kendi dünyamız
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

- Galat-tirin
- Kullanıcı

Bence iyi anlaşan dört kişilik bir seçici grup olsun..
Ben çok uzun süredir burada olmadığım için bu konuda bir oy veremeyeceğim, kim ne kadar üretken, zeki bilmiyorum.. ama herhalde sitenin adminleri filan olsa gerek..
onun dışında bir gruba ihtiyaç yok bence..
şeçici grup, nasıl bir şey düşündüklerini veya hangi aşamada olduklarını yazarlar, fikri olan herkes mail ya da icq -tercihen mail, çok daha etkili olur..- ile onlara bu fikirlerini sunarlar, beğenilenler alınır..
Bunun dışında bir grup olmasın bence, çünkü bazı yazıları, fikirleri kötü olanlardan bile arada dahice fikirler çıkabilir..
Ben çok uzun süredir burada olmadığım için bu konuda bir oy veremeyeceğim, kim ne kadar üretken, zeki bilmiyorum.. ama herhalde sitenin adminleri filan olsa gerek..
onun dışında bir gruba ihtiyaç yok bence..
şeçici grup, nasıl bir şey düşündüklerini veya hangi aşamada olduklarını yazarlar, fikri olan herkes mail ya da icq -tercihen mail, çok daha etkili olur..- ile onlara bu fikirlerini sunarlar, beğenilenler alınır..
Bunun dışında bir grup olmasın bence, çünkü bazı yazıları, fikirleri kötü olanlardan bile arada dahice fikirler çıkabilir..
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
Desiratus Bellum...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Ya şöyle olabilir secici bir grup kurulur yazı için ayrı bir topic acılır buraya hikaye yazılır diğer topicte herkezin fikiri yeralır yani hikayeye katkıda bulunmak isteyenlerin fikirleri bunlar buradan secilir yazıcılar tarafından ya aynen yada o fikirden yola cıkılarak eyni birşeyler üretilecek şekilde değerlendirilir bu daha mantıklı değilmi ve birbirleriyle görüşebilen elemanlar olursa daha ii olur ben Thlyrotel sürekli görüşebilirim mesela.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

öneri
ben bunises i öneririm
evet bencede böyle bir dünya yaratılacaksa herkese fikri sorulmalı.takım halinde çalışılırsa daha sağlıklı ve başarılı bir dünya olur tabiiki.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
abi dikkat ettimde Erdinç, Gencay, ve Eldarin biz zati İzmir tayfasındanız, bi gün buluşak fikirlerimizi paylaşak, dier tayfalarda kendi aralarında fikir alışverişinde bulunursa çok güzel toplu fikirler çıkabilir bence..
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...