Prince of Persia 2
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Prince of Persia 2
Aslında 5 olması gerekir ama böyle yazıyor. Azönce trailerini indirdiğim muhteşem oyunun devamı. Daha hüzünlü daha dramatik ve içler acısı. Sonunda ölüm bizi alamaya gelecek. PoP 4 : Sands of time'ın o 1001 gece masalları havasından çıkıp tamamen gthic ve ürkütücü bir hale sokan güzel bir yapıt. Hareket motoru geliştirilmiş ve dinamiği oturtulmuş diye yazıyor ama bunları görmek için 2004 sonunu beklemek zorundayız.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Sand of time a hayran kaldım. Bilgisayarın başından kalkamadım oyunu bitirene kadar. Hele prensesin sesi muhteşem. Aşık oldum kıza...
Oyundan en çok aklımda kalan ve beni etkileyen sahne Prenses Farah kuyuya duserken prensin onu kurtarmak için bıçağın keskin yerinden tutmasıydı.Vaaay ne aşk beeeaa...
Oyundan en çok aklımda kalan ve beni etkileyen sahne Prenses Farah kuyuya duserken prensin onu kurtarmak için bıçağın keskin yerinden tutmasıydı.Vaaay ne aşk beeeaa...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Küçük bir not:
PoP aslında bir yığın oyundan oluşuyor... Hatta bunlardan biri de 3D bir oyundur...
Prince of Persia'nın ilk oyununda beyaz kıyafetli prensimiz vardır ve herkes bunu bilir.
İkinci oyunda prensimiz yine aynı hareket sistemi ile oynar fakat tek fark kılıcınızı kınına sokmayabilmeniz ve kılıcınızın artık bir pala olmasıdır. Bir de prensimizin başında o kadar aksiyon boyunca hiç düşmeyen bir sarık vardır...
Üçüncü oyun ilk 3D olanıdır. Savaş manevraları harici pek beğenilen bir oyun değildi. Ã?oğu kişi yakışmadığını düşündü... Ben ise demosunu oynadım ve bir şey anlamadım... Yani yorum yapmak bana düşmez bu konuda...
Dördüncü oyun ise sands of time adı altında olan devam oyunudur. Prensimizin klasik hareketlerinin yanında bullettime efektleri ve üç boyutun sunduğu bütün imkanlardan yararlanarak çok güzel, kullanışlı ve aksiyon dolu bir oyun yapmışlar... Tebrik etmek gerekiyor...
Saygılarımla...
PoP aslında bir yığın oyundan oluşuyor... Hatta bunlardan biri de 3D bir oyundur...
Prince of Persia'nın ilk oyununda beyaz kıyafetli prensimiz vardır ve herkes bunu bilir.
İkinci oyunda prensimiz yine aynı hareket sistemi ile oynar fakat tek fark kılıcınızı kınına sokmayabilmeniz ve kılıcınızın artık bir pala olmasıdır. Bir de prensimizin başında o kadar aksiyon boyunca hiç düşmeyen bir sarık vardır...
Üçüncü oyun ilk 3D olanıdır. Savaş manevraları harici pek beğenilen bir oyun değildi. Ã?oğu kişi yakışmadığını düşündü... Ben ise demosunu oynadım ve bir şey anlamadım... Yani yorum yapmak bana düşmez bu konuda...
Dördüncü oyun ise sands of time adı altında olan devam oyunudur. Prensimizin klasik hareketlerinin yanında bullettime efektleri ve üç boyutun sunduğu bütün imkanlardan yararlanarak çok güzel, kullanışlı ve aksiyon dolu bir oyun yapmışlar... Tebrik etmek gerekiyor...
Saygılarımla...
Türklider...
- serkanthalia
- Kullanıcı

hımmm bak şifrelerini bilmiorumda. şöle diim www.trgamer.com da şifrelerini bulabilirsin:D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.