampir yapan kişi benim hayatımı kurtardı. Kırım savaşında apır yaralıydım ve ölüyordum. Bir çoban beni vampir yapıp hayatımı kurtardı
Yahu adam seni öldürmüş senin haberin yok.
Sen hala hayatımı kurtardı diosun...
Bir vampir kendisine ait olan herseyi sever... Olumlu olarak olaya bakarsak igrenc bir sey ama vampir oalrak bakarsak muhtesem bir seydir olumsuzluk...
Lise 2'de Edebiyattan 5 versin diye hocaya bir abdest aldırmadığım kalmıştı... Son ÖSS denemesinde 45'te 45 yaparsan 5 veririm dedi... Tabii ki 45 yaptım