Eveet bu akşam buluşanlar konuşacak sanırm bubaşlıkta yada başka bir başlıkta.Ben sizin buluşup nargile öttürdüğünüz yerde otururken 185 adet makine daha ürettim hayırlı olsun Millete
Hepinizden tekrar özür diliyorum.
Findor sanada geçmiş olsun Abi bakırköyde isen bu akşam beni ara buluşalım yarı bir şeyler yaparız.ara dedimde numara vercektim olmadı
Sen en iyisi bana hızlı mesajn at ben okurum Cep yaz varsa ararım.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Değerli arkadaşalrım bugün buluşmaya gelirken geç kaldığımı farkettim abime acele deyince adamda panikledi ve bakırköyde kaza yaptık çok ufak olmasada şahsım olarak nerede ise hasarsız atlattım kaza
arabada çok hasar oluştu pahalı bir araba ona üzüldüm ama cana gelmesin mala gelsin diyerekten geçiştirdik olayı ondan dolayı katılamadım olaya
polis hastahane felan uğraştık çok derecede
bu arada aldığımız geç kalmamıza sebeb olan 4 adet rock n coke biletimiz ya kayboldu karışıklıkta yada çalındı anlayamadım ama olan bizim 300 milyon a oldu napalım kader artık başka rock festivaline gidicez
napalım kaderde bu varmı şzaten bir şeyi ne kadar çok istesem hep bir problem çıkıyor en çok ona gıcık oluyorum zaten saygılarım ile
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
eyvallah abi şuan için yapıcak bişi yok ist den gece ayrıldım ama geri gelicem o zaman haberleşiriz..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Biraz geç oldu ama abi hakkten geçmiş olsun.şanssızlık inşallah son defa yanında olmuştu kaza günüde.Daha iyi ve şanslı günler yaşarsın inşallah saygıder dostum.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...