Sizce Fantastik alemde en baba yiğit kim ?
azali iyi demişsin hoş demişsin ama elrikte bi böye adam sendecilik yokmu yani insan sıf kader deyip te koca bi ırkı hele bu kendi ırkıysa ki bu malum drow içinde geçerli yok edermi kardeşim zaknefeyn desen neyse o oğlundan daha bi delikanlı bence ama şu alemlerde tek bi adam tanırım oda sturm üstene ne adam çıkar ne tanrı humanın yonu takip eden kaç düzgün solomanic varki zaten steelde babasının mirasını taşıyorda ondan delikanlı
yapma şimdi o malum drowla kadim bir ırkın son imparatorunu asla karşılaştırmazsın. hele ben o drow u hiç sevmem...
ayrıca elric ne yaparsa kendisi ve anlık kararları için yapar. kaderciliği pek o kadar ön plandada değildir yani. hatta o dünyanın kaderini belirlemiştir...
ne derseniz deyin elric babağitlikte kimseye toz kondurmaz..dediklerinizden hangisi kaos lordlarına karşı gelipte onları doğrayabilmiştir...
belki sparhawk.... o da o ünlü safir gülü ile...
ayrıca elric ne yaparsa kendisi ve anlık kararları için yapar. kaderciliği pek o kadar ön plandada değildir yani. hatta o dünyanın kaderini belirlemiştir...
ne derseniz deyin elric babağitlikte kimseye toz kondurmaz..dediklerinizden hangisi kaos lordlarına karşı gelipte onları doğrayabilmiştir...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
- elithlarad
- Kullanıcı

Elric ve Sturm karşılaştırılmamalıdır.Zira Elric bir karakterdir;Sturm ise tiptir...(Buna benzer bir yorumu ben Tanis konusunda ben yapamadan Turkleader da yapmıştı.Ne alakası var derseniz bilmem aklıma geldi işte.)
Asıl konuya gelince başlığa bakarak bir cevap vermek gerekrse cevabım tabii ki Conan olacaktır.Zira kesilmedik canavar,yenilmedik tanrı,yatağa atılmadık kadın bırakmamış bir kimsedir kendisi.
Asıl konuya gelince başlığa bakarak bir cevap vermek gerekrse cevabım tabii ki Conan olacaktır.Zira kesilmedik canavar,yenilmedik tanrı,yatağa atılmadık kadın bırakmamış bir kimsedir kendisi.
Would you like my mask?
would you like my mirror?
cries the man in the shadowing hood
You can look at yourself
you can look at each other
or you can look at the face of your god
You can look at yourself
AZALIN wrote:yapma şimdi o malum drowla kadim bir ırkın son imparatorunu asla karşılaştırmazsın. hele ben o drow u hiç sevmem...
valla sizleri bilmem ama conan değil kaos tanrıalrına filan adam ölümden tut kendi tanrısına bile başkaldırıyor.bırak gerisini azraille dalga geçiyor şeytanı kendi oyununda yeniyor ve onun tahtına kuruluyor tek kelime yeter arklar onu tanıtmak için
kılıcımın ve kolumun uzanabildiği her yer benimdir.der ve bunu hakkıyla hatta şanıyla yapar bir devir açar bir devir kapar .belki maceralarında sadece canıpahasına kurtulduğu anlar oldu ama o ki ölümü aşan ve tanrılardan öteye gidebilen en baba yiğit en cesur en karizma ve en özgür savaşçı kral hırsız asker ve dahası üstüne tanımam ama tabikide bu konuştğumuz kahramanlar kendi dünyalarında kendileri kadar harika kıyaslamak yanlış gibime geliyor desem kafamıo kırcanız biliyom
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
- elithlarad
- Kullanıcı

Conan meydan okumakla kalmaz genellikle yener.Hatta Ymir'in kızına tecavüz etmeye bile yeltenmiş neredeyse de başarılı olmuştur.Kesilen devlerden bahsetmiyorum.(gerçi şimdi bahsettim ya neyse)Thlyrotel wrote:Yaa uhuhuhuuu ya![]()
Fingolfin gibisi varmı be başka kim bir tanrıya meydan okuyacak iradeye ve cesarete sahiptir, üstelik Morgoth gibi bir tanrıya.
Bir anekdot da ben yazayım.
Zorla bindiği bir gemide kaptan sorar:
"Niye seni gemimde barındırayım?"
Conan cevap verir:
"Beni atmaya kalkarsan hepinizi doğrarım da ondan"
Konuşma sonrasında doğal olarak Conan tayfayla beraber yolculuk etmeye devam eder...
Would you like my mask?
You can look at yourself
You can look at yourself
Abi Morgoth'dan bahsediyoruz burada Conan'ın savaştığı en güçlü düşman Morgoth'un tırnağı bile değildir...elithlarad wrote: Conan meydan okumakla kalmaz genellikle yener.Hatta Ymir'in kızına tecavüz etmeye bile yeltenmiş neredeyse de başarılı olmuştur.Kesilen devlerden bahsetmiyorum.(gerçi şimdi bahsettim ya neyse)
Conan cevap verir:
Konuşma sonrasında doğal olarak Conan tayfayla beraber yolculuk etmeye devam eder...
Ama Fingolfin Morgothla savaşmış hatta onu oldukça kötü yaralamayo bile başarmıştır.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
evlat sen daha önce conan okumamışsın anlaşılanThlyrotel wrote:Abi Morgoth'dan bahsediyoruz burada Conan'ın savaştığı en güçlü düşman Morgoth'un tırnağı bile değildir...elithlarad wrote: Conan meydan okumakla kalmaz genellikle yener.Hatta Ymir'in kızına tecavüz etmeye bile yeltenmiş neredeyse de başarılı olmuştur.Kesilen devlerden bahsetmiyorum.(gerçi şimdi bahsettim ya neyse)
Conan cevap verir:
Ama Fingolfin Morgothla savaşmış hatta onu oldukça kötü yaralamayo bile başarmıştır.
o var ya ne tırnakları kesmiştir .sizlerin gibi fantasy bi dünyanın tanrılarına baş kaldırıp ne savaşlar vermiştir o.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...