Bu arada arkadaşlar burda yazanlar, benim yarattığım dünyanın tarihinin oldukça kısa bir özetidir yani "abi çok kısa yazmışsın, olaylar hemen oluveriyor" diye düşünürseniz kesinlikle haklısınız...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
bencede çok aşırı bir şekilde iyi olmasada güzel bir yazı dizisi başarılarınının devamını bekliyoruzzz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
pardon Thlyrotel ben bu hikayeyi bi yerden tanıyorum ama......
daha önce hiç seninle aynı campaign de buluştuk mu?
galiba biz bi yerlerden tanışıyoz.
ama benim bildiğim Sylria bu kadar kısa değildi.bence sen Sylria nın tarihi için ayrı bi bölümaçmalısın forumda
Ã?höm Ã?höm Eldarin biz seninle kesin tanışıyoruz, hatta eski evde az buz oturup düşünmemiştik üzerine değilmi? haklısın Slyria'nın tarihi bu kadar kısa değil çünkü daha hikayenin tamamını yazmadım daha çook yazı gelecek oralara; neyse "abi ben seni tanıyorum yaaa" geyiğini burada bitirelim yoksa millet yanlış anlayacak...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
hayır abi çünkü bu dünya öyle böyle değil.
hani dramatic adventure diye bişi varya işte ondan.
haritanın her yerinde ayrı bi macera ayrı bi epik geçmiş var.
ayrıca harita için de hiç abartmadan söylemeliyim ki dragonlance nin 5_6 katı.
bizzat tebrik etmeme rağmen buraya da yazma istei duyuyorum , devamı da en az hikayenin ilk yazıları kadar güzel, daa da devamını da heyecanla beklioruz ayrıca ankara dönüşü..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...