Sanırım senide Gorath'ı öldürmek isteyenlerin listesine eklemeliyim. Sitede kimseye gıcık kapmayan tek kişi benmiyim ya. Ha evet bir iki gıcık kaptığım kişi var şimdi hatırladım....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Jarlaxle'nin silahları da güzel olmalı. Onun iyi bir savaşçı olduğu söyleniyordu. Çok da zevk sahibi, silahları da muhteşem olmalı!
Zevk sahibi mi, hmmm bence pek de değil - en azından giyim konusunda. Jarlaxle'ın hatırladığım kadarıyla büyülü fırlatma bıçakları vardı...
Bu arada sizce Drizzt pala değil de başka bir silah kullansaydı bu ne olurdu?
Hımm çift longsword olma ihtimali yüksek.Ã?ünkü Zaknafein de sanırım bir kılıç ustasıydı ve 2 tane long sword kullanıyordu.Heralde Drizzte de long sword kullanmayı öğretirdi eğer Drizzt pala kullanmasaydı.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
o fotoda belki çok ayrıntı sölüom ama iki palanın o kadar birbirine benzemesi çok saçma bence çok deişik olmalılar ikisi birbirlerinden bana göre, yinede güzel tabi hiç yapılmamasından..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Hey, fingolfin sen jarlaxleye zevksiz mi diyorsun giyim konusunda? Niye ki, bence bir tarzı var. Gerçi çizgi filmlerdeki gibi hep aynı şeyi giyiyor ama neyse..
Jarlaxle'ın asıl gücü silahlarında değilde , çok değerli ve büyüleri çok kudretli eşyalarından kaynaklanıyor.Silah olarak nesi var bilmiyorum bende.Attığı bıçaklar varmış doğrudur...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
painkiller die bi oyun var nıght onda bu söylediğin silah var die biliyoruym çok dehşet verici bir silah olmakla beraber çokta tehlikelidir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.