valla baldur s gate süper.prince of persia 2 bi de var ama çalışmaz benim bilgisayarda .
henüz daha yeniyim aslında klavyeüstünde ama açıkları kapatmaya çalışıyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
1.Warcraft III:TFT Tabii ki online
2.Counter-strike %80 herkesin bi ara en sevdiği oyun
3.DungeonMaster gerçekten hala bitirememiş olmakla gurur duyarım
1-Resident Evil 1 ve 2
2- Max Payne
3- Baldur's Gate 2
Kusura bakma ama 4 tane yazmak zorundayım
4- Fallout 1 ve 2
Eh böyle binlerce sayarım tabi ama en kralları bunlar
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
bu bılad 1'in bende değişik bi yeri vardır. Tam o oyunu oynadıım zamanlarda, Megadeth'in Kıriptik Raytings albümünü almıştım. Bi yandan oyunu oynayıp, bi yanda da albümü dinniyodum. O kadar bağdaştırmışım ki oyunnnan albümü, ne zaman Kıriptik Raytingsten bi şarkı dinnesem (özellikle Sikrıt Pıleys) aklıma o oyun gelir...
TheoDorus wrote:aaa ewt commandos muthisti bitek ilk cıkan oyununu bitiremistim
Commandos heralde uyurken bile strateji üretmeye çalıştığım tek oyundu. Bi keresinde bi bölümü saatlerce oynamama rağmen pes etmiş yatmıştım. Yatarken bi taraftanda kafamdan şu düşünceler geçiodu. Yeşil berenin zivzivini (artık o aletin adı neyse merak edipte bakmadım ) oraya koysam yeşil bereyi şuraya çeksem dalgıç suyun altından oraya gitse casus buraya gelse .. derken resmen ampul yandı kafamda o hızla bitirdim oyunu Daha sonra sanırım level ya da pc gamer da oyunun strateji rehberi çıktı bu mudur dedim yani paso oyun oynayan editör kişiler. Adamlar girio bi köşeye silah sıkıp alarm verdirio sonra geleni indirio cık*3 Oysa biz ne kafa patladıoduk ekran başında zaten bi tek alrm verdirmeden bitirdik oyunu. Böylesi daha zevkli tabi. Amma konuştum haa ben harbi bayaa seviomuşum demek bu commandosu :D