Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas, yeminerin söylediklerini dikkatlice dinlemişti.. Evet artık bu kule onun eviydi, yuvasıydı, yeminerin de belirttiği gibi sığınağıydı.. Daha bir büyücü olabilmesi için çalışması gerekiyordu ve o da öyle yapacaktı, kendini tamamen büyüye adayacaktı, gerçi öyle yapmamış mıydı zaten..

Dipsiz bir uçurum kadar siyah cüppesini düzeltirken yeminere döndü. "Bu kulede eğitimimi tamamlamak istiyorum efendim" dedi.. Daha sonra da sivri kulaklarıyla bir tezat oluşturan sakalına dokundu.. Eski anılar gelmeye başladı aklına.. Hayır, dedi içinden, artık ben o yere ait değilim, diye ekledi ve yeminerin yanıtını beklemeye başladı.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Daha fazla bekleyemeyen calis efendi yeminer e zihinsel bi çağrı yaptı
-efendim sizin görüşmek istediğim bazı konular var.dedi ve tekrar beklemeye başladı
No one hears him cry so he turns to evil...
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

Elrond parıldayan gözlerle etrafına baktı... Ne kadar da hevesliler diye düşündü kendi kendine... Yeni gelenlere dikkat çekti... Birazcık dinlenmek üzere bir köşeye geçti ve oturdu. "her usta çırağına bildiklerinin 10 da 9 unu öğretir..." bu laf kesinlikle doğruydu... Elrond kurnaz birisiydi onun için önemli olan o 10da 1 kısımdı... Ve bunu öğrenmek için hertürlü rise girmeye hazır birşekilde tetikte beklemeye başladı...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Birşey daha" dedi Erethan sessizliğini bozarak,"buradaki herkes özel yaşamında istediğini yapmak,istediği adına çalışmakta serbesttir,herkes istediği düşünceyi savunabilir,buradaki yegane bağlılığınız büyüye karşıdır,burada alınan kararlar ve konulan hedefler yalnızca büyünün güçlenmesi adına olacaktır,ve bu konsey yalnızca büyüye hizmet edecektir"
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Efsun herkesin heyecanlı bir şekilde yeminer ile konuşmasını dinledi sıranın kendisine gelmesini bekledi ve sözlerine başladı.....

- Efendim sizinle aynı çatı altında bulunmaktan onur duyuyorum fakat biliyorsunuzki kalenin bazı düşmanları war mış Bunları bize biraz açıklarmısınız.. diyerek sözlerine dewam etti.

- Biliyorsunuz ki
Hepimiz uzun yollardan geldik ve yorgunuz bunu ne kadar belirmek istemesekte sizin bunu anladığınıza eminim. Odamın yerini öğrenmek ve Kendimi rahat hissettirmek için biraz dinlemek istiyorum.

Diyerek sözlerini tamamladı...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris bu kuleye hoş geldin karşılamasını soğuk ama tam anlamıyla doyurucu bulmuştu. Hah nede olsa herkes birbirine sarılıp kardeşim diyemezdi. Tüm bu saatler ve tanışmalar sonunda artık sıra çalışmaya ve öğrenmeye gelmişti. Aldaris zevkle fısıldadı.
-Artık kainatın varoluşunu sağlayan güçlere erişme ve onları anlama zamanı geldi ne zevkli yıllar var önümde
-evet evet güç ve bilgi erdem basamaklarını sabırla çıkacağız.
Aldaris bu rüyalarla kendinden geçmişken içeri yeni alınan METe ve CALİS'e merhaba dedi.
Sonra aklında uzun süredir olan soruyu Baş Büyücü Erethana iletmeye karar verdi.
-Efendi Erethan çıraklığımı vermek için usta seçmek istiyorum ama bana yararlı olacak olan ustayı seçmek için sizin tavsiyenize ihtiyacım var sanırım diyardaki büyücüler hakkında benden daha kapsamlı bilgiye sahipsinizdir. Yada sınavdan geçmemiş hiçbir büyücünün yanına çırak olmadan daha büyük bir ilerlememi katederim?
-evet evet ilerleme öğrenme. hangi yol daha düzdür
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis Aldaris in selamına karşılık verdi.Artık beklemekten çok sıkılmışta hala kendisi ile ilgilenmeyen birisi çıkmasssa aklından burdan çekip gidicem diyordu fakat bunu asla yapamazdı büyü onu içine almıştı bile
No one hears him cry so he turns to evil...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer soruları dinledi ve tekrar konuşmaya başladı...

"Kalenin düşmanlarından bahsettiniz Efsun, sanırım bu konuda benden daha fazla bilgilisiniz... uygun bir zamanda bu şüphelerinizi duymak isterim... Kalacak yere gelince... koridorun sonundaki siyah kapılı oda hepinizin kalacağı yerdir... Herkes için farklı bir oda var o odada o yüzden endişelenmeyin.. yavaş yavaş kulenin doğasını kavrarsınız... şu anda isteyen dinlenmek için ayrılabilir... " dedi Yeminer...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin yeterli bilgileri aldığını düşündü.artık burada daha fazla diğerleriyle beraber beklemesinin bir anlamı olmadığını hissetti.görkemli lich yeminer in karşısına çıktı ve konuşmaya başladı.
''kudretli lord yeminer.izin verirseniz çalışmalarımı devam ettirebileceğim , yeni büyüler öğrenebileceğim ve yalnız kalabileceğim kütüphane niteliğinde bir oda gösterebilir misiniz?dinlenmek için çok erken bir zaman çünkü benim için.''
lich in masmasi parıldayan gözlerini izlemeye başladı.....
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"çıraklıkmı Aldaris,eğer eğitimini burda almak istemiyorsan bir büyücüye çırak olman gerekir,burada alıcaksan biz zaten senin eğitimini üstleneceğiz,yani bizim çırağımız olacaksın"
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer hevesli büyücüye baktı.. çalışmak için oldukça istekliydi ve yeminer bu isteği takdir ederedi...

"Salonun sanundaki kara kapı sizin için bir çalışma odasıdır büyücü " dedi Yeminer....

"Odada gerekli temel eşyaları bulabilirsiniz... ama ihtiyacınız olan daha farklı şeyleri bana bildirmeniz gerekir..."
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor gerekli konuşmaları dinledikten sonra kendini kara kağıya doğru yöneltmiş ve ilerlemeye başlamıştı...
Yeni gelenlerin Yeminerle devam eden konuşmaları onun dikkatini çekmemişti çünkü kendine yetecek cevapları duymuştu
kara kapıya geldiğinde kapının önünde durdu ve düşündü artık benim amacım bu büyücülüğü ne pahasına olursa olsun öğrenicem dedi..
Ve devasa kapıları var gücüyle iterken kapıya dokunduğunda o gücü içinde hissetti...
kapıdan içeri girince devasa salonu gördü odalara ayrılmıştı..
kendisi için tahsis edilen labaratuvarı aramaya başladı...
ve odasına giderek eşyalıarını bıraktıktan sonra aramaya devam etti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin

Post by Eldarin »

Yeminer den uygun cevabı alan Eldarin arkasındaki büyücüleri bırakarak kara kapılı odayı bulmak için ana salondan ayrıldı.
önündeki yoldan dümdüz ilerleyen büyücü köşeyi döner dönmez kapının önünde buluverdi kendini.
'belki bir büyü........' diye düşünen Eldarin kapının sanki kendisini hissedercesine önünde belirivermesine oldukça şaşırmıştı.
kapıya doğru yöneldi önünde açılan kapıyı hayranlıkla izleyerek içeri giren büyücü gördükleri karşısında oldukça şaşırmıştı.......
yüzlerce raf arka arkaya dizilmişti ve içleri kitaplarla doluydu.
Eldarin gördükleri karşısında 'aman tanrım bu kadar çok kitap .hem de benim hizmetime.......' diyebildi.
Büyücü sırt çantasını kenarda bekleyen masaya bıraktı .masadaki papirüs parçalarını kısaca inceledikten sonra büyü sözleriyle bezenmiş olduklarını anladı.
malzemelerini düzenlice uygun gördüğü yerlere yerleştikten sonra rafları incemeye başladı.
''dış dünyadan çağırma'' yazıyordu gördüğü ilk rafın üstünde.
bir başkası ''büyü okulları ve büyük akademi'''diye sesleniyordu kendisine.
Eldarin araştırmalarına uygun olabilecek bir raftan başlamak istiyordu.
''astral ve astral güçler ''
''kuzey ve kuzey topraklarındaki büyüler''
''night wizards .konseyleri ve çalışma alanları''
''kara büyü ve kara büyü meclisi''
Eldarin son okuduğu yazının olduğu rafa tekrar yöneldi.
''Demek kara büyü meclisi .gördüğü ilk kitabı raftan kaparcasına eline aldı masasına doğru yöneldi.
Eldarin

Post by Eldarin »

Kara Kitabı masaya koyan Eldarin üzerindeki yazıyı incelemeye başladı.
''kara büyü nedir?kara büyü nasıl oluşturulur?rünik sembollerle kara büyü''
Eldarin kitaptan öğreneceği çok şey olduğuna inanıyordu.ilk sayfayı açtı.kitap uyarırcasına koca bi başlıkla başlamaktaydı.
''kara büyünün gücüne hükmedebiliyorsan ey büyü kullanıcısı!!!
o zaman bu kitapta sana hizmet verecektir!!!''
Büyücü bir an tedirginleşti.daha önce eski ustasının bu tip büyülerle ilgilendiğini hatırlıyordu ama kendisi hiç denememişti.
bunun sadece basit bir uyarı olabileceğini düşünen Eldarin biraz da merakına hükmedemeyerek kitabın diğer sayfasını açmaya yeltendi.ancak aniden bir büyü patlaması onu masasının metrelerce uzağına uçuruverdi.
Eldarin upuzun yere serildiği zeminden kalkarak kitaba tedirgin bir şekilde yaklaştı.kapağını kapatarak hızla aldığı rafa yerleştirdi.
''biraz zaman.elbet seni benim yapacak şey.işte bu.biraz zaman ve yeterli çalışma.''
Eldarin ''basit karabüyüler ve kullanım teknikleri'' yazılı mavi kapaklı kitabı aldı eline , masasına giderek _birazda deminki şanssız denemesini düşünerek _ hızla araştırmaya başladı..............................................
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Büyücü olanları uzaktan takip etmeyi seçmişti söyleyecek çok bir şeyi de yoktu sadece bir süre izledi.
Post Reply