Might&Magic efsanesi kestane mi oluyor?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
garbahad
Kullanıcı
Kullanıcı

Might&Magic efsanesi kestane mi oluyor?

Post by garbahad »

bence artık migth and magicin boku çıktı ayni ne bilim saçmaladılar icene kardeşim kimse bu heriflere yahu hemşerim sen ne yapıyosun yada duuuuuur falan demiomu onu anlamıyorum konu seçiminde gitgide kötüleşiyorlar tamam grafikleri biraz daha iyiy ama yoook efsannenin sonu geldi bence siz ne dersiniz bilemem...
:x
The Eight are given the power to save the world.But first they must learn to understand themselves-and each other.....
Dragonlance Chronicles Vol:1
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Kesinlikle haklısın garbahad 7'den sonra oyunun olayı bitti
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ya bu adamlar farkında diilmi gittikçe iğrençleştiğinin 9'u oynamadım bile 8'den sonra yazık walla
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Aaa 8 ve 9 çıktı mı?Walla ben bilmiodum bilsemde bişi değişmez 6 dan sonra oynamadım ben bi daha,oyunun kestanesini çizdiler..
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

hımmm en son 6 yı oynamıstım oda guseldi ama digerlerini sadece lvl da okumustum herkes berbat diodu bende o yuzden almadım. herhalde almamda kimse begenmemis :???:
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Ganthrak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ganthrak »

Benim ilk oynadığım m&m 8 di. Biraz geç başladık yani anlayacağınız ama 8 i ben çok beğenmiştim daha sonra 6 ve 7 yi aldım oynadım e kardeşim 3 oyun oynadım seriden 3 ü de birbirinden güzel kim bilir 9 gelince ne süper olacak die bekledik durduk uzun süre. Ama 9 büyük hayal kırıklığı yarattı. Aynı olay Heroes serisi için de geçerli açıkçası 4 ü hiç tutmadım ben. Bu arada 3do nun sitesinde community başlıklı bir yer vardı. İnsanlar burdaki gibi girer sohbet ederdi geçenlerde gireyim dedim tekrar bulamadım bilgisi olan var mı acaba?
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Valla beyler kimse kusura bakmasın...h.o.m.m. 100 çıksa alır oynarım...ne demek istediğim anlaşıldı sanırım???
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

iiide abi sen homm 8 ve 8 den sonrasını buyuk bi memnuniyetle eglenerek oynadın mı :???:
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

wicked_one wrote:Valla beyler kimse kusura bakmasın...h.o.m.m. 100 çıksa alır oynarım...ne demek istediğim anlaşıldı sanırım???
Wicked one sen burda Heroes'danmı bahsediyorsun? eğer Heroes'dan bahsediyorsan bi yanlışın olacak, çünkü burada bahsedilen oyun Might and Magic....
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Maytere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Maytere »

Ya aslında sistem hoş ama.. 7 den sonra karakter seçimini kapadılar. O zaman boku çıktı işte. Ã?eşitlilik kalmayınca oyun iğrençleşti. yoksa oynanırdı yani
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Eski efsane biteli çok oluyor.

Wicked senin dediğin Heroes'dan bahsediyorsun:Zaten Heroes en son 4'ü çıktı eğer ayakta uyumuyosam
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

M&M 7 benim ilk oynadığım FRP oyunuydu ve odan aldığım kaeyif tamamen bir başka. Hele gece birde ejderin inine girip o koca gövdeyi karşımda görünce nasılda etkilendiydim ah ah...

Ama 7'den sonrası konsunda haklısınız. Yanılmıyorsam M&M 9 mutiplayer bir oyundu. Counter'ın tam anlamıyla kopyası ve tam bir rezalet. Zaten o vakitten sonra artık M&M oynamayı bıraktım...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Quest_For_Tanelorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quest_For_Tanelorn »

zaten 3do kapandı.ve multiplayer olan Legends of Might and Magic idi. counterla arasında pek fark yoktu."B" ye basıp silah ve zırh alıyorsunuz hatta bir tane crossbow vardı otamatik tüfek gibi ateş ediyordu :D
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

M&M 7 serinin zirvesiydi (Heroes'lar hariç tabi). Ondan aldığım keyfi çok nadir oyundan aldım hala oyunun kapağını bi yerde gördükçe ağlamaklı olurum.. 3DO da kapandı gitti.. ne oyunlardı be.. böhü
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

dark messiah olarak yeniden yeryüzüne inmeye hazırlanıyor m&m serisi..
açıkcası ben dark messiah ten ümitliyim çok güzel bir oyun olacağa benziyor.
ama sanırım role playing kısmından çok action özelliği ön plana çıkacak..
o yüzden m&m serisi fanları hayal kırıklığı yaşayabilir.. dark messiah yeni bir m&m olacak demek gerek o yüzden....
emerus "druid of elderlights"
was here...
Post Reply