Drizzt's Bane: Corax Tigerheart Character Sheet

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Locked
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

demek bu savaş işi kızışmış wulodarın cevabını merakla bekliyorum aklı varsa teklifi kabul etmez... Onun kaybı Yeordanın kinden daha vahim olur ordu için... Ve tanrıçasının da ne zaman yardım edeceği belli olmaz büyü yapmasa da.... Ancak mielliki rahiplerinin yeordaya katılması iyi oldu. Savaş biraz daha eşit koşullarda yapılacak eşit koşullardaki savaşları daha çok severim...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Re: Işık ışıdığımız zaman gelecektir

Post by Raistlin »

Bizler maske takmıyoruz ama kalbimizi anlayacak insanları bekliyoruz. Yalnızca dış görünüşüne bakarak karanlığın ordularının iyi bir amaç uğruna asla savaşmayacaklarını düşünmek hata olur. Karanlık da bazı tanrılar tarafından yaratılmış bir varlıktır ve tarihte ilk kez bütün tanrılar... hem iyi hem de kötü... insanoğlunun günahlarına karşı öfke duyuyor. Bunu düzeltmenin bir yolunu bana Tanrılar aydınlattı. Bu tek ve en zor yol... Eğer bu yolu beraber aşamazsak insanoğlu için bir gelecek olmayacak...

Oluşabilecek yıkımlar için mazaretler değil nedenleri var kadim büyücü... Ben sürekli kan dökülmesin diye uğraşıp didiniyorum fakat insanlığa getireceğim umudu göremeyecek kadar karanlıkta saklananlar ya da gözlerini aydınlığa çok fazla diktiklerinden dolayı kör olanlar kalbimin derinliklerindeki gerçek amacı anlamakta zorlanıyorlar. İnsanoğlunu bekleyene gerçek yıkımı engellemek için savaşıyorum ve hiç bir şey beni yolumdan alıkoyamaz. Yine de gereksiz kıyım ve şiddet arzularım arasında değil, bu yüzden elimden geldiğince diplomatik ilişkilerde bulunuyorum zavallı suçsuz ruhlar direnişe sürüklenmesin diye...

Evet biz çoğuz ve senin ne yapabileceğini biliyoruz ama sen de bizimkini öğrenmelisin. Size amacımızı ve motisvasyonlarımızı açıklamak için karargahıma olan davetimi tekrarlıyorum... Sözümü yineleiyorum ve ban bilgeliğini bahşetmiş Tanrım Kord ve şerefim üzerine size bir zarar gelmeyeceğine yemin ediyorum...

Bizim kalbimiz karanlıklarla değil Tanrılar'ın aydınlığıyla ve Tanrı aşkıyla dolmuş... Tanrım ve insanoğlunun geleceğini için ölümlü bedenimi feda etmekten korkmuyorum...

Eğer hem bizim karşımızda değilsen hem de görmemezlikten gelmeyeceksen belki bizim doğru yolumuzu incelemek için Karargahımıza olan davetimizi kabul eder ve niyetimizi netçe görecek kadar cesur ve bilgesinizdir...

O halde sizin dostluğunuzu bekliyorum kudretli büyücü lady Nodaril... Öünkü bizler Tanrıların ve onların kulları olan bütün insanların tarafındayız... Bütün insanlık kardeşimdir...

Aydınlanmış Yüce Komutan Din Savaşçısı Barbar Corax Tigerheart
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yeorda... aydınlıkla kutsanmış bir din adamı bizim karanlık görüntümüzün arkasındaki gerçek iyiliği görebilmeli... Sana da Karargahıma olan davetimi tekrarlıyorum... Bize karşı savaş açmadan önce sözlerimizi ve nedenlerimizi dinlemek daha bilgece değil mi? Sizlere zarar gelmeyeceğine Tanrım Kord ve onurum adına yemin ediyorum... Lütfen bize kulak verecek bilgeliği aydınlığında bul ve gözlerinin körleşmesine izin verme...

Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

MASK wrote:demek bu savaş işi kızışmış wulodarın cevabını merakla bekliyorum aklı varsa teklifi kabul etmez... Onun kaybı Yeordanın kinden daha vahim olur ordu için... Ve tanrıçasının da ne zaman yardım edeceği belli olmaz büyü yapmasa da.... Ancak mielliki rahiplerinin yeordaya katılması iyi oldu. Savaş biraz daha eşit koşullarda yapılacak eşit koşullardaki savaşları daha çok severim...
Wuroldar'ın cevabı Tanrılar'ın yoluna sapacak bir insanla savaşmamak yönünde olacaktır MASK! Sen savaşları seviyorsun diye insanlar ölmek zorunda değil... Biz insan kaybının azalmasını için uğraşıyoruz sen kendi kişisel bencil zevklerin uğruna daha çok inanın ölmesini niyet eden sözler söylüyorsun... Korkunç loncanın ve adamlarının işlediği cinayetlerin hesabı sorulacaktır MASK... Assasinlerini ve loncanda barındırdığın katillerinin hepsi yargılanacak... Suçlu bulunanları bizzat kendi ellerimle asacağım eğer tövbe edip Tanrılardan af dilemezlerse...

Karanlığını Tanrıların ışımasının yok edeceği güne kadar elveda...

MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

:)))) :))))) :))))) Demek maske takmıyorsun corax... Bir yandan tanrılardan ve onların tarafında olmaktan bahsederken (bütün tanrıları kastetmiştin) bir yandan bir tanrıya meydan okumayı sürdürüyorsun.. Loncaları yok etmek ve assasinleri öldürmek kolay değildir ki senin aksine onlardan çoğunun imanları güçlüdür... On kasaba kadar kolay yokedilmez onlar... Çok ilginç soth gibi biri ile işbirliği yapıp ölüleri kendi saflarına katarak benim gibi çok da merhametli olmayan bir tanrının bile rezil bulduğu bir methodu uygulayıp özgürlükten bahsediyorsun... Bugüne kadar hiç var olmamış özgürlük hakkında yalan söyleyen çok kişi gördüm ama seninki kadar komik yalanı ilk defa duyuyorum.. Ben savaş sevmem corax o nedenle loncanın savaşmasını istemiyorum. Bne düşmanlarımı hiç beklemedikleri anda arkalarından bıçaklamayı severim.. Kendi sefil güçlerine en fazla güvendikleri anda onların ne kadar yanıldığını herkese ispatlamak.. Ve müridlerim yüzyüze ezecekleri düşmanlarına karşı bile gösterdiğim yolu izler.. Senin anlayamayacağın bir zevk verir bu corax... Ve düşmanın ve onun köleleri dışında kimseyi de cezalandırmaz... Sana bir tavsiye çok istiyorsan o nefret ettiğin loncaya da bulaşmayı dene ama sakın tanrıları o küçük savaşlarına alet etme ilki ikimiz içinde eğlenceli bir oyun olur ama ikincisi o zaman sana istediğimi yapmamın önündeki tüm engeller kalkar.... Ve sonuçta bir oyundan çok eğlenceden söz edebiliriz böyle bir durumda... Neyse her durumda eğleneceğim kesin gibi... Wulodar gibi öğretimden biraz olsun pay almış gözüken eski öğrencimin de lonce ile bağı kalmasa da akıllıca davranacağını umuyorum ve dediğim gibi ben ve müridlerim direk bir saldırı olmadığı sürece bu ufak savaşınıza karışmayacağız... Seçimini heyecanla bekliyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

MASK wrote: Demek maske takmıyorsun corax... Bir yandan tanrılardan ve onların tarafında olmaktan bahsederken (bütün tanrıları kastetmiştin) bir yandan bir tanrıya meydan okumayı sürdürüyorsun
Evet senin gibi Maske takmıyorum ve adaleti getireceğimi söylüyorum. Sen bir Tanrı olarak adaleti savunduğunu söylesen bütün Tanrılar sana gülerdi. Ayrıca sen artık bir Tanrı değilsin...
MASK wrote: Loncaları yok etmek ve assasinleri öldürmek kolay değildir ki senin aksine onlardan çoğunun imanları güçlüdür... On kasaba kadar kolay yokedilmez onlar...
Katilleri hala savunuyorsun ve onların güçlü olduğunu söylüyorsun. Ne kadar güçlü oldukları umurumda değil MASK. Ben her türlü günahın ve günahkarın karşısındayım... Diğer Tanrılarla beraber bana destek olmaktansa savaşmayı tercih etmen Tanrılık yeteneklerinle beraber erdemini de kaybettiğinin en basit kanıtıdır. Ayrıca ben on kasabayı yoketmeye gelmiyorum... Onları doğru ve adaletli bir düzenle tanıştırmaya ve cahil ruhlarını Tanrıların bilegeliğiyle kutsamaya geliyorum... Tabii senin için bütün bunlar önemli değil çünkü onların canları bile senin umurunda değil... Zaten senin umurunda olan kendinden başka bir varlık ya da değer var mı ki?
MASK wrote: Çok ilginç soth gibi biri ile işbirliği yapıp ölüleri kendi saflarına katarak benim gibi çok da merhametli olmayan bir tanrının bile rezil bulduğu bir methodu uygulayıp özgürlükten bahsediyorsun...
Yöntemlerim seni ilgilendirmez. Hala amaca değil araca bakacak kadar körsün... Zaten sen hep kördün bu yüzden Cyric göz göre göre güçlerini senden çalmadı mı?
MASK wrote: Ben savaş sevmem corax o nedenle loncanın savaşmasını istemiyorum. Bne düşmanlarımı hiç beklemedikleri anda arkalarından bıçaklamayı severim..
onursuzluğunu ve güvenilmez olmanı bir yana bırakırsak sözlerinin en akdar çeliştiğinig östermek için bir de bir önceki sözlerine bakalım:
MASK wrote: Savaş biraz daha eşit koşullarda yapılacak eşit koşullardaki savaşları daha çok severim
Savaşları seversin.. hatta eşit koşullardakileri daha çok seversin... Kör sağır ve dilsizler yok karşında...
MASK wrote: Ve sonuçta bir oyundan çok eğlenceden söz edebiliriz böyle bir durumda... Neyse her durumda eğleneceğim kesin gibi...
Bizler "zevk" için bu işi yapmıyoruz sen hala kendi katillerinin ve kendinin zevklerinden bahsedecek kadar bencil vurdumduymaz ve cani bir Tanrısın... Hala eğlencenden bahsediyor ölmesi muhtemel insanları umursamıyor hatta savaşmayı bile reddediyorsun... Tanrılığınla beraber bir çok başka değeri de kaybettiğin apaçık ortada... Senin gibi Tanrıların varolması beni din adamlığımdan utanmama neden oluyor... iyiki adalet dürüstlük ve onur tanrıları benim yanımda...

Hala bencil emellerine alet edecek insanlar arıyorsun... Senin gibi Tanrılar varolduğu sürece Tanrıların öfkesinin artmasına şaşmamak lazım. İnsanlığı tamamen dünyadan silebilecek bir son gelecek olması bile umurunda değil. Ama ben onları sonsuz yokoluştan kurtaracağım sen ne kadar yalan dolanla beni engellemeye kalkışsanda...

Bu yalan ve kandırmacaya hükmeden Tanrının sözlerindeki aldatmacayı bütün tapınaktakiler görüyordur umarım... Benim daha fazla şey söylememe gerek yok, onun sözlerinin bencilliği zaten herşeyi anlatıyor...
MASK wrote: ben ve müridlerim direk bir saldırı olmadığı sürece bu ufak savaşınıza karışmayacağız... Seçimini heyecanla bekliyorum...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

:)))) Demek tanrı değilim.. Her halde sen benim yerime tanrı olduğunu falan düşünüyorsundur barbar.... Hadi bunu da idda et peşinden gelenleri tanrı olduğuna inandır... Zaten bütün tanrıların seni desteklediği gibi saçma bir düşünceden daha mantıklı onlarca paladinimiz ve rahiplerimiz dururken dururken bir barbara mı kaldık... Bir tek tempus bu hataya düşebilir onun bile artık öfkelenmeye başladığına eminim.. Tanrılar genelde dünya işlerine karışmazlar ama bazen kafirlikte çok ileri gitmiş olanları bizzat cezalandırırlar bilgin olsun diye söylüyorum....
İki üç konuda daha bir şeyler söyleyeyim.. Savaşa katılmayı sevmem ama iki salak düşman birbirini yok ederken izlemek benim en sevdiğim eğlencelerimden birisidir... Evet corax her halde bilmiyorsun cyric güçlerimin hepsini çalmadı hala tanrıyım ve seni ve sefil ordunu yok edecek gücüm var... Ve şunu da hatırlatayım cyric tanrı olmadan önce bir hırsızdı.. Zaten ancak bir hırsız kendisinden çok daha güçlü bir düşmanı alt edebilir (ne kadar tam olarak her şey bitmedi ise de ) H Demek kutsal nedenlerden bahsediyorum üzerinde işkence yapacak beden arayan soth un nedeni mi kutsal olan... Çok komik müttefiklerin seni yalanlıyor corax.. Ama devam et bundan sonra bana da istediğin kadar hakaret edebilirsin.. Bense beklemeyi tercih edeceğim... Güzel bir savaş olacak gibi.. Ve ben savaş izleymeyi çok severim...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrı değilsinden kastım güçlerinin bir kısmıyla beraber bilgeliğini de kaybetmeye başlamışsın... Ben Tanrı olduğumu söylemedim sözlerimi çarpıtmaya çalışman bir işe yaramaz...

Ben "bütün" Tanrıların beni desteklediğini söyelemedim. Ama kuracağım düzene olumlu ya da nötr bakıyorlar... Bu tür bir düzene karşı çıkmayı düşünecek tek bencil Tanrı sensin MASK... Ben artık yalnızca bir barbar değilim, aynı zamanda Tempus'un bir seçilmişi ve cleric'iyim... Ve senin bahsettiğin o onlarca cleric ve paladin'in gözleri ışıkla kamaşıp kör olurken ben hem karanlık hem aydınlığı görebildim... Bu yüzden onlardan farklıyım. Bu yüzden yapacaklarım işe yarayacak... Öünkü hem yılalrdır düşman oalrak gördüklerimizi anlayabiliyorum hem de iyilik adı altında savaşmışları...

Tanrılar dünya işlerine karışmıyorsa sen bir tanrı olamazsın. Öünkü senin kadar hiç bir ölümlü bu dünyaya karışmamıştır... Ben kafirlikte değil imanımda ileri gittim MASK. Bekleyip insanlığın yokolmasını izlemek için susmak yerine onları "son"dan kurtarmak için imanımı kalkan olarak gelen tüm saldırılara karşı kullanmayı seçtim...

İki salak düşman derken bile insanları ne kadar aşağılık gördüğün sözlerinden okunuyor. Onların canlarını kaybetmesi umurunda bile değil gördüğüm kadarıyla... Onların ölümleri ile eğlenmense gaddarlıkta hiç bir sınır tanımadığını gösteriyor... Nasıl bu sözleri sarf edebiliyorsun anlamam mümkün değil. Senin için kulların bu kadar mı önemsiz???

Evet beni ve ordumu yok edecek gücün var ama sen bunu yapmaya karar verirsen diğer Tanrılar senin bu maddesel düzleme müdahaleni ne kadar hoş görürler acaba? Bir Tanrı savaşı çıkarmayı sen bile istemezsin kanımca... Belki de "son" budur değil mi? Tanrıların savaşı ile dünyadan canlılık silindiğinde mutlu olursun belki de...

Soth Kara Kraliçesi için dini için inançları için işkence çektireceği bedeni arıyordu. Böyle bir şeyi günahkar olmayan bir ruha yapmasına izin veremezdim. Ama Hükümlü gibi onursuz kafir ve Tanrılara küfreden bir ruha yapacağı işkence yerinde bir ceza olacaktır... Değil günahlarından dolayı tövbe etmek af dilemeyi bile reddeden bir adamı kurtarmaya mı çalışacağım? Ben yalnızca temizlenmeyi isteyen ve masum ruhlari kararmamis insanlari canim pahasina korurum...

Ben sana hakaret etmiyorum MASK, sen kendine hakaret ediyorsun. Değil bir ölümlüyü diğer Tanrıları bile üzecek sözler söylüyorsun... Yine de sana nefret duymuyorum çünkü sen de ilahi bir varlıksın... Tamamen ölümlere ait kötü özelliklerin olsa da seni yargılayacak olan ben değilim sana tapan kendi müritlerindir. Benim Tanrı'mı kendinden aşağıda görmen ve kıskanlığını bile artık umursamıyorum...

Sen izlemeye ve eğlenmeye devam et. Yine de her Tanrıya vaad ettiğim krallık senin için de kurulacak. Orada assasinlerin ve katillerin birbirini öldürüp sana tapmaya devam etsinler...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Bu savaşa katılmayacağım mı daha önnceden söyledeiğimi zannediyorum....şu an için kimsenin müttefiği felan değilim.....Hükümlünün bedeninin de istememin Kara Kraliçeyle felan alakasıda yok.......Aramızda geçen eski bir sözdür bizi birbirimize bağlayan...ve ister ölü ister diri olsun er yada geç bu sonsuz hayatım içinde yolarımız bir yerde kesişecekti...ve bu nokta bir küçük duello oldu şansımıza....Ona karşı ettiğim yeminle bağlandı kaderlerimiz birbirine..ve bu yolda benimle aynı amaç için yürüyen herkez...bana ve tanrıçama hakaretler yağdırıp meydan okumadığı sürecede yandaşım olarak kalıcaktır......Ve zamanı geldiğindede bu yandaşın faydalarından yararlancaktır....

Saygılarımla Lord Soth...
Image
War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Merak etme yüce Mask
sana çok hoşuna gidecek bir savaş izleteceğim :veerymad:
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

soth wrote:bana ve tanrıçama hakaretler yağdırıp meydan okumadığı sürecede yandaşım olarak kalıcaktır......

O halde Hükümlünün şu sözlerini çok çabuk unutmuşsun Soth...
Hükümlü wrote:Buna anlam vermek sanırım sadece gözü dönmüşlerin yapabileceği birşeydir. Gidin zırvalarınızı başkasına saklayın. Ordunuzu, yaltakçılarını ve sümsük aşağlık kötülükten başka hiçbir işi olmayan tanrılarınızı alın gidin!
Hükümlü wrote:Senin anlamsız tehtitlerin beni korkutmuyor. evet senin tanrıların aşağılık ve sümsük bunu duyun! Ben kendi tanrımın yolunun tersine giden tanrılara saygı göstermem. Bu benim inancımdır...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Hükümlünün bu sözlerinin sineye çekilecek tarafı yok
Tanrı konsepti bir bütündür birçok tanrı olması bunu deiştirmez
1 tanrıya saygı gösteren diğerlerinede saygı göstermek zorundadır ( en azından sağlığı açısından)
bir şovalyeden bunu beklemezdim dorusu

Tanrılar nasıl sessiz kaldı bunu anlayabilmiş değilim...
belki zayıf insan içgüdülerinden biri olan intikam duygusu onlar için fazla basit ve ilkel kalmıştır...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Oren_Dautry doğru demiş.Bugün bi tanrı hakkında böyle laflar sarf edebilen biri yarın neden kendi tanrısı için sarf edemesinki. Saygısızlıklar yavaş yavaş başlar.Önce başka tanrılardan başlar sonra kendi tanrına geçer.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

tıpkı yalan gibi.. veya hırsızlık
küçükten ...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

yuvarlanan küçük bi kartopu gibi giderek büyüyen.
Locked