sierra firmasının kapatılmasından dolayı muhteşem diye tabir edilen oyunumuz büyük ihtimalle yine gecikicek olsun ben beklemeye hazırım
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Walla bence hepiniz uyuyosunuz çünkü hl2 abd de çıktı bile amazon .com da gördüm üç farklı kutuda satıyolar oyunu birinde freeman birinde g.man diğerinde bi kadın var dvx videosu bile var sitesinde bence bikaç hafta içinde burayada gelir allah ruslardan razı olsun
Sierra'nın kapatıldığını eğer trgameri takip etseydiniz duyardınız..Ama HL2 gecikmeyecek meraka gerek yok.Sierra tamamen yük yapıyordu işi yapan Valveydi..HL2 daha çıkmadı amazon.comda gözüküyor ama onlar ön sipariş...Bu da yakında çıkar demek oluyor..
garbahad wrote:Walla bence hepiniz uyuyosunuz çünkü hl2 abd de çıktı bile amazon .com da gördüm üç farklı kutuda satıyolar oyunu birinde freeman birinde g.man diğerinde bi kadın var dvx videosu bile var sitesinde bence bikaç hafta içinde burayada gelir allah ruslardan razı olsun
Oyun çıkana kadar hergün siteye koyuyorlar.İndirilmesi için ve oyun geldiğ anda cd'yi takıp oynayabileceğiz.Ama bence mükemmel bir kopya koruması lazım oyunun yoksa çekerler oyun çıktıktan hemen sonra bi crack tamam.Bunu önlemeyi unutmamışlardır herhalde.
Oyun silbaştan yapılmıyor.Kodlar çalındığında oyun zaten piyasa sürülecek kadar bitmemişti bile.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...