abi neden kendin yapmıyosun? internette sürüsüne bereket var öyle site çok yaratıcı şeyler var....tavsiyem kendi ışınkııcını kendin yap istersen sana link veriyim bir ara...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
birkaç ana malzeme yeterli geri kalanını sen kendin yaparsın artıkın...hem kendi emeğin olur, hemde kendini jedi gibin hissedersin hani kendin yaptın ya
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
o kılıcın bir resmini görebilirmiyim eğer fiyatta anlaşırsak büyük ihtimalle alırım onu sende resim gibi bişy yolla anlaşalım bana özelden mesaj ata yada msn cagri9000@hotmail.com acele cevap bekliyorummm
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Hükümlü wrote:abi neden kendin yapmıyosun? internette sürüsüne bereket var öyle site çok yaratıcı şeyler var....tavsiyem kendi ışınkııcını kendin yap istersen sana link veriyim bir ara...
dostum şu linklerden bana atsana bayılırım kendi işimi kendim görmeye
aynen bencede atsan linkleri çok makbule geçer quel oturur yaparız beraber
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor wrote:aynen bencede atsan linkleri çok makbule geçer quel oturur yaparız beraber
he valla sonrada larp yapıcaz diye kafayı gözü dağıtırdık
denemek lazım aslında arada bi oda lazım hani.yada bak nedicem sanada bi pala alalım vuralım kendimizi dağlara orda sevişen çiftlerin erkeklerini keser hatunlarını kaçırırız zuhahahaaaa
findor wrote:aynen bencede atsan linkleri çok makbule geçer quel oturur yaparız beraber
he valla sonrada larp yapıcaz diye kafayı gözü dağıtırdık
denemek lazım aslında arada bi oda lazım hani.yada bak nedicem sanada bi pala alalım vuralım kendimizi dağlara orda sevişen çiftlerin erkeklerini keser hatunlarını kaçırırız zuhahahaaaa