Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis bi köşeden olanları izliyordu içinden şu düşünceleri geçirdi.'buraa da uzun zaman geçircem fakat çıraklık eğitimim sırasında öğrendiklerim buna deicek ...'
No one hears him cry so he turns to evil...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Daha sonra düşüncelerinden bir anlığına sıyrılıp başka bir yerde kendisi gibi düşünceler e dalmış olan kişinin yanına gitt ve
- selamlar ben büyücü calis
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor aralarda gezinirken diğerlerini ziliyor ve kimi zaman kitapları inceliyordu....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

diyarın ucndaki bu büyücüye haber ulaştığında geç kaldığını anlamıştı ama zararın neresinden dönülürse kar olduğunu biliyordu ve acele ile gerekli eşyalarını aldı ve yola koyuldu çok uzun bir yolu vardı acele etmeliydi ve hemen yola koyuldu yorulmuştu ggüçü tükenmişti onu ayakta tutan tekşet umudu sabrı ve büyük ustalardan görecegi egitimdi öğrenme isteğiydi ve bu amaçlar ve sabrı ödülünü veriyordu önünde büyük bir kule yükselmeye başlamıştı birden ayaklarına bir ğüç geldi ve hızlandı ve oradaydı usata yeminerin büyücü kulesini önündeydi birden bir düşünce beynine yayıldı kabul edilmesse ne olucaktı gerimi dünücekti yo bu alamazdı... geçkaldığının farkında olamsına rağmen cesaretle kapıyı çaldı ve beklemeye koyuldu bu bekleyişin saatler gibi geleceğinin farkında olmasına rağmen bekşemeye devam edicekti
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas, uzun süre sessizce bekledi, tanıdığı birini görene kadar. Calis'in yanına geldiğinde ona "Selam calis, nasılsın dostum buraya eğitim almak için mi geldin?" dedi.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis en yakın dostlarından birinin sesini duyunca hemen arkasına baktı
- o merhaba vilthas seni burda büyünün merkezinde görmek ne hoş
-seni burda gördüğüme mutlu oldum evet buraya çıraklık eğitimi görmeye geldim sanırım sende öle
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor devasa kütüphanede kendini kabetmişti....
Ama kızmayada başlamıştı bu arada çünkü efendilerin bu ilgisizliği onu kızdırmıştı ve salonun ortasında bağırdı "neredesiniz efendiler bir düzene koyun şu işleri" dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Düşüncelerinden sıyrıldı bir sesle. Kendisine selam veren büyücüye döndü. Kırmızı cübbesinin kukuletasını açarak büyücüye yüzünü gösterdi. "Ben de Efla" Tekrar baktığı yere döndü ve "Garip bir gün değil mi?" Calisin o sırada arka tarafta başkasıyla ilgilenmekte olduğunu farketti. İzlemeye ve düşünmeye devam etti.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer izlediği büyücülerden ilk tepkiyi almıştı... sabır erdeminde eksiği olan bir büyücü isyan etme eşiğine gelmiş ve salonun ortasında bağırmıştı... Yeminer bu hareketin başkasından gelmesini bekliyordu fakat her zaman tahmin ettikleri olmuyordu.. Ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecekti...

Salonun ortasında bir kara bulut beliriverdi daha findor konuşmasını bitiremeden ve bir anda findor konuşamadığını... hatta hareket bile edemediğini fark etti... Bu kudrete karşı yapabileceği hiç birşey olmadığını fark etti... bir anda salon karardı gözlerinin önünde.. düştüğünü hissediyordu.. sanki ruhu kendisinden çekilmek isteniyordu fakat bu düşüş te sonuçlandı.. ruhu bedeninden çıkacak bir yol bulamadan yere varmıştı... sert bir çarpma bekliyodu ama bunun aksine oldukça yumuşak bir zemine inmişti...

Gözlerini açmaya cesaret edebildiğinde bir çölün ortasındaysı... çürük kokan uçsuz bucaksız bir çöl... ve görünen tek şey vardı.. üç günlük br mesafede bir kule...

not: bu rp ye lütfen büyücülük kulesinde devam edin.. cevabınızı oraya atın findor..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris çıraklık konusunda gereken bilgiyi almış diğer büyücülerle beraber çalışma salonuna ilerledi içerde çalışma çoktan başlamış olsada insanların daha tam anlamıyla düzene girdikleri söylenemezdi. Aldariste bir kaç gün sonra herşey sakinleşir diyerek ilerideki kütüphanenin rafları arasında gezintiye çıktı. Aradığı kaynaklar hakkında genel bir fikri olsada nasıl kitaplar bulacağına dair en ufak bir hayali dahi yoktu
- Buradaki kaynaklarda evocation okuluna dair bir çok bilgi olduğuna eminim düzenli bir çalışmayla hepsi benim olacak.
-evet evet daha bir çok konunun bilgiside bizim olacak doymak söz konusu değil.
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Artık zamanı gelmişti Efsun Ã?ğrenmey kendini geliştirmeye başlamak istiyordu bunun için yeminerin emrini bekliyordu... Odassına giderken gördüğü Kitaplıktan bir kitap aldı ve yatağına uzandı ...
Ã?nce kitabı aldı İsmine Bakmak için Üstüne sıvazladı ve Parıldayan bir Başlık çıkmıştı... Üstüü okumak istiyordu fakat kitap kitap birden kendi kendine açılmaya başlad ne olup bittğini anlamaya çalıştı , Sayfalar kızla açılıyordu Kalenini gizemi artık yavaş yavaş açığa çıkmaya başlamıştı ve karşıa gelen sayfada dikkati çeken Bir başlık olmuştu;

İyiliğin Dostu Elf'ler
[/i]
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

O sırada Aldaris'i izliyordu Erethan"Demek Evocation okuluna karşı özel bir ilgin var Aldaris,bu konu benim uzmanlığımdır,bu konuda bir sorun olursa sormaktan çekinme"
RP dışı:Arkadaşlar Yeminerin dediği gibi yapılsa daha iyi olur,sonuçta bir ders sistemi yapamıyacağımıza göre en uygunu sınav sistemi olacaktır
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

O sırada Aldaris'i izliyordu Erethan"Demek Evocation okuluna karşı özel bir ilgin var Aldaris,bu konu benim uzmanlığımdır,bu konuda bir sorun olursa sormaktan çekinme"
RP dışı:Arkadaşlar Yeminerin dediği gibi yapılsa daha iyi olur,sonuçta bir ders sistemi yapamıyacağımıza göre en uygunu sınav sistemi olacaktır
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

İcerideki konuşmalrı duyar ve daha hızlı vurmaya başlar kapılara ardındanda bağırır ''Efendiler benide kabul edin bu konseye nolur efendiler 2 yolum var ya bu konse girbilmek eğitim almak yada Ã?LÃ?M efendiler duyun çağrımı alın beni içeriye alın '' der ve gözlerinden yaşa benzer bir şeyler akmaya başlar bu onun hayatında ilkdefa oluyordu.Daha önce hiçbirşey için ağlamamıştı.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Evet, garip bir gün" diye cevap verdi Vilthas eflaya, "Bu arada kendimi tanıtayım, ben Vilthas." diye ekledi arkasından hemen..
Post Reply