Drizzt's Bane: Corax Tigerheart Character Sheet
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Sonunda olayın ciddiyetini kavrayacak zekada bir insana rastladım... BU kafir şovalyeye hala soylu diyen rahip de cabası! Tanrılara hangisi olursa olsun küfür edebilecek bir ölümlü'nün ilahi hiç bir varlığa sadakat ya da bağlılık duyamayacağı apaçık ortadadır...Oren_Dautry wrote:Hükümlünün bu sözlerinin sineye çekilecek tarafı yok
Tanrı konsepti bir bütündür birçok tanrı olması bunu deiştirmez
1 tanrıya saygı gösteren diğerlerinede saygı göstermek zorundadır ( en azından sağlığı açısından)
bir şovalyeden bunu beklemezdim dorusu
Tanrılar nasıl sessiz kaldı bunu anlayabilmiş değilim...
belki zayıf insan içgüdülerinden biri olan intikam duygusu onlar için fazla basit ve ilkel kalmıştır...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

hükümlünün diğer konuşmalarını da gözden geçirdim ve şöyle düşünüorum;
hükümlü öfkenin yarattığı bir etkiyle bir anlık kendini kaybedip bu sözleri sarfetmiş olabilir.Biliyorsun Raistlin ben de 1 keresinde bu hataya düşmütüm.
yargısız infaz yapmayalım.
gözetimde bulunduralım er ya da geç ortaya çıkacaktır
hükümlü öfkenin yarattığı bir etkiyle bir anlık kendini kaybedip bu sözleri sarfetmiş olabilir.Biliyorsun Raistlin ben de 1 keresinde bu hataya düşmütüm.
yargısız infaz yapmayalım.
gözetimde bulunduralım er ya da geç ortaya çıkacaktır
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bir saniye simdi butun tanrilara saygi duymaktan bahsediyoruz... Evet butun tanrilar duzenin devami icin gereklidir ama bazilari kendilerine verilen gorevi yapmaktan cok daha cok guc icin mucadele ederler ve yikima neden olurlar mieliki tapinaklarina saldirmaya can atan oyle cok tapinak varki..... Biz rahipler buna bir olcude sabirla yaklasabiliriz ama paladinler icin bu daha zordur.. Onlar BIR tanrıya inancin doruk noktasidir.... O nedenle kendi tanrisina zarar vermek isteyen bir tanriyi paladin unutama ve bunu yapmasi da tanrilara karsi cikma isteginden cok kendi tanrisina bagliligindandir...
Biz Meilikinin Tapınağını yıkmak istemiyoruz hatta onun dinine ait bir krallık kurmak istiyoruz. Hükümlü ise kendi Tanrısının dışındaki bütün Tanrılara büyük saygısızlık ediyor... Nasıl Paladinler Tanrılarına yapılan saygısızlıkları ve aşağılamaları cezalandırırsa benim de amacım aynı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Wuroldar wrote:Hmmm yalnız bu savaşta beraberiz. Benim buradaki payım ne olacak???
Raistlin wrote:Ten Townsı beraber yöneteceğiz...Yalnızca tek imparator olmayacak... Tanrılar bizi kutsayacak...
Wuroldar wrote:
Soth; afedersin ama 10 kasabanın çocukları umrumda bile değil. Ve o lanet ruhunu bedeninden çıkarırken hiçte zorlanmayacağımı bil. Pis şey...
Raistlin wrote:"
Halkın eğer bana boyun eğmezse onların kafataslarını ellerimle kıracağım ve bana sadakat göstermeleri için yalvartacağım...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

asıl şimdi konuş Malovan'ın Seçilmisi Corax Tigerhaert, söyle kim güç peşinde ....Dini savaşla ve insanları ezerek mi yayacaksın..bu büyücülük akedemisinde döve döve öğretmeye benzeyecektir.. KAbullenseler bile bu ne kadar içten ve ne kadar süreli olacaktır.. dikkat et de kafataslarını kırmaktla ödüllendireceğin o halk bi gün seni 10 towns ın girişine germesinler....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..