eskişehir'de oynamak isteyen...
iyi roleplayerlar....
hack 'n slash ağırlıklı değil... !
iki playerim var şu anda...bi iki daha fena olmaz...
ilgilenenler bana ulaşsın...
///Edited by Dragonfire: ba$lik uygun hale getirildi. //Saolasın Dragonfire (Dilbao)
abi anadolu üniversitesi ne zaman açılıosa ordayım ben, çok olmasada oynamışlıım var ve ciddi oyunlarda bayaa iyi oynayabileceimi biliorum, yani eylülde ordayım ve oyuna hazır kıtayım bağlantıyı koparmıyalım..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
ee ben fataldirt'in oyuncularından biri olarak şahsen kendisinden pek memnunuz.bikaç oyuncu bulduk ama biras daa olsa pek fene olmaz yeni campaign'ler fln açalım.
*cry* :tik: Ölen ben bu mesajı şimdi gördüm. Yandaki tiplerden brini seçtim o hale geldim. Eskişehirden yeni taşındım. Aranızdan Ankaraya gelen varsa görüşelim şahsen özür dileyeyim kendinden. Hatta bide oyun çeviririz hazır buluşmuşken!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka