Krynn de büyü
Krynn de büyü
Abi yaw bu kaos savaşından sonra büyü krynn den gitmemişmiydi.Daha sonra geri mi geliyo.Ben kronolojiye göre en son yaz alevi ejd. nı okudum.
- Morsus_Thermobex
- Kullanıcı

SPOILER
tanrılar gitmeden önce büyü aylardan (onlar da tanrı) kaynaklanıyodu, yani bi bakıma clerical magic gibi bişeydi. tanrılar gidince insanlar dünya üzerinde her zaman varolan büyüyü "keşfettiler" (dl 3e a sorcerer lar böyle geldi) [campaign setting e göre bu tür büyü her zaman vardı ama insanlar aylardan kaynaklanan büyüyü öğrendikleri için bu tür büyüye yönelmemişlerdi] , sonra tanrılar geri gelince ayların büyüsü de geri geldi, onlar da wizard lar oldular...
ayrıca tanrılar yokken ortaya bir de tanrısız divine magic çıktı, mystic ler bir tanrıdan yardım almadan healing vs. gibi normalde tanrısız olmayacak büyler yapabilmeye başladılar. böylece 2 çeşit divine magician var şimdi lance de clericler tanrılara tapıyo, mystic ler tanrısızler...
tanrılar gitmeden önce büyü aylardan (onlar da tanrı) kaynaklanıyodu, yani bi bakıma clerical magic gibi bişeydi. tanrılar gidince insanlar dünya üzerinde her zaman varolan büyüyü "keşfettiler" (dl 3e a sorcerer lar böyle geldi) [campaign setting e göre bu tür büyü her zaman vardı ama insanlar aylardan kaynaklanan büyüyü öğrendikleri için bu tür büyüye yönelmemişlerdi] , sonra tanrılar geri gelince ayların büyüsü de geri geldi, onlar da wizard lar oldular...
ayrıca tanrılar yokken ortaya bir de tanrısız divine magic çıktı, mystic ler bir tanrıdan yardım almadan healing vs. gibi normalde tanrısız olmayacak büyler yapabilmeye başladılar. böylece 2 çeşit divine magician var şimdi lance de clericler tanrılara tapıyo, mystic ler tanrısızler...
That is not dead which can eternal lie;
And with strange aeons even death may die.
And with strange aeons even death may die.
-
winterwolf
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

???
LordesTr'ye bak da öğren bişiler
Neyse millet bu konu ölüyo.Artık konular ne kadar kısa sürüyo.Benim zamanımda (bkz.3 ay önce) konular upuzundu.Hele bi en iyi evil büyü ile hadi büyü yazalım? kısmında burock'la az kapışmadık.Ne kadar sürdü aklınız hayaliniz durur beah.Neyse işte zamane konuları,nolcek.
Zaten güzel konu diilmiş bence,yani azcık Dragonlance tutkusu olan herkes bunu bilmeli.
Bilmeyenleri de sabun yapalım da tam olsun
[/quote]
Neyse millet bu konu ölüyo.Artık konular ne kadar kısa sürüyo.Benim zamanımda (bkz.3 ay önce) konular upuzundu.Hele bi en iyi evil büyü ile hadi büyü yazalım? kısmında burock'la az kapışmadık.Ne kadar sürdü aklınız hayaliniz durur beah.Neyse işte zamane konuları,nolcek.
Zaten güzel konu diilmiş bence,yani azcık Dragonlance tutkusu olan herkes bunu bilmeli.
Bilmeyenleri de sabun yapalım da tam olsun
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Ben de bu konuyu hangi başlıkta dile getirsem diodm da artık şansımız bunaymış.Bi kere millet,bi başlığa ben en azından bi 5-10 cwp atmak isterm yani,bu yüzden yeminer'in konularına bayılırm---sakız gibin uzayıp gidiyo.
Dragonlance konusunda da ciddiyim.Bize bu bilgiler vahiyle gelmio ya, oturup okuyoruz(tabi haplo25,seni bilmiorm ama
). Azcık zamanınıza ve paranıza kıyıp biraz daha okuyun.Sonuçta size ansiklopedi okuyun demiorm---dragonlance okuyun----okurken şu ana kadar sıkılmadığım nadir kitaplardandır kendileri.

Dragonlance konusunda da ciddiyim.Bize bu bilgiler vahiyle gelmio ya, oturup okuyoruz(tabi haplo25,seni bilmiorm ama
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,