ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Dışarıda gezen adam kaleye doğru ilerlerken Unholy nin önünden geçerken onu şöyle bir süzdü... Kalenin kapılarına ulaştı ve onları açtı...

İçeride tahtında oturan Lord Azaline doğru ilerledi...
Gözgöze geldiler ve o anda aralarında sessiz bir konuşma geçti...
sözler değersizdi.. Azalin Oren i tanıyoru amacını da biliyordu...

"Merhabalar Lord Azalin"
"biliyorum iyi bir geçmişimiz yok, ancak senden yaşlı bir tanrı olarak bir ricam olacak..
Aşk denilen şey oldukça büyük bir güç, ve buna engel olduğunu görüyorum. Böyle birşey Tanrıları bile aşabilir...o yüzden bu zorlamanı bırakmanı rica ediyorum.. intikamın Unholy den ise Galadlirim i karıştırman senin bile anlayışına ters düşmeli...Bırak Unholy Galadlirim görsün..."

ve Oren Azalinin cevabını beklemeye koyuldu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

lord oren,

sizin buraya kadar gelmenize gerek yoktu. bu fanilerin arasındaki olay aslında umurumd değil. ama sizde bilirsinizki tanrılara saygısızlık asla ve asla cezasız kalamaz.

şu an galadlirim özel görev için diyardan uzakta. ve görevni tamamlayınca ne yapacağını kendi hür iradesi belirleycek.

zaten bunu böyle düşünmeseydim bile sizin buraya kadar gelip istemeniz yeterli....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Kalenin dışında bekleyen siluetin yanından geçen siluet kalbinin acısını arttırsada. Geçmişinden geriye kalan donuk yüz ifadesi ile adama baktı. Gözlerinden süzülen kanlar yeri ıslatırken adamı izledi. Kaleye gidişini ve kapıdan geçişini...

- Ölüm yine diyarda...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

AZALIN in seçilmişi birden gözlerini açtı... kaledeki odasında yatmaktaydı.. o tanıdık çığlıklar, ewt görev bitmiş kabus dolu günler geceler sonunda istenen olmuştu...

kılıç,

ewt o acaip dehlizlerin içinden büyük riskler alınarak bin bir türlü canavarla savaşarak ele geçirilen kılıç...

corax,

koca barbar tam bir iblis idi.. elindeki kötülük dolu dumanlar salan kılıcı ile bir ölüm makinası idi.. öldürmekten zevk alan korkunç kahkahları ile AZALIN in seçilmişini bile tereddütte düşüren Tanrı Katili Barbar Corax...

galadlirim bunları düşünerek ve kafasından geçirerek yattığı yerden doğruldu. kafasını kaldırıp karşıya baktığında şok geçirdi..

kılıç.. binbir zorlukla ele geçirdiği tanrısı emrettiği için bi canavarla beraber aylar geçirdiği ve kaleye getirdiği kılıç...karşısında kıpkırmızı bir mermer kaidenin üstüne bıçağının ortasına kadar oturtulmuş dünya dışı bir güçle yapılmış ..ayağa kalkan galadlirim içinde binbir tereddüt ama korkunç bir istekle kılıca yöneldi... ve kılıcın sapını iki eliyle birden kavradı ve çekti. kaidenin içinden inanılmaz kolaylıkla çıkan kılıç galadlirimin bendenini kokunç bir güçle doldururuken inanılmaz bir çığlık koyverdi...

o anda kaledeki bütün sesler sustu.....

ve..

tahtında oturan gümüş maskeli suret kapalı göz kapaklarını hafifçe araladı:

"hoşgeldin...galadlirim..."

Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Süre önemini yitirmiş, sadece içgüdüsel olgular kalmıştı geriye. Bekleyişi sonsuza dek sürecekmişcesine devam ediyordu. Kaleden yükselen çığlıklara alışmışdı.
Kafasını kaldırdı ve keleyi süzdü. Kızıl, kanla yıkanmış dünyasını gördü. Gözlerindeki yaşlar yere damladığınd, çığlıklar sustu kalede. Savaşçı olduğu yerden doğruldu ve kaleye odaklandı.
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

hoşgeldin diyordu herşey ona o anda"hoşgeldin!"yeniden çığlıkların kalesinin hoşgeldin biçimi bu sefer zaferdi ve zaferle elindeki muhteşem kılıca baktı ve elinde kılıçla odasından çıkıp Azalin in tahtına doğru yürüdü..Birşeyler biliyordu biri ona fısıldamıştı,Oren..Azalinin tahtına doğru yüzü dönük durdu konuştu "zafer ve övgüler senden gelemez Azalin biliyorum ama kendi içimde bunu biliyorum.."Sonragözleri hafifçe bir zamanlar bir savaşçının yattığı yerdeki izleri gördü kendikendine"haklıymış.."dedi. Ve sormak istediği şeyi söyledi sonunda,"o nerede.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

diyara geldin..ve ağzından çıkan ilk şey Unholy mi oldu....bana kararlarım hakkında şüphe duydurma ....

o nerde mi sen onu terk edip göreve gidince...oda buraları terk etti...

açıkçası başka bir tanrının ...melankolik seçilmişi pekde umurumda deil...

güç yumuşak duygularla elde edilmez..

galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

"Anlıyorum sizi Efendim.."dedi yumuşak başlılıkla Seçilmiş Savaşçı.Azalinden gelebilecek en iyi yanıtın bu olabileceğini bilerek..Fakat aslında ilgilenmiyorum desede,bir döngünün tam ortasında ikisinin durduğunu biliyordu.."tek isteğim bizi yalnız bırakmaları olurdu.."diye düşündü kendikendine ama dışından sadece"Başka bir emriniz yoksa Diyar ı dolaşacağım,Efendim .."dedi...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hellfire'in varligini tek ele veren tahtin sag tarafindaki kosede yanarak parlayan gozleriydi. Tasa sanki rahat bir yatakmis gibi uzanmisti. Korkunc kirmizi-siyah cehennem metalinden yapilmis kilicini korkunc penceleriyle bilegiliyordu. Korkunc yaratigin gercek formunda dolastigi yegane yer baglilik yemini ettigi Tanrisi Azalin'in taht odasiydi.

Tanrisinin emirlerine uyarak Galadrilim'in aldigi kilicin bulunmasi icin bir ay savasmisti. Doktugu kan ve yarattigi vahset Hellfire icin yeterli bir tatmin olsa da, en basindan beri guvenmedigi olumlu Kara Elf'e yardim etmis olmak ofkesini kabartiyordu. Kadin gitmek icin Azalin'den izin isterken olumsuz gozleriyle onu suzmeye devam etti. Bir takdir ya da tesekkur beklemiyordu, tek istedigi nefretini ve kinini kusmak ve zamanin sonuna kadar surecek olan intikamini almakti...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Azalinin tahtının arkasındaki karanlıkta bekleyen savaşcı ışığa çıktı...

"Belkide kararlarını gözden geçirmelisin Lord Azalin.. Aşk savaşcıyı yumuşatır...Galadlirim artık zayıf.. ama aslında harcadığın yetenekler var etrafta...
senin için savaşan ve kan dökmek, intikam almak ve acı vermekte Galadlirimden daha usta olacağını düşündüğüm bir kişi şu kenarda kılıcını bileyliyor...

diyerek eliyle kenarda duran Hellfire ı işaret etti...

"Ama sen gene de benim laflarıma fazla aldırma ne de olsa son zamanlardaki en başarısız ve en büyük yanlış sayısına sahip tanrı benim..."
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

savaşçı son söylenen sözleri duymuştu..arkasını döndü ve karanlığa doğru yürümeye başladı,tam gitmeden önce şöyle söyledi"Lord Azalin ne yaptığını bilir..Aşk bir duygudur..Duygular sadece zayıflık ve zaaf değildir,bir savaşçıya güç verendir ayrıca.Savaşçının kalbinde yanan bir alev,bir amaç.Tanrı olarak şimdiye dek aşk ın gücünü öğrenmiş olmanız gerekirdi,ve sen Oren Dautry Adalet ölümle gelir,İntikamla ve Yaşamla..Ben Hellfire gibi iblis değilim,Acı yaşamın bir parçası ve bir duygu..Aşk ta öyle..Duygular Acının Seçilmişini şekillendirendir ve Onurda duygudur..Ben zayıfsam bile bunları bilerek yürüyorum bu Diyarda..Azalin e saygı duymamın nedenide bu.."
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Oren ile konuşmasını bitirdiğinde kalenin karanlığından çıkan siluete baktı. Drow kadına; gece gibi güzel olan varlığa, günlerdir bunu bekliyordu. Ã?ılgınca düşüncelerini planlamıştı.
Kılıcını alıp karşısındaki kadına baktı ve yavaşça selam verdi. Her savaşçının yaptığı gibi ona onur dolu bir selam verdi. Kan damlalarının arasında gözyaşları süzüldü. Fısıldadı...

- Böyle olmalı sevgilim senin için...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

İki aşık arasında kısa ama destanlara konu, üstüne dizeler yazılıp şarkılar bestelenecek bir düello geçti.

fedakarlığın, gözyaşının....AşKIN düellosu.

Unholy düelloyu kaybetti ama savaşı kazanmıştı..

Aşkın tanrıları yendiğini, hayatına mal olsada ispatladı...

Galadlirim'in dudaklarına ölmeden önce kondurduğu ilk ve son öpücüğün ardından gözlerinden bir damla daha kanlı yaş döküldü. Her geçen saniyede şovalyenin kanı çığlıkların kalesinin önünü sularken , gözlerindeki hayat ışığı da yavaş yavaş kayarak yerini matlığa bırakıyordu...

Oren in şovalyenin ruhunu alma vakti gelmişti...

şovayyenin ruhu bedeninden ayrıldığında sadece ruhların görebileceği yerdeki yarığı ve alevleri gördü. cehennem onu bekliyordu, ancak Oren ona bir süz vermişti....

Tanrının tek bir mriyle ruh doğruca Galadlirim in bedenine saklandı.

şokla bir anlık sarsılan Galadlirim bir adım geriledi....

Yokluktan beliren Savaşcı karanlık elleriyle Unholy nin cesedini yerden aldı ve uzaklaşmaya başladı...

Galadlirim
"yalan söylememişsin..artık onurluymuşsun,zaafın içimde yaşıyor.."
dedi Oren in arkasından

Tanrı Galadlirim'in duyamayacağı bir şekilde fısıldadı

"Böyle olması gerekmiyordu, istediğiniz oldu artık yalnızsınız...."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Galadrilim kaleyi terk ettiktiginde Hellfire girtlagindan garip bir titreme sesi cikartti. Kalin dev kuyruguyla duvara sertce vurunca tas duvarlar aciyla inledi. Ellerini kullanmadan kuyrugu yardimiyla ayaga kalkip dimdik yuruyerek Oren Dautry denilen sahisa yaklasti. Bir an vucudu artik hissemedigi duygular yuzunden kasildi. Oren bir an tanidik bir varligi hissettigini dusundu fakat artik ondan cok az parca kalmisti...
"Bir Tanri..." dedi kisaca Hellfire.

Oren yaratigin zihninde nefretin uyandigini farketti, fakat ayni zamanda saygi ve korku...

"Tapinagini ziyaret ettim Tanri Oren fakat bu uzun zaman onceydi... Hangi tanriya hizmetlerimi sunacagima karar vermek icin On Ksabadaydim ... Tapinagin acinasi suphe dolu insanlarla doluydu Tanri Oren *belki su yasayan olu buyucuyu saymazsak*... NEden orada oldugunu tek bilen o gibiydi. Diyardaki her insan olecek *ne yazik*... Ayni butun olumlulerin kaderinde oldugu gibi..." Kalin sesi bir tislamaya donusmustu.

Oren canavarin aurasindaki kini gordu... Insandan eser kalmamis tamamen benligini karanliga yitirmis bir yaratikti. Hellfire beyinsiz bir hayvan gibi hareket ederek kendini ozellikle aptalmis gibi gostermeye calisiyordu, boylece gercekte teskil ettigi tehditi Oren'den saklamayi umuyordu.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Hellfire..
Tapınağıma yanlış bir dönemde gitmişsin....
O sırada kendi içimde bir savaş veriyordum..

"Ya Kaos beni yokedicekti ya da ben onu içimden atacaktım..."

artık sırtımdaki kılıç adaletin kılıcı...

diyardaki her insanın öleceği konusunda yanılıyorsun... sadece hakedenler ve zamanı gelenler ölecek...

ölüm yerine göre bir hediye yerine göre bir ceza olabilir ve rastgele dağıtılamaz...

Tapınağıma yaptığın ilk ziyareti de ve salgın için geldiğin ikinci ziyareti de biliyorum..
sen kaosa ait bir yaratıksın ve emin ol seni tanıyorum...

Ã?nceki yaptıklarından dolayı sana bir kin tutmuyorum iblis..için rahat olsun...

bundan sonrakiler için aynı şeyi söyleyemem...
Locked