İsyan : BÖYÖ

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Willow
Kullanıcı
Kullanıcı

İsyan : BÖYÖ

Post by Willow »

Siz sevgili genç büyücülere çok önemli bir sözüm var. Büyü gerçek anlamda sadece kötüdür. İyi büyü yoktur çünkü büyü kadere müdahaledir. Fakat sizin ve clericlerin yaptığı iç büyüdür.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bi ara Büyü konseyinede bekleriz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

iyi de willow biz büyü yaptığımızda zaten o büyü kaderimizin bir parçası olmaz mı?
yani kaderde varmış ki yapmışız.yoksa hayatta kadere müdahale etmediğin bi an bile yoktur ki......
sadece büyüyü kaderi değiştiren şey olarak görüyorsan yanılıyorsun bence.sadecebüyüyle mi kadere müdahale ederiz sence.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Maytere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Maytere »

Büyüyü bence dört ana bölümde toplayan yeni bir sistem lazım.
1.Elemental büyüler(büyücüler)
2.İnanç büyüleri(Ruhbanlar)
3.Doğa büyüleri(doğayla iç içe sınıflarda)
4.Ölüm büyüleri(Nekromansi:))
Bu hem büyü çeşidini, hem sınıf çeşidini arttıracaktır (biraz zahmetli belki ama değer:))
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

tamam o senin kişisel fikrin maytere saygı duyarız ama konuyla ne alakası var anlamadım.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

büyü bir güçtür. Bu gücü yapacağın ilerde bir araç olarak kullanabilirsin. Bir insanı büyüyle öldürmekle kılıçla öldürmek arasında fark göremiyorum. insanlara kendi vücutlarını kullanma iradesi verildiyse büyücülere de daha başka bir irade daha verilmiştir.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Büyü aşktır, büyü güçtür, büyü yaşam amacıdır ama ölüm amacıdırda, büyüm için ölürüm ve öldürürümde. Kadere müdahalemi bananeki bundan kader umurumdamıki benim hiçbirşey önemli değil güçten başka, büyü kötümü ne yapayım hem kötü nedenki ne amaçla kadere müdahale ettiğin önemli, kadere müdahale diye büyüye kötü diyemezsin belki kader kötüdür ha ne dersin....... Büyü yaşamın özüdür ve ölümün, her anın ve hiçliğinde, büyü herşeydir ve biz ateşle oynayan çocuklar elimizi yakmamayı başarabiliyoruz bu yüzden elitiz bu yüzden özeliz beceremeyenler korkarlar bizden bilmediklerinden akılları almadığı için yeterince zeki diiller ve bu nimeti böyle küçük düşürmeyin hiçbiriniz kötüdür, kadere müdahaledir, bilmemne diye..........
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

büyü kadere müdahele ise o zaman bi kılıç darbesi de kadere müdaheledir, eer kader die bişey varsa tabi :!:
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Arkadaşlar eğer büyü kaderi etkilerse bir kılıçta kaderi etkiler bu çok normaldir fakat kbu çağda kaderin insanların elinde olduğunu düşünüyorum...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kaderinizi kendiniz belirlemek belki doğru buna irade diyorum. Ama iradeniz her şeye yetmez işte bu kaderdir
Maytere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Maytere »

Ya şimdi öyle de. Büyüleri ikiye ayırıp biri büyü öteki ruhban büyüsü -iç büyü- deyince galeyana geldim yazdım :)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bence farklı bir başlıkta yazsaymışın dahaiyi olurmuş.
çünkü senin fikrinde arada kaynamış.
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Bizler kadere müdahale ettiğimiz için mi kötüyüz ben anlamadım.
Yani kader diye bir şey var ve biz ona müdahle edip ilahi adaleti bozuyoruz bumu.
Biz tanrılar kadar güçlüysek bizim suçumuz ne? :twisted:
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

" Büyü, " dedi Lenin, öğretmenim. " Büyü... Ben büyüyüm, ve büyü de benim. Biz, büyücüleriz. Ve kaderimizde büyüyle doğmak varsa, büyüyü kullanmak da olmalı. Ã?ünkü kaderimizi kendimiz yazarız. Ve büyüyle bir olmak, bizim kaderimizdedir. Biz, büyücüleriz. "

Zer'hal, Gezgin Büyücü.
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

Efla ustama tam olarak katılıyorum büyü eğer kadere müdahale etmek ise kılıçın da bundan bir farkı yoktur bence.

Büyüyle kadere müdahale edip kaderi değiştireçeğin zaten kaderde yazılı değilmidir???O halde büyü kaderi değiştiren bir güç olaktan ziyade kaderi uzay sayarsak o sadece güneştir ewet çok önemlidir ama kader yanında çok küçüktür.

Bu küçük parça belki diğerlerine göre en büyük olan ama gene de kaderin içinde nokta kadar bir şeyden farkı yok!!!
Post Reply