mesela tarz olarak çook farklı olmalarına rağmen benim klasiklerimden olan "Rainman" yada "Esaretin Bedeli" bunlar çok ses uyandırmamış -yani lotr kadar demek istiorum-olsada tekrar tekrar izlenen çok kaliteli filmler..
biraz başlık konsundan çıktık gailba ama olsun..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
cidden dönüp şöyle bi arkama bakıyorum da parmakla gösterilecek baya film var ama bunlarda fantastik deil. hos gerçi fantastik olsada farketmezdi ya LOTR bir numara abi.
esasında star wars serileri fantastik sinema dahilinde sayılabilir lakin bizim kastettimiz sanırım Lotr tarzınadakiler, mesela zindan ve ejderha die bi film vardı ilk deneme falan ama ççoookk kötü bi filmdi, hatta film yerine koymadım şahsen ben onu
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
kesinlikle katılıyorum. o filme gidenler hem zaman kaybı hemde para de kaybına ugradılar. çifte depresyon pek ilgisi yok ama sormak isterim; Troy 'u izledin mi? izlediysen yorumun?
izlemek gibi bi hata yaptım, ama bu pişmanlıım filmi beenmeip para vermekten falan diil, o filme kız arkadaşınla gidersen komplekse girio insan bu yüzeden pişmanlıım ama çook bi başyapıt olarak görmesemde fena bi film sayılmaz
Bence filmin toplu savas sahneleri tam bi enkaz:) ama birebir olan sahneler toplu savaş sahnelerinin aksine baya iyi yapılmış. bu konuda hakkını yememek lazım filmin...
abi o kadar tantanayı -troydan bahsediorum- boktan filmlerede yapsam onlar bile gişe yapar yani, Gladyatörün Elazığ versiyonunu izleme imkanı buldun mu??
bnce abi konudan iiice saptık, kısaca Lotr en ii fantastik sinema uyarlamsı, umarım en yakın zamanda alternatifler çoğalır, Dragonlance hakkında proje olduunu biliom lakin hangi aşamada olduu hakkında bi bilgim yok
Tarihin gelmiş geçmiş en güzel filmi , bence LOTR Return of The King'tir.Bunu FRP ci olduğum için söylemiyorum.
Ayrıca Fight Club , Esaretin bedeli , Oyun(hala bu filmdeki kadar güzel bir kurgu görmedim) ve aklıma gelmeyen bir çok film vardı çook güzel olan.
Birde daha yeni gizli pencere'yi izledim , Depp'in filmi burdada filmin sonu bir harika valla.Film zaten güzel de sonu çok iyi ...
Tabii bunların hepsi benim fikirlerim...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.