QuelSaruk sen her halukarda yansıtır demeye devam et kardeşim
sizce oynattığınız karakter sizi yansıtmalı
kurulan cümleleri bukadar basite indirgenmiş şekilde algılamana inan çok sevindimKenTaky wrote:o zaman bu sana özgü bir rp olur. saygı duyarım![]()
QuelSaruk sen her halukarda yansıtır demeye devam et kardeşim
işin mecazi anlamlarını anlatmaya gerek yok sanırım .
sonuçta anlayışlar denizinde yüzüyor kelimelerimiz .
sizler devam edin arkadaşlar
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Ben oynarken genellikle duygularım ve davranışlarım aynı oluyor hatta bazen her şeyim tamamen aynı oluyor ama buna rağmen o dünyada bulunmak zaten çok güzel bir his,ama bazende tamamen farklı bir karakter oluyorum aslında bu senaryoya göre değişir.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
Ehem Kentaky ben Ereshin'in sözlerinden ister yansıtır ister yansıtmaz gibi bir anlam çıkartmadım, kendisi sadece yansıtırsa daha iyi rp yapılacağını ama kendisini yansıtmayan karakterlerinde iyi rp ile oynanabileceğini belirtmiş...
Bu arada karakter bizi kesinlikle yansıtmamalı diye düşünürüm, adı üstünde "Role Play" kendinizi oynarsanız rol yapmışmı olursunuz sizce?
Bu arada karakter bizi kesinlikle yansıtmamalı diye düşünürüm, adı üstünde "Role Play" kendinizi oynarsanız rol yapmışmı olursunuz sizce?
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
bitmesin yaaaa
valla şu an gözüken yansıtmnamamlı diyenler çoğunlukta.ama ben yansıtmalı diyenlerdenim çünkü realde olamadığımız ama içimizde barındırdığımız kişiliği sergilemek için oynarız kanısındayım yoksa ne kascam kendimi kardeşim oyun oynamaya ben olmayan bişeyi oynatmaya yalanmı.
-
Ereshin
- Başbüyücü
Abicim benim demek istediğimi yanlış anlamışsın senin karakterin (normal senden bahsediyorum) nasılsa o karakterde bi elf ranger oynatabilirsin, atıyorum sen hayatında N.G. bi adamsan N.G. bi karakter oynatman daha kolay olur ama elbette C.E. bile oynatabilirsin 
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
yavrum biz uçmuyoz ki zaten realde dahi belirli kural içinde karakterimizi swergiliye biliyorruz tamam haklısın ama o kurallar içinde bile yansıttığın şey senin bir parçan değilmi hı.biz bundan kast ediyoruz .misal elf bi rangermı oynatıyosun abi adamın aksanı bikere sen gibidir yada cümle kurması oyun içindeki seçimleri senin realde kullandığın mantık ile belirlenir yani bu sensindir aslında her seçimi ve her hamlesiyle .kastımız bu zaten bizim yoksa hiç olamadığın bişeyi zaten hiç oynayamaz yansıtamazsın.hiç atşe su gibi akabilirmi yada su ateş gibi ışıldarmı