izmir'den acemi....

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
deli_ibrahim
Kullanıcı
Kullanıcı

izmir'den acemi....

Post by deli_ibrahim »

daha hiç masaüstü frp oynamadım, ama hevesliyim.... en azından kıyıdan köşeden de olsa oyuna başlamak istiyorum...
23/m öğrenci....
deli_ibrahim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by deli_ibrahim »

cevap yazdım çıkmamış......
slm... ben izmir bucadayım....

fantastik (em- unutulmuş diyarlar) kitaplar okuyorum. bir iki players handbook incelemişliğim var... icewindale- baldur's gate gibi rpg oyunları da oynuyorum... tek eksik frp oynamak... çevremde frp ile ilgilenen pek kimse olmaması en büyük eksiklik... bu nedenledir ki buraya böyle bir mesaj attım... ilginiz için teşekkürler.....
====Geldim ve Gidiyorum====
ve herkez gibi unutulacağım...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hrm izmirde oynayan tanıdıklarım var ama onlara nasıl ulaşırsın hiç bilemeiyorum. Genellikle 9 eylül ve ege üni. öğrencileri bence İzmircon' u bekle orada hem çevre edinirsin hemde grup bulursun. Oyun zevkinede erişirsin.
Saygılarımla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

izmirde oyun oynıyan arkadaslarım var onlara sıteyı onerdım senı soylerım fakat ne yaparlar bılemıyorum yınede ılgılenmeye calısırm
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
deli_ibrahim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by deli_ibrahim »

slmlar...
ben de 9eylüldeyim... umarım birileriyle tanışırım...
geçenyıl izmircon'u kaçırdım, sanırım haziran gibiydi (veya şubat tatiliydi) tatile gittiğim zamana gelmişti.... bu yıl katılmaya çalışırım...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

İzmircon ve palnlanılan diğer bir iki con. u buradanda duyurmaya çalışacağım. Yada Adminlere söylerim onlar duyururlar...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
deli_ibrahim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by deli_ibrahim »

eyvallah....
http://izmircon.tripod.com
adresinden de takip ederim....
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Diğer con. lar oradan duyurulmayacaktır büyük ihtimalle. Ama izmircon'u dediğin gibi oradan öğrenebilirsin.
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

beyler bende Rg oynamak istiyorum yani sıfırdan diyebiliriz bnir iki grup izlemişliğim war ama hepsi artist aralarına almıyorlar onun için internetten bir iki site baktım fakat hepsi ingilizce bende sonunda dayanamayıp grdim googla yazdım Rg bakım bu site çıktı gerçekten çok güzel bir site neyse hemen konuya reyim ...

Ben izmirliyim yaklaşık 3-4 yıldır Ultima oynarım fakat ultima onlineda bildiğiniz Gibi Rp ruhu oladığ için Masa üstüne geçmek istedim eğer İzmirden Grup warsa gelebiirm yani arkadaş olabiliriz ........

İzmir/ Karşıyaka
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

efsun kardeş, forumda 'etkinliklerimiz' başlıı altında İzmir burda konuşuyor die bi başlık var ordan bize ulaşsabilirsin yani izmir tayfasına, 10 kişi kadar bir grubuz ve oyunu ciddiye alan yeni arkadaşlara herzaman açıız, bana da özel mesaj atarak ulaşabilirsin ayrıyeten..

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Artık o başlığın adı İzmir Tayfası, İzmirden bize katılmak isteyen herkes oraya mesaj yollasın...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

banada ulaşabilirsiniz bende izmirliim bundan da guru duyuyom her ne kadar bi etkinliğe katılmasamda
No one hears him cry so he turns to evil...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Bende bucadan frpciyim eğer bir gün buluşursak buca içinde bir campaigne kuralım
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Abi biz 3 kişide bucadaniz yer zaman belirt buluşalım bigün gidelim oynamaya
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Ne oynayacağız kim dmlik yapacak bir seçelim sonra öle başıboş diyarlara açılmayalım yani bu uzun süreli ciddi bir olay olsun.
kimseyi zorlamayalım benim okul biraz kasıyor ama madem bucadayız takılalım
Post Reply