her kullanıcının karakterin yanındaki birer sembol mü diim avatar mı diim resim var ya ben nasıl koyacaımı bilemiyorum yardımcı olursanız çook sevinirim
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
sorunun benden kaynaklanmadığı ortada değil mi?
peki sen nasıl koyabilmişsin anlayamadım.
anlatırsan sevineceğim
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
bilmem farkındamısın ben bir büyücüyüm :D:D
şaka bir yana özel hiçbirşey yapmadım
gerekeni yaptım sadece bildiğiniz işlemler
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
halla halla ne yaptın abi söyle bizde yapalım.bizde büyücüyüz ama......
Sistemin veritabaniyla bir uyusmazligi var. Avatar sorunu bundan kaynaklaniyor. Uzerinde calismaktayiz. Bu arada avatari gozukenler avatarlari icin url verenler... Bu sekilde avatarinizin urlini vererek sorunu giderebilirsiniz.
Onu da denedim the_Kirath ama yine de beceremedim.
hay şu siteyi hack leyenleri var yaaaaaa
inşallah site eski halini alır da bizde adam gibi bir avatar koyarız şuraya.
yine de sağol the_Kirath....