>ÖATLAK KAZAN<

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Andero'nun kendisini izlediğini farketti erantel...Epey komik bulmaya başladı bu işi...'galiba bunlarla ilgili bir hikaye yazabilrim'diye düşündü.sonra Andero'ya sırıttı,ve ayağı takıldı masanın ayağına...Az daha düşecekti....Sonra kendi haline bir kahkaha koyverdi...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero erantelin gülmeye başladığını duyduğunda gülmemek için kendisini zorlamayı bırakarak kahkayı patlatıverdi.
-Noldu karizmama mı takılıyorsunuz??? diye sorabildi kahkalarının arasından. Gülerek ilerledi ve boş bir masaya oturdu. İnsanları mutlu görmek onu da mutlu etmişti. Efla'dan istediği kahvaltıyı beklemeye başladı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Erantel de elindeki işleri bıraktı ve gülmeye başladı...Bu işten çok zevk alacaktı...Masanın üzerindeki malzemeleri telekinezi kullanarak gitmeleri gereken yere gönderdi ve eflanın elinden kahvaltılıkları alıp andero ya servis yaptı...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero erantelin kahvaltılıkları masaya bırakışını izledi. Efla'ya baktı, sonra başını tekrar erantele çevirdi. Hınzır bir gülümsemeyle,
-Eee beyler. Siz de buyrun. Olmaz ki böyle. (biraz yüksek sesle devam eder) handa yetkili olanların kahvaltı ücretlerini ben öderim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bu tekliften sonra büyücünün acıktığı aklına geldi. Aslında uykusuzluğa da çok alışkın değildi. Ozan dostu ile beraber daha kapsamlı bir kafvaltı hazırlayıp beraber yemeye başladılar...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Arkadaşlarının da masaya oturup ona katılması andero'yu sevindirmişti. Onlara takılmayı bırakıp yemeğine döndü.
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

Zırhıyla göz kamaştırn bir paladin bara girdi ve herkezi selamladıktan sonra bir şarap söyledi.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

diyara yeni gelen paladinin etrafı mavi bir ışık haresiyle parıldadı barmenin dikkati dağıldı ama sonra toparladı we şarabı dökmekten kurtuldu artık paladinin kutsal bir insan olduğunu herkes anlamıştı...
çok zaman geçti çok şey değişti...
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

-elflaya mrb.
Acaba bana yardımcı olurmusun?
Ben inançlarımın doğrultusunda tanrımı bulmak istiyorum fakat
bu konuda pek bir bilgim yok zira diyara yeni geldim(2-3 ay oldu ama hiç bir şey yapmadım)
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Ozan bu paladin e baktı ve düşüncelere daldı...Eli alışık olduğu için yemeye devam ediyordu ama,aklındaki tek düşünce bu paladin hakkında birşeyler duyup duymamış olduğuydu...Ve işin kötü yanı duymamıştı...Yüzüne bir gülümseme yerleştirdi...Daha sonra arkadaşlarından izin isteyerek paladin in siparişi götürmek için bara doğru ilerledi...Uzun bir gün olacak gibi görünüyordu...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Seçilmiş olduğu belli olan savaşçıya doğru gitti. Herhalde handaki konuşmalardan olacak adını biliyoru. Ben büyücü Efla'yım. Bana adınızı bahşedebilirmisiniz acaba.
Daha sonra Bir masaya oturdular ve konuşmaya başladılar.Her ne kadar bu kişinin içindeki hislerin, ve gücünün kaynağı olan inancın kendi inancına yakın olduğunu hissetse de emin olmak istedi. "Sizi daha yakından tanıyabilirmiyim acaba?"
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Yarımelek handan içeri girdi...

"bir saniyenizi alabilirmiyim"

kasabada çocuklar için bir yetimhane inşa ediyorum ve tamirat için biraz insana ihtiyacım olacak..

tamiratın sonunda yardım edenler arasında 500 altın paylaştırılacaktır...

ilgilenenleri kasabadaki eski büyük binaya bekliyorum..

(savaş karargahı/iyiliğin eli)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Handan içeri giren kişi şaşırtıcıydı. Bir insan gibi ama kanatları vardı. Aynı zamanda melek gibiygi de. Bkınca mutluluğa benzer birşey hissetti. Tamiratta çalışacam kadar güçlü değildi. Ama başka şekillerde yardım edebilirdi. Yetimhane iyi bir fikirdi. Belki biraz parayla destek verebilirdi Başka şekillerde de yardım edebilirdi bir ara gidip binanın kendisini görmeyi aklının bir köşesine yazdı.
Ama içeride yardım etmek isteyecek insanlar olabilirdi.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero daha önce gördüğü herhangi bir şeye benzemeyen bu yeni gelene bakakaldı. bir yetimhane demişti... "güzel bir fikir" diye düşündü. Ayağa kalkarak selam verdi.
-size yardım etmek benim gibi bir paladine gerçekten zevk verecektir efendim. dedi
arkadaşlarının tepkisini merakla bekleyerek...
Post Reply