www.izmirtayfasi.com.tr.tc sitesi yayına sokulmuştur ancak sitenin şu hali geçici deneme amaçlı hiç olmassa açayımda ziyaretçi defterinde takılalım dedim ama yine resimlerimiz erdinçle benim köşe yazılarım falanda var site yakında yapılacak elden bişey gelmez kuş adasındaki internet cafede bukadarı yapılıyo
Millet uyumayalım ya valla fallen oluruz üzerimize afiyet böyle bi süre araverelim dedik bokunu çıkarıp gevşeme olmasını İZMİR TAYFASI yine non stop ardarda buluşmalı gençler DONT STOP MİLLET!!! yarın 3 Ağustos Salı Yarın 14:00 Da HOBBİTTE!!!!!!! Evri Badi Kamon
Abicim bizim dm erdinç gelsin bi toplanırız ayriyeten ibrahimle erdinç bir araya gelerek seneryoyu kesinleştirsinler nerede buluşcaz nerede ayrılcaz kesinleşsin ozaman manyak derecede güzelbi multimedya oyunu ortaya cıkar
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Babalar İzmir Tayfası olarak İzmir Con'a gidiyoruz dimi....? Alevli İskelet T-Shirtlerimizle hemde bu İzmir Cona giriş nekadar masayı bizmi açıyoz onların Dm lerimi var biraz anlatın gidenler...
Bikere herkez bir bilet alıyo 3 günlük ve tek günlük olmak üzere iki çeşit var sonra katılmak istediğiniz oyuna www.izmircon.com adresinden secip kayıt yaptırıyosunuz oyunlarda kendi aralarında değişiyor tek günlük 2 günlük ve 3 günlük şeklide gruplandırılıyo bulardan hangisini istiyosanız ona kayıt yaptırıyosunuz ve oyun günü saat 11:OO'de con'un yapıldığı mekenda oluyorsunuz ve grubunuzla kaynaşıyorsunuz DM lere gelince sectiğiniz oyunun zaten bie DM si oluyor isz sadece masata kayıt yaptırıyosunuz.Ayriyeten 3.gün larp lar oluyor bizzat katılmadım ama izlediğim kadarıyıla baya zevkli tavsiye derim
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...