abi 5 gün gelmedik çook geyik yapmışsınız beaw, burda izmir tayfasının buluşma günleri hakkında bilgiler yer almalı kardeş, biri buluşalım dio biri başka bişey sölüo lütfen dikkat edelim...
herneyse bende dünki oyun hakkında konuşmak istiorum, 2 gruptuk Thlyrotel'inde dedii gibi, eğlenceli oldu bayaa, bugün de buluşuoz zati, haberdar ederiz oyun hakkında..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
bu arada izmir tayfasındaki her eleman kendi köşe yazısı için yazı resim yollasın kendi köşe adının ne olacağınıda yazsın anodhen@mynet.com a mail ile yollasın www.izmirtayfasi.com.tr.tc adlı yapacağımız sitede hepimizin bi köşesi olacak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz geyik hikaye yorum ne olursa....
bence de Spawn, artık buluşalım arkadaşlar yada tarih belirleyelim, bizim oyun olmamasına rağmen izmir tayfasının dier oyununu izlemekten zevk alacaım kesin, evet seslerinizi duyalım..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
yok abi kola getirmiyoz artık çantalarda, ayıp adama , Can'a laf sölemiş eleman çünkü, düşnünce adamda haklı çünkü, içecekleri ordan alcaz yani efsun kardeş
Selamlar yeşilin çocuğu yazlıktan döndü görüyorum ki artık hareketli izmir tayfasıyız.Ben yokken amma etkinlik yapmışsınız.Kıskandım sizi .Evet bi dahaki etkinlik ne zaman.
(lütfen hafta içi olsun)