unutamadıınız anılar
- DungeonKeeper
- Kullanıcı

unutamadıınız anılar
ewt konu açık anlatın
-
winterwolf
- Kullanıcı

Abi ama en güzel anım ağaçtan düşüşümdü (daha doorusu atlayışım
)
Arkadaş gazı ile çıkmışım 3 metre ye yere bir bırakırsın kendini.. boşluğun hissi çok tatlı gelmişti ama tabii ki de herşeyin bir bedeli var...
Bende o bedeli ayağım yere değince ödedim...
Topuğum patlamıştı....
Arkadaş gazı ile çıkmışım 3 metre ye yere bir bırakırsın kendini.. boşluğun hissi çok tatlı gelmişti ama tabii ki de herşeyin bir bedeli var...
Topuğum patlamıştı....
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
benim de seninkine benzer bi anım var ilkokuldayım arkaşla iddaya girdik 13 basamaklıydı okul merdivenleri hiç unutmuyorumferyat wrote:Abi ama en güzel anım ağaçtan düşüşümdü (daha doorusu atlayışım)
Topuğum patlamıştı....
Bigün yine ormanda çalışıyorum,gencim tabi o zamanlar koşarak çalışırdım,%100'ün üzerinde eğime sahip bir tepe.Ben tepeden aşağıya koşturuyorum tabi normal yollarla durmak mümkün olmadığından biryerlere tutunmak zorundayım...Neyse böyle koştururken ilerde bir ağacı kestirdim gözüme,şöyle bi 12-13cm çaplı,tutundum tutunmamla birlikte bir çatırtı yuvarlanmaya başladım tepeden aşağı:)gözlerimi açtığımda ben derenin içinde yatıyorum ağaçta benim üzerimde.Meğersem ağaç kuruymuş,eh ormanda tepesini göremiyorsun haliyle:)
Puhahaah
abi süper yaa...
Benimde derede bir anım vardı öyle ...
dereye giriyooz...
Yüzdüğlk yüzdük en sonunda derenin soğuk suyu hislerimi bile dondurdu sanki... + arkadaş hadi çıkalım dedik.. İyide çıkacak yer yok.Eğer öyleyse biz ne die atladık.. NEyse abi uraşıyooz yok biyer... EEn sonunda bi yer bulduk orası da feci yosun tutmuş.. En önde ben verım... Ã?ıktım arkadan arkadaşım geldi hepimiz kaydık tekrar dereye...
Donduk artık çıkana kadar yarım saat uraştık sürekli düşüyor kalkıyorduk...
Benimde derede bir anım vardı öyle ...
dereye giriyooz...
Yüzdüğlk yüzdük en sonunda derenin soğuk suyu hislerimi bile dondurdu sanki... + arkadaş hadi çıkalım dedik.. İyide çıkacak yer yok.Eğer öyleyse biz ne die atladık.. NEyse abi uraşıyooz yok biyer... EEn sonunda bi yer bulduk orası da feci yosun tutmuş.. En önde ben verım... Ã?ıktım arkadan arkadaşım geldi hepimiz kaydık tekrar dereye...
Donduk artık çıkana kadar yarım saat uraştık sürekli düşüyor kalkıyorduk...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi benide bi kere eşşşşşeeeekkkk arısı soktuydu * kendilerine alerjim vardır * ben salak gibi gitmişim uğrasmısım arıyla
o da gelmiş sokmus haklı adam
ama hastanelik oldum varya olumden dondum allahtan bişi olmadı

Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
kuzenim bize kalmaya gelmisti bendaha 13 yasındayım ve kuzende benden 4 yas buyuk. adamı kadıköyü gezdiricegime söz vermistim. ama daha kadıköye tek absıma hic gitmedim . nese biz cıktık ewden duraga doru. bi yol war böle 2 tane karsı karsıya 2 durak biri kadıööyden gelio biride kadıköye gidio. tabi ben gittim yanlıs durakta beklioz o sırada SAMANDIRA-KADIKÃ?Y die otobüs geldi bin ulan dedim 30 dakka sonra kadıköydeyiz dedim. ulan 15 dakka gecti ewler falan gece kondu. biz zannedioz bu arac bi yerden girip kadıköye varıcak o sırada otobus iyice bosalıo. en sonunda bi 15 dakka gecit otobus bombos. en sonunda şöför döndü" nie inmiosunuz olum "dedi biz tırsmıs bi sekilde" abi niz seye gitcektik kadıköye" söför bayaa bi kafayı yemis bi sekilde " hulenj siz benle dalgamı gecionus inin lan asagı. " 2 saniye gecer " beni bakleyin 2 saat sonra burdayım" demezmi ulan hava 35 derece seni nie bekleyelim. nese cıktık otobüsten. durakta 2 salak beklioz( bu arada yer SAMANDIRAAAA Allahın unuttugu yer. her yer gece kondu.) ulen 1 saat beklioz ne otobus ne taksi araba yok yaw bile öle nbi yerki herkes bize bakıo ellerinde tesbih tabi kuzendede kuru kafalı bi tisört bile uzun sac tam metalci herkes buna tip tip bakıo. tabi bizde altımıza etcez en sonunda kuzen cıldırdı yürü lan gidioz. iii tamam gidelim ded,k ulan yürü yürü bitmio otobus falan da yok. ulen i yarım saat yürüdük. sonunda arkamıza baktım hulen bi otobus uleeeeee bi cıglık attım bak lan otobus gelio die. nese onada bindik zar zor kadıköye wardık. ulen ben bile buna söz vermistim kadıköyü gezdiricem die fakay kadıköyün K sini bilmiorum. nese bunu sadece yazıcıogluna götürdüm. yemek yedik falan. bi sorun daha cıktı. EWE NASIL GİTCEZ??. hulen kuzen bi sinirlendi bin lan taksiye diyip köpürdü herif. en sonunda ewe taksiyle wardık.(para koydu tabi) 
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Küçükken yanımdan ayırmadıgım 20 cm lik tamamen demirdem oluşan bir arabam vardı... Heryerde oynardım... Neyse birgün abim bilg. oynuyor. gittim yanına "benide oynat" dedim... o zamanlar 10 yasında falanım. Abimde 15. Neyse abim otomatiğe bağlamış bir şekilde"olmaz!" dedi... Ve ben arkamı donup gidiyordum ki "ulan bu sefer inat yapıyım" dedim kendi kendime. Ve tekrar donup "beni oynatıcaksın!" dedim. bilgisayardan kafasını bana dogru ceviren abim reflex olarak "olmaz dedim duymadın mı ben oynamıyorken gelir oynarsın" dedi... Ve işte o an demir arabamı elimle havaya kaldırdım.
"Oynatmıyormusun"
"Oynatmıyorum"
"Eminmisin!!!" (elimdeki arabayı tehtidkar bir biçimde sallayarak)
"Sen den mi korkucam lan git o arab.....AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!)
hoop apar topar hastaneye... o günlerden belli iyi kılıç sallıyabileceğim...
Ve evet o gunden sonra abimin kafasında hiç saç çıkmayan bir 10 cm lik çizgi oluştu.... Aslında yapmak istememiştim... Ama hayat şartları işte...
"Oynatmıyormusun"
"Oynatmıyorum"
"Eminmisin!!!" (elimdeki arabayı tehtidkar bir biçimde sallayarak)
"Sen den mi korkucam lan git o arab.....AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!)
hoop apar topar hastaneye... o günlerden belli iyi kılıç sallıyabileceğim...
Ve evet o gunden sonra abimin kafasında hiç saç çıkmayan bir 10 cm lik çizgi oluştu.... Aslında yapmak istememiştim... Ama hayat şartları işte...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Benim de üstümden otobüs geçti ama ne komik bir anı, ne de hatırlamak istediğim... O yüzden anlatmayacağım... Sadece böyle bir şeyin olduğunu bilin yeter... Senelerce işeyememek çok kötü bir şey... Elimde idrarları taşıyan plastik torbayla dolaştım... Küçüklüğüm rezil oldu...
heheh inanmayanlar çıkacak ama inanın umurumda değil...
Saygılarımla...
heheh inanmayanlar çıkacak ama inanın umurumda değil...
Saygılarımla...
Türklider...
ıssız bir köy evinde bi odada yatan bi grup gençlik düşünün .sonbahar mevsimi gece 1-2 dışarıda bir rüzgar bir yağmur .öten hayvanlar.ve gecenin vazgeçilmez korku muhabbetleri.e bende biraz puşt.dışarıdaki sesler eşliğinde kısa bir hikaye anlatıyorum cinler periler filan.dışarıdada bi hayvan bişeyi yakalamış ciyak ciyak bağırtıyor.bizimkiler korkudan titriyor ufaklıklar.bende tırsıyom ama çaktırmıyom tabi.neyse hikayeynin en can alıcı yerinde ani bir rüzgar eser ve tam kapatılmayan pencere birden açılır perdeler uçuşur ve hep bir ağızdan dökülen şahadet kelimeleri hatimlar .abi nasıl bir tesadüf ve nasıl bir korkuydu o anlatamam .
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...