İSTANBUL BULUşMASININ TARİHİ BELLİ OLDU!
İSTANBUL BULUşMASININ TARİHİ BELLİ OLDU!
08.08.2004 Tarihinde taksim meydanında heykelin yanında buluşuyoruz arkadaşlar. Buluşmadan sonraki aktivitelere buluşmada karar vereceğiz. Saat tam on ikide taksim meydanında heykelinyanında buluşuyoruz gelmek isteyen herkese duyurulur.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ayın Yediside olabilir tabi ama sekizinin büyük bir değeri var bizim için. Galadlirimin doğum günü! Onu böyle bir buluşma ile şereflendirmek istedik.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Eh Finrod gelebilir miyim diye soruyor. Tabiki gelebilirsin Finrod. Ya sen gelmek için izin isteme bile. Atla gel. Uçarak gel ama gel. Tarih işte karşında. Ya gerçekten seninlede tanışmayı istiyordum. Süper oldu böle ortaya çıkman.
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
eh bakalım Ayın sekizinde fazla mesaim olmazsa gelirim.
Sağolsn Danimarkalı vatandaşlar ürünümüzü çok beyenmişler 300 adet daha istiyorlar ancak bunu bir günde çıkarıcağımız için cmts ve pazar ekstra üretim günleri olarak konuşuluyor.
Ã?Mİ ye yetişmek için günde 10.000 makine çıkartmak gerekli diyorlar bunundan kelli beni artık göremezsiniz yani
)
Bu arada Arçelik ürünü almak isteyenler benimle bağlantıya geçsinler,piyasadan daha ucuza ürün satın aabilirsiniz...
Ã?rnek Ã?M 5950 895.000.000 ayda 99 milyon taksit ile (araştırın ve farkı görün)
Sağolsn Danimarkalı vatandaşlar ürünümüzü çok beyenmişler 300 adet daha istiyorlar ancak bunu bir günde çıkarıcağımız için cmts ve pazar ekstra üretim günleri olarak konuşuluyor.
Ã?Mİ ye yetişmek için günde 10.000 makine çıkartmak gerekli diyorlar bunundan kelli beni artık göremezsiniz yani
Bu arada Arçelik ürünü almak isteyenler benimle bağlantıya geçsinler,piyasadan daha ucuza ürün satın aabilirsiniz...
Ã?rnek Ã?M 5950 895.000.000 ayda 99 milyon taksit ile (araştırın ve farkı görün)
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
reklam yok dragon
o zaman herkese uygunsa buluşma 8 ağustos pazar günü taksim meydanındaki heykelin orada olacak yani toplanılacak,böyle deyince sanki bütün grup pazar gününü heykelin orada geçirecekmiş gibi oldu
(bkz.istiklalin göbeğinde mangal partisi zirvesi-ekşi sözlük)evet birde o gün doğum günümdür
sıcak bir yaz gününde doğmuşum o yüzden mi içim hep ateşli bu yüzden hemen öfkeleniyorum diye soruyorum kendime..tarih belli oldu nereye gideceğiz sonra?(bu arada niye ayrı başlık açılmış anlamadım ama neyse)görüşürük 
o zaman herkese uygunsa buluşma 8 ağustos pazar günü taksim meydanındaki heykelin orada olacak yani toplanılacak,böyle deyince sanki bütün grup pazar gününü heykelin orada geçirecekmiş gibi oldu
(bkz.istiklalin göbeğinde mangal partisi zirvesi-ekşi sözlük)evet birde o gün doğum günümdür
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Reklammı ?
Ben sizi düşünüyorum
Neyse sen şimid birde doğumgünü moduna girersin.
ayrı başlık konusuna gelincede ben olay bittikten sonra gerekli ayarlamayı yapıcam nasıl olsa bir haftalık bir ayrılık olucak sonra olayı toparlarım
Neyse sen şimid birde doğumgünü moduna girersin.
ayrı başlık konusuna gelincede ben olay bittikten sonra gerekli ayarlamayı yapıcam nasıl olsa bir haftalık bir ayrılık olucak sonra olayı toparlarım
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Arkadaşlar pazar günü kesinlikle buluşuyoruz o zaman. Lütfen herkes gelmeye çalışsın. 12 de heykelin yanında olun. Ben bir iki gün nete giremeyebilirim ama kesinlikle orada olun. Nete girememem gelmiycem demek değil ona göre
Ama ben yinede bir yolunu bulur girerim 
Buluşma Pazar günü olursa bende aranızda olamayacağım. Pazar günü Tekirdağ'a geri dönmem gerek devam eden bir Stajım var. 20 Ağustosta bitiyor Stajım sonra tekrar İstanbulda olacağım.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Cumartesi günü olsun o zaman arkadaşlar. Madem herkes aynı şekilde düşünüyor cumartesi günü saat onikide taksim meydanında buluşuyoruz. Bundan sonra değiştirmeyelim fikrimizi lütfen. Galad umarım sanada uyuyordur. Doğum günü buluşması olmıycak ama biz bir gün erken kutlarız senin doğum gününü artık ne yapalım?
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
KARAR VERİN !!!!!!!
CUMARTESİMİ PAZARMI ??????Cumartesi günü olsun o zaman arkadaþlar.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Arkadaşlar ben bu gün itibariyle iki hafta boyunca izinliyim. Bu yüzdendir ki benim için iki günde makul. Galadlirimde ayın yedisi ve sikizinin kendisine gayet uygun olduğunu belirtmişşti bana. Sonuçta sadece doğum günü olduğu için ben iki günün içinden sekizini seçmiştim ama bu buluşmanın temel amacı herkesin tanışması ve yüzyüze görüşmesi olduğundandır ki (Unholy ve Dilbao gelemeyeceğini söyledi) görüşme cumartesi günü saat sekiz itibariyla taksim meydanında heykelin yanında olacaktır. Kısacası buluşma cumartesi gününe alınmıştır. Bundan sonra bir değişiklik yapmayacağız ve bu böyle bilinmeli. Umarız Dilbao da Unholy de gelebilirler. Tüm diğer arkadaşları da beklediğimizi bir sefer daha belirtmeme gerek yok sanırım.