Ufak bi Öadır
squan tapınaktan içeri bir adım attı.Suratından sıkıntısı gözüküyordu.Derin bir nefes aldı.Gözleriyle içeriyi bir taradı.İçerdeki herkese selam verdi. Daha sonra hiçbir şey söylemeden tapınakta ilerlemeye başladı.İçindeki bu sıkıntıyı halledip bir an önce karargaha tekrar dönmesi gerekiyordu.
Zaten bunun için buradaydı...
Zaten bunun için buradaydı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Kedinin rahibenin,yanına gitmesine şaşırmadı,hey rahibe onu besleyin tamamı?Ben biraz hava alıp geleceğim burada uyuklaya uyuklaya...Freya kapıya doğru yürüdü,güneş gözlerini acıtmıştı,madalyonuna baktı...Yanımda ol dedi,ve çıktı..
Rp Dışı:Arkadaşlar bilmiyorum belki dönerim belki dönmem hiç belli olmaz,belkide değişip gelirim...
Rp Dışı:Arkadaşlar bilmiyorum belki dönerim belki dönmem hiç belli olmaz,belkide değişip gelirim...
Jacta alea est.
squan tapınakğa girmiş girdikten sonra kimseyi görmemişti.Odur budur tanrısına ibadet ediyordu.İçi rahatlamıştı.Ama sanki hala bir sızı var gibiydi. Ama bu o kadar önemli değildi.Ã?adırın çıkışına doğru yönlendi. Acaba just neredeydi??Önemli değildi.Zaten onun için gelmemişti. Kenarda rahibe lysana yı gördü kucağında bir kedi vardı. Onu fark etmemişti.Sanki başka bir şeyle ilgileniyormuş gibiydi.Rahatsız etmedi. Sessiz bir şekilde tapınaktan çıktı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya hızla tapınaktan girdi,kapıda Squanla çarpıştı,elinde bir yarı-elf tutuyordu..Geldiği gibi bağırdı,
-Rahibeee,yada başka biri yardım edecek biri var mı bu yetime,sokakta buldum.Squan yardım edermisin?şunu en azından biryere koyalım,yemek falan verelim..Sonra göndeririz gerekirse..
-Rahibeee,yada başka biri yardım edecek biri var mı bu yetime,sokakta buldum.Squan yardım edermisin?şunu en azından biryere koyalım,yemek falan verelim..Sonra göndeririz gerekirse..
Jacta alea est.
O sırada içeriye bir elf kızı girdi..
Omuzundan dökülen gümüş rengi uzun saçların altından normalden fazla parlaklıkta iki mavi gözle freya ya bakmaktaydı..
ilginç ve uzantılı elbisesinden daha ilgi çekici olan bir özelliği ise sırtında taşıdığı melek kanatları idi..
bir yanında asılı olan işlemeli uzun kılıç ve bir takım kısımdsal zırhlarından bir savaşcı gibi gözüküyordu...
kabnatlar bir an titredi ve..
Yarım elfe yardım edebilirim belki.... ona bir yuva bulmaya çalışacağım dedi ve neşeli bir ifade ile gülümsedi...
Omuzundan dökülen gümüş rengi uzun saçların altından normalden fazla parlaklıkta iki mavi gözle freya ya bakmaktaydı..
ilginç ve uzantılı elbisesinden daha ilgi çekici olan bir özelliği ise sırtında taşıdığı melek kanatları idi..
bir yanında asılı olan işlemeli uzun kılıç ve bir takım kısımdsal zırhlarından bir savaşcı gibi gözüküyordu...
kabnatlar bir an titredi ve..
Yarım elfe yardım edebilirim belki.... ona bir yuva bulmaya çalışacağım dedi ve neşeli bir ifade ile gülümsedi...
tam kağıt parçasının içindeki yazılanları okuycakken freya nın bağırtılarıyla irkildi kağıtı alelacele cüppesinin ceplerinden birine koydu freyanın taşıdığı kişiye ilişti gözleri yaraları derin gibi görünüyordu hızlıca freyanın yanına gitti " dragonfire adına buda kim yaraları kötü görünüyor" freyaya gel anlamında bir işaret yaptı "beni izle" havuzun yanından geçtiler ve sade bir odaya vardılar odada bir yatak ve yanıbaşında tahta bir masanın üstünde su dolu bir kase vardı "onu yavaşça yatır" yaralı kişiyi tekrar inceledi bir yarı elfti acaba başına ne geldide böyle bir duruma düştü cebinden çıkardığı bir bandajı suya batırdı ve derisinin üstündeki kanları temizledi sonra yatağın kenarına çömeldi ve madolyonunu tuttu tanrısına dua etmeye başladı dragonfire senin adına bu kişinin yaralarını iyileştirebiliyim duasını tamamladıktan sonra derin bir nefes aldı ve yaraların bir kısımını bandajla sardı ve ayağa kalktı "gel freya yarı elf bu tapınakta huzurlu bir biçimde uyur"
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya yaralıyla ilgilendikten hemen sonra tapınaktan çıkmakta olan elf kızına baktı..Hey sen dur,lütfen gelirmisin?Dragonfirenin herzaman yenilere itiyacı vardır,ve az önce yardımcı olabileceğini söyledin gelirsen sevinirim,bu arada seni ilk önce umursamadığım için özür dilerim acilen yaralıyı getiriyordum...Bu kadar çok konuştuktan sonra bir nefes aldı ve
"ismin neydi?"gülümsedi..
"ismin neydi?"gülümsedi..
Jacta alea est.