Bir kitaplıkta olması gerekenler
-
feverbeast
- Kullanıcı

Bu listede sadece fantazya üzerine gibi ama yine de fantazyanın çok önemli eserleri eksik.
Sadece fantazya olarak şunları kesinlikle okumalısın
Silmarillion ve Güç Yüzüklerine Dair
Kayıp Ã?yküler Kitabı
Hobbit
Zaman Ã?arkı Serisi
Atlantis'in Ã?öküşü Üçlemesi
Avalon'un Sisleri Dörtlemesi
Amber Yıllıkları
H.P.Lovecraft'ın öyküleri
Yerdeniz Serisi
Dune Serisi
Fatih Conan
Melnibone'lu Elric Serisi
Ayrıca benimde okumaya vakit bulamadığım fakat çok iyi olduğunu bildiğim DiskDünya Serisi
Ve uzun zamandır okunmak için sıra bekleyen ve bugün ilk kitabını aldığım Anne McCaffrey'nin Pern Serisini okumalısın.
Her ne kadar fantazya okumak bir yaşamı anlamlamlandırma biçimi olsa da sadece bunlarla kalmayıp arada bir dünya klasiklerine göz kırpman hem rahatlamana hem de farklı bir edebi bakış açısı görmeni sağlar.
Sadece fantazya olarak şunları kesinlikle okumalısın
Silmarillion ve Güç Yüzüklerine Dair
Kayıp Ã?yküler Kitabı
Hobbit
Zaman Ã?arkı Serisi
Atlantis'in Ã?öküşü Üçlemesi
Avalon'un Sisleri Dörtlemesi
Amber Yıllıkları
H.P.Lovecraft'ın öyküleri
Yerdeniz Serisi
Dune Serisi
Fatih Conan
Melnibone'lu Elric Serisi
Ayrıca benimde okumaya vakit bulamadığım fakat çok iyi olduğunu bildiğim DiskDünya Serisi
Ve uzun zamandır okunmak için sıra bekleyen ve bugün ilk kitabını aldığım Anne McCaffrey'nin Pern Serisini okumalısın.
Her ne kadar fantazya okumak bir yaşamı anlamlamlandırma biçimi olsa da sadece bunlarla kalmayıp arada bir dünya klasiklerine göz kırpman hem rahatlamana hem de farklı bir edebi bakış açısı görmeni sağlar.
"Ve sancaklar duvarlardan ve payandalardan çekilip alınıyor ve o Kulelerin Kulesi'ne götürülüyor ve atalarının tozlarının arasına yatırılıyor." - (Mervyn Peake - Titus Groan)
Valla night alman gereken çoğu kitap söylendi ben almaman gerektiğini düşündüğüm bir seriyi söyleyeyim...
Avatar üçlemesi.Bu seriyi sakın alma gayet iğrenç bir kitap.Haklı olarak efendim kitaptrı da emektir de her kitap okunabilirde....
Hayır bu seri okunamaz bu seri yüzünde FRP yi bırakıyordum ben...
Avatar üçlemesi.Bu seriyi sakın alma gayet iğrenç bir kitap.Haklı olarak efendim kitaptrı da emektir de her kitap okunabilirde....
Hayır bu seri okunamaz bu seri yüzünde FRP yi bırakıyordum ben...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Katlanabilseydin tebrik ederim.Bravo valla.NIGHT wrote:Avatar üçlemesini önceden aldım ve okudum. İstediğimi bulmadım. Ama o kadar da kötü değildi. Katlanılabildim
Bu arada bu serilerin devam kitapları çıkar mı?
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
feverbeast wrote:Sende Althalus'un Dönüşümü var ama diğer kitaplar yok. Gerçi Alt.'tan farklı kitaplar ama yine de okumanda yarar var. Aşağıdaki sırayla oku.
David Eddings
----------------
Elenium 3'lemesi:
1) Elmas Taht
2) Yakut şövalye
3) Safir Gül
Tamuli 3'lemesi:
1) Ateşten Kubbeler
2) Parıldayan İnsanlar
3) Saklı şehir
katılıorum ama belgariad&malloreon u kesin al
-
nightshadow
- Kullanıcı

Night bence Cengiz hanın hayatını anlatan düzgün bi kitap okumalısın... Her evil'ın kütüphanesinde bulunması gereken bir kitaptır Cengiz Han.. ama dikkat et son zamanlarda sırf popüler diye çıkan Moğol Kurdu gibi kitapları değil.. onlar saçmalıklarla dolu.. Adam gibi bi kitap bulmalısın.. bende bi itap var.. 1930 basmı Cengiz Han diye bi kitap.. keşke okuyabilseydin o kitabı.. Bir Lawfull Evil nasıl olunur gerçekten anlıyor insan... Çok hoş bi kitap...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k