ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Genç büyücü bakışları bulanık kafasını kaldırdı.......başı dönüyordu.....dönüyordu.....bu yorgunluğun üstüne bu büyünün ağır geleceğini biliyordu ama denemek zorundaydı ....içeri girmeliydi.....güç için .......... karşısında bulanık bir silüet görüyordu .....kararlı görünmeye çalıştı ama ne kadar becerebildiğinden emin değildi.....dudaklarından şu sözler döküldü "sen O musun...... Azalin" ve gözleri karardı ..........................asasının üzerine yıkıldı ve öylece bayıldı.
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Rahip tanrıların yolunda ilerlemesi kabul görmüş bir kişiydi ve bu öncelikle bilgelik ve sabırı gerektiren bir düsturdu. Paladine' ın kale içindeki gezinmelerini izlemiş, kalenin ona verdiği güçlerle onun hissettiklerini hissetmişti.Genç paladine içinde intikam ve acıyı barındırıyordu ama aynı oranda kaosuda barındırmaktaydı. Ares Majere geleceği öngörmeye çalışarak Paladine' a döndü ve sordu:

"İntikam istiyorsun...İntikamla birlikte korku salmak istiyorsun ama bu Lord Azalin' in yoluyla olursa bir anlam taşır.Ben ise senin içinde hedeflerine ulaşmak için Lord Azalin' in yolundan başkada kullanılabilecek yollar seziyorum"

"Bağlılığın kanıtı nedir? Söyle bana Paladine"
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Ereshin wrote:Genç büyücü bakışları bulanık kafasını kaldırdı.......başı dönüyordu.....dönüyordu.....bu yorgunluğun üstüne bu büyünün ağır geleceğini biliyordu ama denemek zorundaydı ....içeri girmeliydi.....güç için .......... karşısında bulanık bir silüet görüyordu .....kararlı görünmeye çalıştı ama ne kadar becerebildiğinden emin değildi.....dudaklarından şu sözler döküldü "sen O musun...... Azalin" ve gözleri karardı ..........................asasının üzerine yıkıldı ve öylece bayıldı.
Paladine' a sorusunu yönelttikten sonra Ares Majere kendini kalenin dışında bekleyen ve yere yıkılmış olan şahsiyetin yanına ışınladı.

Ares Majere' nin dudaklarından büyünün sözleri döküldü..

"Acının kaynağısın ve acıyı verdiğin gibi acıyı yok etmeyide bilirsin.Bana gücünü bahşet Lord Azalin"

Darkslayer' in ellerinden kanlar akmaya başladı.Rahip eğildi ve yerde duran cübbeli tipin bedenini ellerinin arasına aldı.Kan ellerinden genç büyücünün bedenine adeta aktı..Akan her kan ise acıyı dindirip genç büyücüyü iyileştiriyordu..

Bir süre sonra genç büyücünün gözleri açıldı..Kendini inanılmaz dinç hissetmekteydi...Hemen sorusunu yineledi: "Sen Azalin misin"

Ares Majere tepki göstermedi...Onun doğasında gülmek derinlere boğulmuştu.."Ben bu kalenin ve lord Azalin' in rahibiyim.Ona ulaşmak gerçek bağlılık gerektirir..Yoksa çekeceğin acıdan miden düğümlenir,duyacağın korkudan ise aklını kaçırırsın"..

"Lord Azalin' i neden görmek istiyorsun"
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

genç büyücü gözlerini açar acı gitmiştir ve yorgunlukta bunu iyiye işaret olarak görür kabul göreceğini umarak rahiple konuşur dudaklarından şu sözler dökülür "Sanatımda ilerlemek tek amacım bu yüzden buradayım güç için Azaline hizmet etmek istiyorum bağlılığımı ispatlamak ve güce ulaşmak istiyorum"
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

bağlılık yıllarca tanrım için diyarlardaki en lanetli ve tehlikeli yerlerde en karanlık kabuslarla savaştım ama elimde şimdi sadece acı var inancıma ve bağlılığıma karşılık sadece hiç azalin bana bunlardan daha fazlasını verebilirmi rahip sadakatimi ödüllendirebilirmi bunu bilmiyorum ama buraya kaderimin ve sevgilimin çağrısıyla geldim ve evet bana bu kalede bir şans verilirse bağlılık ve inancın ne olduğunu tüm diyaların tanrıları görüp kıskançlıkla seyredecekler
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

bağlılık yıllarca tanrım için diyarlardaki en lanetli ve tehlikeli yerlerde en karanlık kabuslarla savaştım ama elimde şimdi sadece acı var inancıma ve bağlılığıma karşılık sadece hiç azalin bana bunlardan daha fazlasını verebilirmi rahip sadakatimi ödüllendirebilirmi bunu bilmiyorum ama buraya kaderimin ve sevgilimin çağrısıyla geldim ve evet bana bu kalede bir şans verilirse bağlılık ve inancın ne olduğunu tüm diyaların tanrıları görüp kıskançlıkla seyredecekler
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Ã?ığlıklar kalesinin dışında bir siluet belirdiğinde ruhlar huzursuzca inledi. Siyah pelerinlere sarılmış siluet dikkatle kaleye bakıyordu. Huzursuzca mırıldandığında yavaşça bir çıkıntının üzerine oturdu. Siyah kılıcını omuzuna dayadı ve kaleyi izleye koyuldu.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hellfire karanlık yerde boynundaki kurukafa şeklindeki kolyeye hafifçe dokundu ve korknç değişimi yeniden geriye dönerek onu bir şovalyeye dönüştürdü... Nerede olduğunu anlamak için biraz etrafına bakındıktan sonra karşısında ona nefretle bakan kara elf savaşçısına doğru döndü. Kadının vücudunu yeniden yakışıklı yüzündeki alaylı bir ifade ve karanlık bir bakışla açıkça süzdü. Derin ve kalın sesi yankılandı:

"Pekala 'Elf' ..."

*Bu kelimeyi ister istemez vurguluyordu*

"... gördüğüm kadarıyla Azalin'in kutsaması üzerinde. Sanırım seninle iyi geçinmek 'zorundayım'. İsmim Hellfire..."

Hellfire kadınla "göz teması" kurmaktan çok uzaktı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kadında adama karanlıklarda gördüğü birçok iğrenç yaratıkla karşılaştırarak dahi bir tiksinti duyuyordu..gözlerini adama dikerek,"bende galadlirim"dedi
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Ereshin wrote:genç büyücü gözlerini açar acı gitmiştir ve yorgunlukta bunu iyiye işaret olarak görür kabul göreceğini umarak rahiple konuşur dudaklarından şu sözler dökülür "Sanatımda ilerlemek tek amacım bu yüzden buradayım güç için Azaline hizmet etmek istiyorum bağlılığımı ispatlamak ve güce ulaşmak istiyorum"
Ares Majere büyücüye baktığında gözlerinde bir parıltı oluştu..Gücü istemenin Lord Azalin' in bir inananı olması ve bu kaleye girmesi için yeterli olmayacağını biliyordu.İntikamı, korkuyu, acıyı tatmalıydı genç büyücü..

"Benimle karanlıkaltına gel orada yapılacak bir işimiz var..Ancak orada kendini kanıtlarsan Lord Azalin' e kendini yakın hissedersin..Ama bunun için Lorduma danışmam lazım"

"Eğer Lordumun cevabı evet olursa ve benle karanlıkaltına gelirsen o zaman diyarlarda güce ulaşırken korkuyu, acıyı ve intikamı hissedeceksin ve Lord Azalin' in diyarlardaki yerini ve gücünü anlayacaksın"

"Burada bekle"
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

paladine wrote:bağlılık yıllarca tanrım için diyarlardaki en lanetli ve tehlikeli yerlerde en karanlık kabuslarla savaştım ama elimde şimdi sadece acı var inancıma ve bağlılığıma karşılık sadece hiç azalin bana bunlardan daha fazlasını verebilirmi rahip sadakatimi ödüllendirebilirmi bunu bilmiyorum ama buraya kaderimin ve sevgilimin çağrısıyla geldim ve evet bana bu kalede bir şans verilirse bağlılık ve inancın ne olduğunu tüm diyaların tanrıları görüp kıskançlıkla seyredecekler
Ares Majere genç büyücüye beklemesini söyledikten sonra duasını mırıldanmaya başladı. Bir süre sonra arkasında oluşan ışık hüzmesinin içinde kaybolmuştu.

Bir anda kalenin içinde genç şövalyenin yanında belirmişti rahip. şövalyeye döndü ve

"istediğin olacak ama öncelikle sınanacaksın. Benimle karanlıkaltına geleceksin şövalye..ve Lord Azalin' e bağlılığını göstereceksin."
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Elbette Rahip bekliyorum...
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Kalenin önünde geçirdiği günler ve dakikaları kaybetmiş bir biçimde bekliyordu. Gözlerinden süzülen kanlı yaşları bir ölünün bedeninden çıkmışcasına yeri ıslatırken, o yüzyıllardı hissetmediği bir duyguyu tadıp onu gideriyordu. Susuzluk, basit bir su matarası bir canlıyı nasıl bu kadar huzurlu kılardı.
Dikkatle kaleye baktı ve AZALIN'e içinden teşekkürle karışık lanetler yağdırdı. Yüreğinin atışını değiştiren varlığın gelişini bekliyor ve yeni bir mücadeleye hazırlanıyordu. 'Hellfire' ile savaşın kaçınılmaz olduğunun farkındaydı. Savaşın sonunda ölümün olduğunu biliyordu. Ölümden asla korkmamış, asla endişe duymamıştı. Ama şimdi kafasında ölüm için tek endişe vardı.
Ya sevdiği ondan savaşmamasını dilerse...
Asla kaçmamış biri için bu hayatının en zor sınavıydı ve o bu sınavla yüzleşmek için bekliyordu.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Kalenin sırtındaki ormandan yükselen 3 siyah kuş hızla havada dönüş yaptılar.
Ağaçların dallarında bir gölge görüldü,ince yüksek bir ıslık sesine benzer çığlık ile yukardaki kuşlar rüzgardan daha hızlı aşağı inmeye başladılar.
Bir insan silueti ağaçtan aşağı yavaşça indi açığa doğru ilerledi.
Üç siyah şahin birden yavaşlayıp yerdeki adamın etrafında dönmeye başladılar.Rüzgar fısıldıyor,toprak kıpırtılar yayıyordu etrafa.
Yaklaşan varlık,tüm tabiata ben burdayım dedirtiyordu.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Locked