Beklentiler, beklentiler, beklentiler...
Ã?oğu kişi umduğum gibi çıkmadı. Özellikle Dilbaoyu sessiz birisi olarak beklerken karşımda farklı bir görüntü görünce şaşkınlıktan donakaldım.
Senseinin süper bir insan olduğunu ve ağzından, yüzyüze görüşmelerde daha fazla laf alındığını öğrendim. Tamam o gün biraz sessizdim ama herkesi dinliyordum ve sonuç olarak gazetede işime yarayacak en az on sayfa bilgi edindim.
Unholy ve Dragonfire ile ikinci kez buluşmak gerçekten iyi oldu ve ikisinide buradan selamlıyorum.
Hakkaten yarım saat birbirimizin yüzüne baktık ve öle bekledik heykelin yanında. Beynim sulandı güneşin altında.
Ghost'un sohbetinede doyum olmadı buluşmada. O kalabalık minder işgalinde inanılmaz bir olay başımıza geldi. Bir çiçekçi Ghost ile bana çiçek uzattı sohbet sırasında gülmekten öldük mekanda. Ã?içekçinin birde sırıtışı var hani görmeye değer.
Scyth ile fazla konuşamadık ama en sonunda merak ettiğim kişiyi yani Yemineri gördüm ve gerçekten kemiklerden oluşan bir ozan olduğunun kanaatine vardım. Sonuç olarak belki de beklediğim gibi çıkan tek kişi oydu.
Eh Galadlirime gelirsek kesinlikle bir şaheser. O esprili kişiliği ile müzede sergilenebilir.

Kendisi ile tanışmaktan büyük onur duydum açıkçası. Bu buluşmayı başka bir zaman yeniden tekrarlamak isterim. O zaman umarım Galadlirimin düşüncelerini ele geçirip kendisini sessizliğe boğacak kelimeler olmaz.
şu minder olayınıda çok sevdim. Mekâna bir girdik arkamızdan alan doldu. Ayağımız uğurlu geldi diye düşünüyorum.
Gerçekten güzel bir gündü arkadaşlar. Gelmeyenler yada gelemeyenler adına çok üzgünüm. Bu buluşmanın yeniden olmasını beklemekten başka çaremiz kalmadı.

Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...