Kurtlar Vadisi

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Ahh benim zeki arkadaşım ahh benim ultra genius kardeşim sana o dizileri hayatın gerçekleri arasında şiddet olduğu için mi gösteriyolar sanıyosun sen öyle mafyamı var sanıyosun,işte bunlar ne yapacağını bilmeyen beyinleri uyuşturma yöntemleri sadece,aç bak tv yi kurcala kanalları ne oluyo o sabah akşam gösterilen televolelerde paparazzilerde laylalarda eğlendiğini sanan aptal zevkleri olan ne idüğü belirsiz o parayı nasıl elde ettiği hala anlaşılamayan moronları gösteriyolar sonra gençlerimiz o şekilde eğlenildiğini sanıyo oralara gitmeye çalışıyo o denyoların arasına karışmaya çalışıyo,neyse kanalı değiştiriyoruz ya maç özeti ya futbol yorumcuları,basıyolar futbolu sonra ne oluyo soruyorum sana? işte yine bu kişisel zevklerden mahrum gençliğimizin gözü futboldan başka birşey görmüyo küfürler ediyo birbirilerini bıçaklıyo hatta öldürüyo evet ve yine kanalı değiştirip geliyoruz bu mafya dizilerine bu seferde gençliğimiz son derece felsefik konuşabilen bu tv mafyalarına özeniyo silaha özeniyo o dizilerde gördüğü gibi birbirlerine dayılanıyo ve tekrar soruyorum sana en sonunda ne oluyo? aynı emellere ulaşmaya çalışan,fabrikasyon,hükmetmesi kolay,koyun sürüsü bir nesil yetişiyo.
Sana o dizileri hayatın gerçeği olduğu için değil işte bu sonuca varmak için gösteriyolar a benim hayatın gerçeklerini bilen kardeşim ve tabi bir yandanda keselerini doldurmayı ihmal etmiyorlar.

Bir zamanlar düşünürdümki frp oynayan topluluklar iyidir çoğu iyi seviyede ingilizce bildiği için çalışkandır kendini geliştirmiştir,çoğu kişinin ismini bile duymadığı bir hobiyle ilgilendikleri için araştırmacıdır,kendilerini bu tür aptallıklardan soyutlamıştır ancak gördümki burdaki insanlarda bu durumdaysa bu ülkenin sonu kötü.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Türkiye'deki TV kanallarında ne zaman gerçekleri göstermişler merak ediyorum doğrusu! Ha bu arada sanırım canlı yayında iken yapmışlardı böyle bir hata. Konuyu hatırlamıyorum ama profesörün birisi Türkiye'nin birşeyi hakkında açıklama yapmıştı, bazı kimlikler vermişti. Daha sonra nedense bu Adamcağız(!) yok oldu ortadan...
Gerçekler açıklansaydı, dışarıda çobansız koyunlar dolaşmazdı...
garbahad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by garbahad »

Amaadues Cok yakın bi arkadaşım olmana rağmen sana katılmıyorum ayrıca bunu söylemeni çok yadırgadım.

1.FRP oynayanlar hakkında böyle bir genelleme yapamazsın zaten yapman çok abuk olur ben şahsen iki yabancı dili iyi derecede bilen kolej mezun yurt dışını gezmiş bir adamım ve eminim burada benden veya senden çok daha bilgili insanlar vardır.
2.Haber mi istyorsun aç TRT yi komik geldi dimi TRT kim izler allahın unuttuğu bi kanal tamam ozaman aç NTV yi.Alsana sadece HABER.
3.Türküm kompleksinden kurtulun artık abi burası Tükiye lafını çıkarın lugatınızdan zannedyorsunuzki yurt dışında hiç olmuyo böyle şeyler nede olsa Avrupa abi.Oralar başka alemler zaten ya....
4.Televole kültürü konusunda haklısın ama buna insanların eğlence anlayışlarını dahil etmek yanlış olur kimi insan clublardan hoşlanır kimi insan rockbarlara gider.Bu kişiye göre değişir
5.Para konusuna gelince bir bakıma doğru ama bir bakıma yanlış sen benim nasıl para kazandığımı biliyorsun bende lailaya gidiyorum ben şimdi ipsiz sapsız birimiyim?
6.F.R.P sosyal bir olaydır frp oynayanlar illa çok elit insanlar olmak zorunda değildir zengin veya fakir olması önemli değil.Club müzik dinleyende FRP oynayabilir ayrımcılık yanlıştır
7.Peki sen çok ileri düzey ingilizce biliyormusun sorarım?

Bu yazdıklarımda aseni rencide etmek veya küçük düşürmek gibi bir niyetim yok sadece böyle düşünmen beni üzdü.İçimden geçenleri söylemek istedim
The Eight are given the power to save the world.But first they must learn to understand themselves-and each other.....
Dragonlance Chronicles Vol:1
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

sevgili amadeus,
ben 'bu dizileri' değil sadece kendi çapımda kurtlar vadisini seyrediyorum o da istediğim tempoyu, aksiyonu, gerektiğinde felsefeyi verebildiği için
o dediğin türden insanlar yok mu, dolu, sürüsüyle
ben polatım diye birilerini öldürenler bile var
ama bunlar kurtlar vadisinden önce de vardı, haberlerde eylemdekileri seyrederken galeyana gelen, çatışmayıu izlerken imrenen insanlar yok mu?

bu dizilrei seyretmek kimseyi kültürsüz, araştırma özürlü, tembel yapmaz
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Senin alınmana gerek yoktu alper ben oranın mudavimleri sosyete diye adlandırılan sürekli tv lerde boy gösteren eşşek sürüsünden bahsetmiştim sen bu noktayı yakalayamamışsın ancak ben fikrimi ve düşüncelerimi açıkladım belki biraz ağır bir dille ama bende böyleyim görüşüm bu anlattığım türdeki insanlarla karşılaştığım zaman aklımdan geçen bu...
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

sevgili çocukluk arkadaşım garbahadın yazdıklarına ithafen

1)Ben bu genellemeyi yaparken kendi içinde bulunduğum arkadaş gurubunu örnek aldım sende bakarsan göreceksinki o insanların bu tür yayınlara bakış açısıda hemen hemen benle aynıdır.Ayrıca kendim çok elit bir insan olduğum için burdakilerden çok daha kültürlü olduğum için bunları yazmadım veya bir karşılaştırma yapmadım benim bu görüşüm mükemmel bir insan olduğum için değil bu gidişatı takip edip bu sonuçlara vardığım içindir.
2)Haber kanalı istediğimi nerden çıkardın bunu hala anlamış değilim :) ben sadece evimize bizim isteğimiz dışında giren yayınlardan bahsettim.
3)tabiyki aynıları avrupadada oluyo amacim insanlar üzerinde bir genelleme yapmaktı zaten baktığımızda yine bu saçma programlar arasında yer alan(benim görüşüm bu yoksa feci tepki alıorm :) ) o BBG ve türevi programlarda tamamiyle avrupadan ithal ordada tabiyki ceplerini doldurmaya çalışan insanlar bu yollara başvuruyor.
4)Bu yazından şunu çıkardımki(sen benim nasıl para kazandığımı biliyorsun bende lailaya gidiyorum)bence sen eğer o tabakanın arasına katılmaya çalışmasaydın 'bende bir kere lailaya gitmiştim' şeklinde birşey yazardın ki bu hikayeyi yakın arkadaşın olarak ben biliyorum.
Tabiyki müzik zevki ve eğlence anlayışı insana göre deişir ancak lailanın sana sunduğu eğlenceyi sunabilecek kameraların içinde bulunmadığı sosyetik dallamaların gezmediği ismi bu kadar lanse edilmemiş barlarda var.Ben eğlence anlayışını değil bu isme insanların bu kadar özendirilmesini anlatmaya çalışıyorum.
5)FRP sosyal bir olaydır ancak kolay kolay karşılaşıp öğrenilemeyecek bir şeydir araştırma gerektirir yayınları takip etmek gerekir öğrenmek gerekir bir players handbookun kalınlığınında bir ansiklopediyle eşdeğer olduğunuda düşünürsek frp monopoly oynamaktan daha fazla uraş gerektiren bir iş.
6)Ben ihtiyacımı karşılayabilecek derecede ingilizce biliyorum ve zaten işim gereği bilmek ve geliştirmek zorundayım bunu sende biliyorsun ancak bu tarz bir sidik yarışına girmeyi hiç istemiyorum sadece sorduğun için cevapladım.

Bu arada hani sen bi kere gezinirken belki hatırlarsın bizim tayfanın çoğunluğu oradaydı sen 'bi ara lailaya gidelim' demiştinya bizdende 'çüş lan ne işimiz var' tarzında bi tepki almıştın işte nedeni budur alperen hocam sevgiler saygılar.(ehehe çok sağlam tartışma ortamı yarattık bu arada yaws)
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

saçma abi kurt işi felan
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
nonagam
Kullanıcı
Kullanıcı

hele bitti....şükür

Post by nonagam »

bi ton alıntı yaptım ama sonra hepsini sildim ama şu harika.

"ben 'bu dizileri' değil sadece kendi çapımda kurtlar vadisini seyrediyorum o da istediğim tempoyu, aksiyonu, gerektiğinde felsefeyi verebildiği için"

Nasıl kendi çapında kardaş. Diğerleri yayılmacı politika falan mı izliyor?

bi de hangi felsefeyi veriyor allasen... gerektiğinde felsefe ne oluyor... sanki temizlik malzemesi mubarek... bunu diyince herkez üstüme yürüyecek ama.... yavaş yavaş diyim.... 1984'ü okumuşunuzdur demi.... polat'ın hamisi( neydi ismi ya ) bölümün birinde uyuşturuculara falan dalıyordu en sonunda hoş bir cümlesi vardı

"ha dışarı satılıyorsa..." filan diye... ben daha ne diyim?!?!?

Adam diyoki bana satılmasın , başkasına zaten ben satarım.... ne güzel felsefe de mi...??? şimdi baklayı çıkartıyorum... bunun ismi olsa olsa.... anlamayan yok de mi... lan niye korkuyosam. fa....AHhhhHHAhH
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Lütfen mesajlara dikkat, ortamı germeyelim..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
nonagam
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nonagam »

Thlyrotel wrote:Lütfen mesajlara dikkat, ortamı germeyelim..
BU bana herhal , yada bana da. Özür dilerim , kendimi tutamadığım için . Ama o mesajla ortamın gerileceğini sanmıyorum , ki gerilmedi de , gerçi şimdilik. biraz daha nazik bir dil kullanayım....gerçi bir şey farkedecek mi bilmiyorum ama... Kurtlar vadisi -izlediğim kadarıyla ve bana göre elbette- kendi tayfasının dışındakileri alt düzey insan olarak gören insanlarla doludur. Herkesin tayfası farklı elbette . Tayfaların kimi birbirini kapsıyor , kimi ayrık , kimiyse aynı tabaktan yemek yiyor...ki gördüğüm kadarıyla dizi boyunca bunlar birbiriyle etkileşip duruyor. 1984'e benzettiğim kısmı buydu. Ve rica ediyorum , biri bana aksi bir örnek göstersin.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Özür dilemenize gerek yok, sizden tek ricam mesajlarda kullanılan üslubun biraz daha yumuşak olması :)
Bu arada kurtlar vadisi ile ilgili görüşlerine katıldığımı belirtmek isterim..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Kurtlar vadisi uzun bir süredir takip ettiğim tek diziydi hatta neredeyse televizyonda düzenli olarak izlediğim tek şeydi. Ama artık iyice saçmaladılar o yüzden bende izlemiyorum.

İzliyordum çünkü bir zamanlar benimaklıma gelmeyen komplo teorileri üzerinde geziniyorlardı. Derin devlet olayı zaten bir klişe artık kimse için çekiciliği yok ama uluslararası arenada bazı olaylara değinmeleri hoşuma gidiyordu. Mesela iST. daki patlamalarla lgili olası uluslararası senaryolar yada Afganistan'da uyuşturucu üretiminin amerikanın kotrolünde artması rusyanın bu olaya dahil olma çabaları falan. Bunlar insana bazı olayları analiz etme ve değişik olasılıkları görme şansı tanıyor.

Ama artık tam bir mafya dizisi olmayabaşladı. Eskidende biraz mafya dizisiydi ama dediğim argümanlar vardı şimdiyse tamamen kim kimi dövecek olayı.

En kötüsüde yeni yetmelerin bunlardan etkilenmesi 15-16 yaşlarında çoçuklar takım elbise giyip yok ben polat gibi delikanlıyım ben çakır gibi mafyayım diye ortalarda gezmeye başladı asıl bunlara yazık oluyor. bir dönem esen deli yürek saçmalığı şimdi yerini başka saçmalıklara bıraktı.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
White_Scorpio
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by White_Scorpio »

ilk bölümünden yayınlanan son bölümüne kadar izlediğim ve beyendiğim bir dizidir
Post Reply