Fantastik Sinema
-
winterwolf
- Kullanıcı

Y adün Show TV de "Fatih Kull" diye bir film vardı. Ben bir bakam demiştim ama şiddetli baş ağrısı yüzünden izleyemedim. İzleyen var mı? Bana sanki fazlasıyla Conan özentisi gibi geldi reklamından...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
-
Eldarin
Akrep kral da iyi bi filmdi bence zevle izledim yane. fantastik filmlerin arasına mizah bazen çok yakışıyor. bu film ne kadar vurdulu kırdılı bi film olsada mizahla pekiştirilmiş. her fantastik filmde olmalı bence mizah serpiştirilmesi. örneğin legolas ile gimli nin tatlı sert mücadelesi gibi 
Only God can Judge me!
+7532, çok kötüydü bencede, ne konu derinlii nede görsel başarı vardı, yazık çok yazık...fingolfin wrote:Dungeons & Dragons iyi miydi??Son derece başarısız bir yapımdı o.
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Eldarin
yapma ya, bu saygısızlık ise sonuna kadar yapmaya hazırım, hiç bi özellii olmayan fantastik öğeler arasına saklanan sıradan anlamsız bi yapım...spawn77 wrote:Ya avatarlara dikkat lütfen.
D&D bence başarısız bir yapım sayılmaz. Film iğrenç olabilir. ama zamanında gerçektende bana çok güzel gelmişti. o zamanlarda yapılabilecek en iyi şeyi yapmışlar. Saygısızlık etmeyelim.
jeremy irons gibi bi süper bi adam oynuo ona rağmen çok kötü performansların sergilendii, hiç kimsee tavsie etmeyeceim bi çalışma...
kınama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...