ASTRAL SEYAHAT

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

ASTRAL SEYAHAT

Post by QuelSaruk »

merhaba arkadaşlar eminimki hepiniz bu deneyimi yaşamışsınızdır.ve eminim ki bir çoğunuz yaşadığınız şeyin ne olduğunu bile bilmiyorsunuzdur.

bunu yaşayanlar yada bunun için çalışanlar varmı aranızda :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Ne oluğunu bilmediğim birşey yaşmadım. Yaşayacağımı da sanmıyorum zira yaşamış olduklarımın ne olduğunu zaten biliyorum. Bu durumda yaşadıklarımın hiçbiri bu tarz birşey olmadığına göre henüz böyle birşey yaşamamış da olabilirim diyebilirdim ama böyle birşeyin söz konusu olmadığını da bildiğimden yaşamayacağıma da eminim.
"Lovefull Evil"
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

Senin o astral seyahat...

Ã?arşafa sarılıp, tüten bir şey olmasın sakın genç? :) :)
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

zuhahaaaaaa sigara bile içmem evlat ;) bırak gerisini.

:D
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ilginç bi konu
http://www.hermetics.org/anasayfa.html bi inceleyin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
KaraNightshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KaraNightshadow »

Bayağı bir kafa patlatmıştım bununla ilgili bi aralar...hatta ölüyordum bir keresinde seans yapıcam diye:)ama anladım ki aslında öyle çok da kasıp hadi şimdi ayağımı düşüneyim diye olan bir şey değilmiş...Aslında bir nevi rüya görmek .yani buradayken hört diey orada olmuyorsun ama geçen gece benden bayağı uzakta olan sevgilimin yeşilimsi bir şortla uyuduğunu söyleyebilirim..nerden biliyorum?rüyamda gördüm:)
The animals are fast asleep
always check. They can breath
Strange looking people laugh at me
All their traumas start to infiltrate my mind
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Astral seyehat bir nevi rüya benzeri bir durumu yaşamak veya rüya görmek gibi bir şey değildir. Tabi olduğu durumu bilmeyen insanlar, bu durumu hayallerinde "rüya" olarak canlandırıldığından bu kalıbın içine sokulmuştur.Buna binaen astral seyehat uyku eylemine yönelik bir durumda söz konusu değildir;eğer kişi uyku durumunda astral seyehat yapıyorsa bu kendi paradox'undan kaynaklanır. Son olarak astral seyehatın basit olmadığını yön ve sayı veya daha açık konuşmak gerekirse astronomy ve numerology bilginiz yoksa uğraşmamanızı tavsiye ettiğim ezoderik(ezoderizm=sır bilimi) bir bilim olduğunu söyleyeyin ve sözlerime son vereyim...

Herkesin içinden geçen sorunun cevabı ise: "Bilmiyorsunuz"
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

bazı kısımlarda haklısın dpstum çastral seyahat uyku dışından yaşanan bir olgudur aslında bunu uykuya dalarken yaşar ruh asıl amac ise bunu konsantre yolu ile başarmaktır .meditasyon hesabı yani.ayrıca bu işle uraşmak için astrology ve numerolji bilmek okadarda önemli değil diye düşünüyorum şahsi araştırmalarım doğrultusunda yazıyorum alınmayın ;).
bunu dünya kamuoyuna sunan yazaralrdan ilki lobseng rampha idi adını yanlış yazmış olabilirim.ve bununkitapları abartı olabilir katılıyorum ama dünyaca yasaklanan bir kitabın kopyası elimde bulunmakta ve inanın okudukça afallıyor adam .belki abartılıyor yaşanılanlar ama tibet tarihini ve lamaların notlarını inceledikten sonra pekte saçma gelmemeye başlıyor yazılanlar.kitabın adı hermit idi yazılışını yanlış hatırlamıyorsam :D

aslında boş şeyler bunlar adamı uçuruyor valla .fazla dalmamak lazım bunlara :P
KaraNightshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KaraNightshadow »

Ramtha dan sonra Shirley Mc Lane in bir kaç kitabını okumuştum bu konuda ama fazla edebiyat gibi gelmişti...İşle ilgilenen bir kaç kişi dışında da gerçekliğini kanıtlayan bir şey pek bulamadım..Eğer yapılabilir birşeyse harika tabii ama ben yine de fantazi olduğunu düşünüyorum bunun.Ciddi mail grupları da varmış ama sadece kitaplardan anladığım kadarıyla tamamen konsantrasyon..Başka bir şey diyemem
The animals are fast asleep
always check. They can breath
Strange looking people laugh at me
All their traumas start to infiltrate my mind
garbahad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by garbahad »

Bumu yapabilen bir alie tanıyorum kızın babası lise yıllarında bu işe baya meraklıymış adam gezebiliyomuş ama özellikle sınava çalışmak için kullanıyomuş.Notları masanın üzerine muntazam bir şekılde yerleştiriyomuş sabaha sınava hazır kalkıyomuş.Astral seyahat çok utehlikeli birşey.Bence çok iyi bilmeyenlerin kesinlikle denememesi gerekiyor ruhun geri dönmeme ihtimali yüksek yada başka bir ruhun vücudunuza girme olasılığıda var.Bu yolculuklar önce küçük çaplı yapılıyor mesela ev içinde kendinize belli noktalar belirliyorsunuz ve oralara farklı parfümler yada kokular bırakıyorsunuz tabi şişeyle değil sıkıyorsunuz :D . astral seyahatte her türlü koku ve ses duyulabilir.İlla gideceğiniz yer gördüğünüz bir yer olmak zorunda değildir.Vücutun çok rahat ve esnek hale getirilmesi için egzersizlileri sürekli yapıl malıdır.Vücut yüzünüz tavana bakacak şekilde yatmalıdır. kişiye göre iki noktadan bağlanır(gerçek değildir sadece ruhu vücuda bağlayan birşeydir çok parlak gümüş bir kordondur.Biri sırt diğeri göbek deliğidir.Ben baya denemiştim sadece bir kere çok yaklaşabildim tam kalkamadım ama hafif doğruldum.Uğultu duyuyorsunuz ve çok parlak oluyor sanki karanlık odada şak diye projektör falan açıyolar bibi :D
çok zor ama tanıdığım yapan insanlar var bence cesaretiniz kırılmasın deneyin okuyun arraştırın bu işin astrolojiyle alakası yoktur bunu yapabilen insanların altıncı hissi biraz daha kuvetlidir.Olay tamamen metafiziktir.Gerisi mantıksız geliyo bana bunu uç noktada yapanlar var adam amerikaya falan gidiyo sadece fotoğraflara bakarak.Astral seyahat sadece gece uykusunda yapılır..Yarım uyku halidir normal insanlarada olur.Mesela tam uyumak üzereyken bir anda vücudunuzun kasılıp gevşemesi en az olmuştur.İşte bu ruhun vücuttan kopamamasıdır.Umarım iyice araştırdıktan sonra denersiniz :wink:
The Eight are given the power to save the world.But first they must learn to understand themselves-and each other.....
Dragonlance Chronicles Vol:1
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

tabi arkadaşlar aslında haklısınız...
şimdi düşünüyorum da..
ben de bir kere astral seyahat yaptım..

Eskiden buradan "çok, çok uzak bir galakside" (Siz buna StarWars diyorsunuz) yaşıyordum. Orada tüm insanlar akıl fikir sahibiydi. Çok boş vakti olanlar beyinlerindeki gri hücreleri edebiyat, sanat, bilim, felsefe türü şeylere harcıyorlardı..
Sonra ben bir gün astral seyahat denemeleri yaptım...

Ehh sonrası buraya gelmişiz işte...
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

Ama dert etmeyin...

burada uğraşanlar da insanların toplanıp ritüel yapmaya çalıştığı, çocukların Pokemon izleyip "Pika pika!" diyerek camdan attığı; büyük çacukların da wampire oynayıp birilerinden kan emdikleri, daha olmadı çift pala kuşanıp sefere çıktıkları bir dünyaya gidiyorlar..

Ha bu arada, siz göremediniz tabi. Eskiden kadıköyde bir ağbi vardı, belinde teneke kılıç, üstünde ipek tunik.. Yağmur yağdığında kadınların önlerine geçip pelerinini yere serip "buyrun leydim" falan derdi...

Kapattılar herhalde bir yerlere...
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
Raptor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raptor »

astral seyahat te hiçbir tehlike bulunmaz vücut ve ruh birbirlerine neredeyse ip gibi bir şeyle bağlıdır bu bağ hiçbir şekilde kopmaz ancak astral seyahat sırasında fiziki dünya dışında bir tecrübe yaşamak isterseniz ve bu konuda hiç deneyimizin yoksa tehlikelidir. gibisinden bir şeyler diyordu kitapta...
Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri; Sınır Ötesi yayınları; Ergun Candan...
içinde basit konsantrasyon, gevşeme teknikleri, ipnoz ve hipnoz, telkin ve asrtal seyahat konuları inceleniyor ve bunları denemek için basit yöntemler anlatılıyor. bense sırf konsantrasyok ve gevşeme teknikleri için alınması gereken bir kitap gevşeme teknikleri oldukça işe yarıyor..
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Galat-tirin wrote:Senin o astral seyahat...

Ã?arşafa sarılıp, tüten bir şey olmasın sakın genç? :) :)

İşte yorum budur :D:D
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

18-19 yaşındaydım,yaklaşık 4-5ay aralıksız hergece denemiştim,,önce egzersizlerle başladım,,kısa mesafe,,hani şu bedenle ruhu bağlayan kordonu biraz gevşetmek için,,ilk bi kaç haftadan sonra geceleri titreme ve çok yoğun uğultular duymaya başladım,,beceremiyeceğimi düşününce vazgeçer gibi oldum ama sonra yapabilen bi arkadaş dün gece yatarken üstünde bu bu vardı,ve akşam yemeğinde kızartma yedin dimi diyince tekrar bi gaza geldim,,bi süre daha denedim,,derken bi gece kendimi benim sondan 6.manitam gürkanın evinde buldum,,gürkan yatıyodu,ben başucuna yürüdüm..sonra onu uyandırdım,,uçtuk:)ehe ehe yanlış anlaşılmasın cidden uçtuk yani,mecaz yok bu kelimenin altında,,ertesi gün gürkanı aradım ağzını aramak için '' naber'' falan diye,,bana dediki ''bende seni arıyıcatım,dün seni gördüm rüyamda''dedim nasıl gördün,,çocukcağız uçuyoruz diyemedi tabi:)ya karışık çok tuhaftı falan dedi,,biraz zorlayınca ''ya ne bileyim heralde bu sıralar çok film izliyorum diye kafayı yedim,uçuyoduk,duvarlardan geçiyoduk''falan dedi,,neyse astral seyehatteki ilk denemem buydu,,sonra 6 kez daha yaptım,,
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Post Reply