Sevdiğiniz settingler/sistemler

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Sevdiğiniz settingler/sistemler

Post by FalcoN »

şahsen ben Middle Earth Rp sini seviyorum. ikinci sırada vampir rp si var (zaman o kadar da önemli degil). En sevmediğim rp türü ise star wars rp sidir, zatan bişey de çakmıyorum star wars tan :D
Finrod
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Finrod »

ben genelde faerun da oynuyorum(ruz) vampir de oynadığımız oluyo ama star wars ta hiç oynamadım.
hatta olayı abartıp faerun da d20 modern bile oynamıştık.
maztica ve kara-tur da da oyunlar oynamıştık bir kez...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Tabiki Planescape. DnD de üstüne setting tanımam. İkinci de FR gelir...

White Wolf settinglerini arasında ise en sevdiğim Mage dir. İkinci de Exalted gelir.
"Lovefull Evil"
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Walla bence en güzel Role Playing DM tarafından yapılmış dünyalarda geçenlerdir. Tabii DM'nin bu dünyayı bir kaç saatte değil şöle ciddi bir hazırlıkla yaratmış olması koşuluyla.

Eğer var olan settinglerden soruyorsan, henüz oynayamasamda tamamen RP ağırlıklı olan Planescape ve ya Dark Sun derim.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Tamamen RP ağırlıklı diyorsan DL 2'nd. Ama zevk bakımından soruyorsan herhalde Planescape FR derim ben. SW de iyidir aslında jedi felsefeleri ve bu felsefelerin gerçek hayatla çatışması herzaman hoşolur.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Dragonfire star wars rp sini tavsiye edermisin. ya da şöyle sorayım sw yi öğrenmenin kolay bir yolu var mı?
Only God can Judge me!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

tek cevap YODA 8)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben diyorum ki bir dea da en az bu dünya ve zamanda geçen bir rp yapılmalı benkafamda bir öykü vardı. Bir dm in yardımı ile gelişebilir belki.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

Ben bitirmek üzereyim o tür bir projeyi. Bu dünyada ve bu zamanda geçiyor. Oldukça kapsamlı olacak ama sabahtan akşama kadar kasmak durumunda kalıyorum.
Özellikle call of chutulhu dan arakladığım "sanitiy" (akıl sağlığı) -ki bunu playerlar belli bir wisdom'un altındaysa göremiyorlar..- oyunu çok tatlı yapıyor.
Yalnız oyun çok rp ağırlıklı, combat çok çok az, o yüzden biraz sıkabilir bazılarını. Daha çok gizemle ilgili. Yani öle her yaratık böööhh diye atlamıyor önünüze.. Daha çok olayları çözmeye ve bunu yaparken delirmemeye çalışıyorsunuz. Aslında belki de.. delirmişsinizdir bile..?
Yani sonuç olarak "X-files" ile "Call Of Chutulhu" ve white wolf settinglerin birbirine girdiği bir şey olma yolunda ilerleyen bir proje.. Yapım aşamasına katılmak isteyen bir arkadaş olursa oldukça rahatlarım. Zira asıl üzerinde 4 yıldır çalıştığım bir d&d dünyası var ve buna şu sıralar pek vakit ayıramıyorum :(
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Bende rp de gizem başlığı altında oynanan bir kaç oyunda bulundum. başlarda çok zevkli geliyor, sarıyor ama ilerleyen zamanlarda artık kasmaya başlıyor. demem şu ki rp lerde action önemli faktör. action sız rp , rp siz action olmuyor abi ya.
Only God can Judge me!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

yannışşşşşşşş
zar atmadan saatlerce oyun oynattığım zaman oldu ve oyuncular bir an olsun sıkıldık demediler...

akıl savaşı yaptılar ( tabiki kaybettiler)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

rp nin hakkını verebileceğiniz en iyi dünyalar white wolf ta bulunmaktadır.Tercihen Vampire the Masquerade veya Vampire the Dark Ages.
tabi alternatif dünyalarda rp için bayağı uygundur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Planescape, DL
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

winterwolf wrote:Walla bence en güzel Role Playing DM tarafından yapılmış dünyalarda geçenlerdir. Tabii DM'nin bu dünyayı bir kaç saatte değil şöle ciddi bir hazırlıkla yaratmış olması koşuluyla.
+7532, evet abi Dm'nin yaptığı bi dünytada oynamak olaylara Dm'nin hakimiyeti ve bilgisi açısından çok büyük avantaj sağlar..

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Dilbao wrote:Tabiki Planescape. DnD de üstüne setting tanımam. İkinci de FR gelir...
.
+1 :) WhiteWolf'da ise... Demon The Fallen rules.
Post Reply