En son girdiğim party, saçmalayınca benim tarafımdan öldürülerek arka bahçeme gömülmüştür.. Rp ağırlıklı oynatan gruplar aranmaktadır..
300710770 (Icq)
burak_bayer@yahoo.com
Ankara/Vampire The Masquarade
- Galat-tirin
- Kullanıcı

oyun
Ben yakında yeni bir oyun başlatmayı düşünüyorum. peki illa vampire mı olmalı, başka olmaz mı senin için?
-
Logan
- Kullanıcı

ben ben frp açlıgı çekiyorum
bani alın beni alın ankardayım
beni alın beni alın
beni alın beni alın
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
abijim caylak comez ezik padavan bas agrısı cocuk yeni eleman...vb butun bu ozellıklerı bunyesınde barındıran bı adamım ben frp oynamak ızlemek ogrenmek ıstıyorum ankarada kocatepe camıını seyretmekten sıkıldım ımdat benı kurtarın hanı oyuna katılmasam bıle sessız sessız oyunu ızlerım cay getırırım falan
msn ım tearsofdie@gmail.com beklıorm yardımlarınızı!...
ahahaha supermiscoamenel wrote:abijim caylak comez ezik padavan bas agrısı cocuk yeni eleman...vb butun bu ozellıklerı bunyesınde barındıran bı adamım ben frp oynamak ızlemek ogrenmek ıstıyorum ankarada kocatepe camıını seyretmekten sıkıldım ımdat benı kurtarın hanı oyuna katılmasam bıle sessız sessız oyunu ızlerım cay getırırım falanmsn ım tearsofdie@gmail.com beklıorm yardımlarınızı!...