en çok sevilen bira
en çok sevilen bira
hade bakalım
ben her şekilde şişede miller ı tercih ederim
ben her şekilde şişede miller ı tercih ederim
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Valla sadece Efes Extra içen biri olarak -ki söz konusu içim zevki olunca Extra içtiğimi düşünerek hiç zevkim olmadığını zannedebilirsiniz, ki yanılırsınız- sözlerimin çok ciddiye alınmamasını rica ediyorum.
Eğer canım bira içmek istiyorsa elbette oturup Kırmızı, Extra gibi alkol oranı yüksek, tadı zehir gibi şeyler içmem. şahsi tercihim, Millerdır. Zaten şişedeki miktarı az olmasına rağmen o içeceğin o kadar pahalı olmasının nedeni de tadının çok lezzetli oluşudur. Bunun dışında Efes de güzeldir, Tuborg ise hiç yanaşmadığım birşeydir, hani çok kötü olduğu için değil de, hiçbir türlü kesmediği için.
Ama benim neden Extra içtiğim sorusuna gelince, sanırım birayı, genel olarak birayı, tadımlık olarak göz önüne almadığım bir içki oluşundandır.
Eğer canım bira içmek istiyorsa elbette oturup Kırmızı, Extra gibi alkol oranı yüksek, tadı zehir gibi şeyler içmem. şahsi tercihim, Millerdır. Zaten şişedeki miktarı az olmasına rağmen o içeceğin o kadar pahalı olmasının nedeni de tadının çok lezzetli oluşudur. Bunun dışında Efes de güzeldir, Tuborg ise hiç yanaşmadığım birşeydir, hani çok kötü olduğu için değil de, hiçbir türlü kesmediği için.
Ama benim neden Extra içtiğim sorusuna gelince, sanırım birayı, genel olarak birayı, tadımlık olarak göz önüne almadığım bir içki oluşundandır.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Asterte dediğinin aynısı tekel birasında da var...Valla ben ani olcak tam olcak tuborg kırmızı...Bu arada findor her şeyde iddaa ya gir benle alkol de girme cüssemin yedi katını taşımış adamım...Yalanım varsa oyu lsun gözüm... 
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
wicked_one
- Kullanıcı

abi teklalı bira bul sen...bulunca bize de bi zahmet haber ver -yanlış anlama dalga dan deil ama bulamazsın buralarda-... arkadaşlarla içmeye gittik bi bende para vardı...ben efes içmiştim arkadaşlara miller almıştım...salaklık bende ama napiim?iyi çokcuklardı...
buralarda bulabilir misin bilmiom abi...ama bende miller ve efes içerim...ikisi arasında kalırsam da miller derim...param olunca genellikle miller alıom ama çok içmek istersem şişe efes alıom...zaten kutuda içmek hiç hoşuma gitmemiştir...tadını bozuomuş gibime gelio...
Mesajınız birleştirilmiştir // Moderatör
buralarda bulabilir misin bilmiom abi...ama bende miller ve efes içerim...ikisi arasında kalırsam da miller derim...param olunca genellikle miller alıom ama çok içmek istersem şişe efes alıom...zaten kutuda içmek hiç hoşuma gitmemiştir...tadını bozuomuş gibime gelio...
Mesajınız birleştirilmiştir // Moderatör
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>