Terfi
Terfi
Admin abiler biz bu sitede nasıl terfi ederiz.Bu forumlara katılmakla mı ilgili yoksa başka bir şey mi var
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Terfi etmek derken kullanici rutbelerinden bahsediyorsan bunun yolu forumlarla ilgilenip, katilmaktir.
Ancak site icinde terfi etmek (moderatorluk, vs) icin istekli olmak, siteyle ilgilenmek, ve emek koymaktan cekinmemek yeterlidir.
Bu site hepimizin emeklerinin bir toplami. Buraya giren herkes buraya bir emek harciyor. Ufak bir mesajla bile olsa. Burayi daha da ileriye goturmek isteyen herkese kapilarimiz sonuna kadar acik...
Saygilarimla...
Ancak site icinde terfi etmek (moderatorluk, vs) icin istekli olmak, siteyle ilgilenmek, ve emek koymaktan cekinmemek yeterlidir.
Bu site hepimizin emeklerinin bir toplami. Buraya giren herkes buraya bir emek harciyor. Ufak bir mesajla bile olsa. Burayi daha da ileriye goturmek isteyen herkese kapilarimiz sonuna kadar acik...
Saygilarimla...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
değerli sphnx yanlış yazmadım umarım
diğer arkadaşımında dediği gibi bir emek olması şart ortada senin bu ilgilenmen bile bi emektir burada verilen her emeğe ödülü verilicektir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun herkes ve öncelikle site için
diğer arkadaşımında dediği gibi bir emek olması şart ortada senin bu ilgilenmen bile bi emektir burada verilen her emeğe ödülü verilicektir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun herkes ve öncelikle site için
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.