BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

bence yaşamıyor demek doğru değil, geçici olarak hayati fonksiyonları zayıfladı... :?

olacak olacak... sen gitmeden birşeyler yaparız ... umarım ... :)

inşaat işleri kolaylandı, ayrıca haftaya yıllık izindeyim, hafta içi gündüz bile birşeyler yapma imkanımız olabilir belki... hatta geçen cumartesi sabah Altıparmakta işim vardı da... 60's cafenin önünde geçtim tesadüfen, şöyle bir içeriye baktım, fena değil...

bu arada sen nereye gidiyorsun? izmir mi? istanbul mu? neyse hayırlısı olsun sonuçta nereye gidersen git bursa tayfasının elçiliğini üstleneceksin, bunu unutma... :wink:
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
siatias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siatias »

findor giderkene köprüyü bırakaydın bari.. :P
you cannot pass filan.. olmaz öle bırak arkadaşlarında geçsin yawrucum :-P
:wink: oralarda bizi unutma..
siatias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siatias »

akın maili aldıysan bi haber ver yaw.. yada almadıysan? :???:
bursayı sen 15 eylülden sonra gör findor.. cok sey kacırcan.. :twisted:
nightı gören var mı? sanırım sonunda harbiden kitap kurdu oldu :P
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

falla umarım gitmeden bişiler yaparız arkadaşlarım abilerim size diyorum ben gitmeden biraz çoşunda görelim gidelim oralara :)

sizleri orda temsil etmek bana büyük gurur vericek benim gitmeme yaklaşık iki ay kadar uzun bi süre var buda demekki bir oyuna başlıyabilirim sizlerle giderkende öldürürsünüz beni :D:D:D
öyle yaparız....

Ben ERciyes üniversitesine gidiyorum Pazarlama bölümü orda benin bekliyen bir FRP grubu var şuan üniversitenin gurubu imiş...
görüşelim mutlaka ben hergün her saat uygun olurum abiler siz neciyonuz bakam bu işe
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

demek ben gidince buluşucaksınız hayin bursa tayfası :D:D:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

yok yok findor... sen gitmeden birşeyler yaparız... bu hafta yıllık izindeyim... ağırlıklı olarak inşaat işleriyle uğraşacağım ama kesin bir gün vakit ayırabilirim diye düşünüyorum... gündüz de buluşabiliriz... pazartesi veya salı olabilir... çarşamba muhtemelen dolu olurum... haftanın son günleri de evde çalışan ustaların işlerini bitirip bitirmeme durumuna göre değişir... :???: pazartesi diyelim... mekan ve saati siz ayarlayın ben gelirim (60's veya o bahsettiğiniz internet cafenin arka bahçesi...)

siatias... ben de senin gibi haftada bir bilgisayarın başına oturuyorum galiba... :lol: senin yazını okuyunca şimdi açtım baktım posta kutuma... biraz düşüneyim sana cevap yazarım...
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

ya siatias... night dedin de aklıma geldi... bursa tayfasını buluşturma çabaları sırasında bir hayli kalabalık bir katılım vardı... hem buluşma kalabalık oldu, hem de burada yazanlar da kalablıktı... ya insanlar yine umutlarını yitirmeye başladı, ya da tatile bir yerlere dağıldılar, deniz kum güneş üçlüsünün sefasını sürerken frp yi düşünmez oldular...

yalnız benim gruptan bir oyuncum da tatildeydi orada bile bulmuş kafasına göre birilerini... kitap, zar falan yok... ayak üstü yaratmışlar birer high level karakter hatırladıkları büyülerle falan yapmışlar bir oyun... olay budur işte...
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

aynen abicim olay budur bende deniz kum bayır çayır felan hikaye başladığımız ilk heyecan nerde nerde kladı o ruh hadi yaa artık toparlanalım başlıyalım nıght bana gelemeceğini bildirdi arkadaşlar sizlerden ne zaman zaman saat tarih gelirse başlıyalım

Rapor veriyorum ben HERGÃ?N HER SAAT BOIşUM sizdec yazın organizasyon işi bana ait arkadaşlar gitmeden önce yapayım şu işi bari
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

pazartesi veya salı... sabah 10:00 - akşam üstü 17:00 (max. 18:00) karakter hazırlama ve bir oyuna başlama için yeterli olur diye düşünüyorum...

Mekanı sen söyle...

siatias... yazdım cevabı... haber bekliyorum...
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

aman allahım gözlerim yaşardı .tanrım şükür kavuşturana.nerelerdeydiniz siz böyle.aslan tayfa be .abi findor şimdi haber verdi baktım sevindim valla .az daha tüm ümitleri gömüyordum toprağa:D

bana her günün her satti uygun hadi pazartesi toplanalım sabaha olurmu az kişide olsak akın abi özellikle seni görmem lazım :D yada sana uygun bi gün söyle findorda uyar buna .

en yakın zamanda görüşelim nolurrrrrrrrrrrrr ben artık başlamak istiyorum ya ayrıca edinemem gereken bilgiler var sizlerden :D

valla iyi olmuş bu hareketlenme siatias senide özledim hani be abi bi kaçtınız bulana helal yani size .hadi bakalım en yakın zamanda görüşmek dileğiyle :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

akın abi bende QUEL de hergün her saat uygun sen söle abi diğerlerine ulaşcaz biz sen önenmlisin ayrıca bi durum var çok önemli abi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

tamam arkadaşlar... pazartesi buluşalım... saat 10:00 ? ama tatildeyim ya... biraz uyuyayım... :roll: 12:00 olsun... mekanı siz söyleyin...

players handbook, dm guide, monster manual getiriyorum... çantada yer kalırsa birkaç parça ufak tefek birşeyler de sıkıştırırım araya... hm zar da lazım tabi... kendi uğurlu zarlarınız varsa onları getirin... yoksa ben getiririm... ama benden söylemesi her oyuncunun mutlaka kendi zarları olmalı... :lol:

quel ve findor haricinde gelen var mı? Yoksa quel ve findor'dan en az iki kişi daha bulmalarını rica edeceğim... 4 kişi ideal bir grup olur...
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

tamam abi mekanı sana bildiririm bu akşam
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet nerde olsun bakalım buluşma .valla ben derim ki yarın yağmur geliyomuş ama o net cafenin arka bahçesi güzel hani ;)

zarlarım yok malesef ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum .ayrıca iki kişi daha bulurmuyuz bilmiyorum ama çabalarız ;)

neyse saat bana ı-uyar gerçi bu gece sabahlıcam ama :d neyse yarın uykulu bir şekilde takılırz e keşiş misali meditasyon yapıyorum diye düşünün işte :P hadi akşama yazarız yine akın abi bye
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

BURSA GURURLA BİLDİRİYOR.......

23/08/2004 tarihinde Saat 12:00 da Bursanın en meşhur yeri olan kafkasın önünde Quel SAruk arkadaşımla buluştum
Ordan bursanın en meşhur pidecisi olan OKYANUS adlı mekana AKİNNİKA adlı abimizi almaya gittik orda bi süre oturup bişiler yedikten sonra ( ben bişi yemedim kahvaltı yapıp gitmiştim ) kalktık ve altıparmak caddesinde bulunan yani bi arka sokağında 60 s die bi rock kafe var ona gittik ve hemen işe koyulduuk bu işin uzmanı AKİNNİKA abi bir çok zar takımı ve kitap döküman ile aramıza teşrif etti ve orda hemen karakter hazırlama çalışmalarına girişip bu işi bitirdik

Ben yane findor : Human Druid oldum...
Quel SAruk : Human Ranger oldu ve
Dm miz ise AKİNNİKA yani akın abi oldu orda ufak bi oyun çevirdik hemen çok güzel oldu bence abi sağol zevkli bi gündü
bu arada benim kız arkadaşım geldi bi ara ayrılmak zorunda kaldım oda bu konuda bilgili idi biraz oda girmke istiyor yani bursa tayfaaı 1 kişi daha kazandı yani çok verimli bir gündü bizde bilgimize bilgi kattık

Rapor tamam eklemek istiyen eklesin :D:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply