Prologue: Karanlığın Habercisi ile iligli yorumlar

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Prologue: Karanlığın Habercisi ile iligli yorumlar

Post by Raistlin »

Elimden geldiğince farklı ve aksiyon dolu bir hikaye yazmaya çalışıyorum. Arada bir vahşeti biraz abartsam da sanırım benim tarzım bu ve bu karakteri anlatmanın en iyi yolu da bu. Hikaye şu anda 4-5 karakter arasında fakat yoğun olarak 2 karakter'in izinde gidiyor. Hikayeleri okumuş olanların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Last edited by Raistlin on Fri Aug 29, 2003 3:46 am, edited 3 times in total.
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Yapmak istediğini de çok iyi beceriyorsun. Orijinal ve enteresan bir hikaye olma yolunda ilerliyor. Aksiyon, aşk, entrika, politika, vahşet, ahlaksızlık, komplo ve daha fazlası... Dur bir saniye ya ben ne yapıyorum?
Ne diyordum, roleplayini beğeniyorum. Rage nasıl olunurmuş bilmeyenler buradan öğrenebilir :)
Kılıç hakkında da daha fazla bilgi öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
Böyle devam et, mükemmel.
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Ben Corax adını nasıl bulduğunu merak ediyorum. Nerden ilham aldığını. Düşününce bana şöyle bir çağrışım yapıyor.
Conan + T-Rex = Corax :lol:
Yanlış olduğuna bahse girerim. İtiraf et hem barbar (Conan) hem de yediklerine bakılırsa T-Rex :D Güzel oturuyor gibi doğrusu :)
Hikayeler güzel gidiyor. Kimsenin mesajını kısa tutmaya uğraşmaması benim en sevdiğim yanlardan. Bazen bir kaç gün hikayenin devamını beklediğim oluyor (Kendi yazmadığım zamanlar). Bir de bakıyorum bir mesaj gelmiş, okuyorum. Diyorum ki beklediğime değmiş :-P
Gidişatın nereye doğru olduğunu da önceden kestirmek olası değil. Bu şunu yapar diyorsunuz bir de bakmışsınız o öyle olmamış. Garip, garip ama güzel.
Işık ışıyanla gelir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Aslında Conan favori karakterlerimdendir fakat karakterime isim verirken ilk hecesinde "Ka" gibi bir sessiz kullanmak istedim. "Ka" ile başlayan sert bir isim arıyordum ve dwarfların baltalarından bahsederken kullandıkları "aks" sesle adapte etmeye çalıştım ve garip ve orijinal bir isim Corax ortaya çıktı.
Fakat senin saptaman da gayet ilginç olmuş. Harbiden Conan'ın Co su ve T-Rex'in Rexini birleştirip büyük ünlü uyumuna skounca (:P) Corax oluşuyorki ikiside barbarımın korkunç özelliklerini temsil edebilecek anlamlı isimler. Nodaril gerçekten bir kez daha tebrik ettim kırk yıl düşünsem bu aklıma gelmezmiş :D :D :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Gerçekten hikayenin çok lineer gitmemesi için elimden geleni yapıyorum sürekli yeni oyuncuları hikayeye katmaya çalışıyorum fakat sevgili diğer oyuncular bana saldırıp hikayeyi hemen (kendi adlarına :P) sonuçlandırmak istiyorlar. Değişik unsurları kullanmaya çalışıyorum hatta mümkün olursa bir party bile kurabilirim. Tabii deli bir barbar'ın arkasından sürüklenmek (fakat bol bol korkunç adventure yaşamak) isteyen olursa (Sanırım Nodaril bunlardan ilki oldu :D) bana bir özel mesaj atabilir ve senaryoya dahil olabilir hem kendi de bu hikayede rol alabilir. Bu arada itiraf ediyorum barbarı biraz da olsa sakinleştirebilen (ya da tam tersine delirtebilen) ve sonsuz savaş arzusu ile yanıp tutuşan ruhuna huzur doldurabilen ilk karakter Nodaril oldu. Barbarın yüzlerce farklı diğer özelliğini de ortaya çıkarmasını sağlayacak bütün diğer karakterleri de bekliyorum :)
Karakterim Chaotic Neutral'dır ve arada bir delirebilir. Sürekli kavga etmek için neden arar ve kavga etmektede gerçekten iyidir. Hikayede ille de adventure yapan bir adamı oynamak zorunda değilsiniz. Barbara quest vermek isteyen bir kral, ruhuna sahip olmak isteyen bir büyücü veya barbarın araştırdığı bir mezardaki lich de olabilirsiniz. Bütün fikirlere açığım :D
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Daha en baştan hikaye bir meydan okuma ile başlayınca sanırım bu hala geldi ama MASKın seni öldürmek gibi bir planı yoktu en azından.. Tabii o kılıç devreye girene kadar... Eee her halde o konuda da beni bağışlarsın.. Kurukafa hafızam beni yanıltmıyorsa cyric in sembolu ve onla da ciddi bir müzadele var aramızda ama onu altetti isen sorun yok (asıl benim yok etmek istediğim karakter başka bir karakter ama onu da direk yok edemem anlamışsındır) .. Ama sen bi de hırsızları gördüğün yerde parçalıyorsun bir de bu sorun gerçi MASK sana hırsız olarak katılmak zorunda değil ama diğer hırsızlar için zor bir durum.... Tabiii diğer arkadaşlar da uzun zamandır hikayeye devam etmiyorlar onlar da devam yazarlarsa daha güzel olur... Tabiii estebin in seni yok etme arzusunu naıl yok edeceksin sanırım bu da biraz sorun olacak....
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Bir dakika...bu hikaye dediğimiz bizim mesaj ekliyerek yazdığımız başlık mı? hani barbarı kovlayan tipler...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet o hikayeden bahsediyoruz
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Raistlin wrote:Aslında Conan favori karakterlerimdendir fakat karakterime isim verirken ilk hecesinde "Ka" gibi bir sessiz kullanmak istedim. "Ka" ile başlayan sert bir isim arıyordum ve dwarfların baltalarından bahsederken kullandıkları "aks" sesle adapte etmeye çalıştım ve garip ve orijinal bir isim Corax ortaya çıktı.
Fakat senin saptaman da gayet ilginç olmuş. Harbiden Conan'ın Co su ve T-Rex'in Rexini birleştirip büyük ünlü uyumuna skounca (:P) Corax oluşuyorki ikiside barbarımın korkunç özelliklerini temsil edebilecek anlamlı isimler. Nodaril gerçekten bir kez daha tebrik ettim kırk yıl düşünsem bu aklıma gelmezmiş :D :D :D
Sağol. Benim aklıma ilk gelen bu oldu. Aks deyince de benim aklıma balta gelmezdi :)
Işık ışıyanla gelir.
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Raistlin wrote:Bu arada itiraf ediyorum barbarı biraz da olsa sakinleştirebilen (ya da tam tersine delirtebilen) ve sonsuz savaş arzusu ile yanıp tutuşan ruhuna huzur doldurabilen ilk karakter Nodaril oldu.
Benim için bir zevk oldu :D Önce elinden tutup seni ormanın içlerine götüren bir elf birdenbire karşına pit fiend çıkmasına neden oluyor. :D Ne bekliyorduk ne oldu durumu :wink:
Corax: hani romantik bir sabah kahvaltısı yapacaktık.
Nodaril: Ben omlet yapmak için ateşin altını yaktım sadece... İçinden bu çıktı 8O
Işık ışıyanla gelir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet zaten bir barbar ile bir büyücü kadar farklı ne olabilir?
Corax and Nodaril
Evil and Good
Barbarian and Civilized
Warrior and Wizard
Human and Elf
Beast and Beauty
daha nice tezatlar var aslında ama aklıma gelmedi şimdi :P
Böyle bir beraberlik teoride bile imkansız ama oluyormuş demekki 8O

Zaten ben tezatlara tapan bir insanım
<--- resimde görüldüğü gibi
Post Reply